Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diagnostický kabel USB INPA EDIABAS - 800,- kč + SW skladem
-
- Kontaktovat uživatele:
Software - INPA 5.0 (anglicky)
ovladače + podrobný návod na instalaci INPA SW do PC
funguje na Windows 7 i Windows XP
cena kabelu 800,- czk + pošta 80,- czk + sw zdarma
Protože mám dnes napiču den, píšu rovnou sem, ten kabel si mám narvat do zadku ? kde je soft ? ovladače a pod ? stratil jsem nervy, když už jsem dnes přebral balík, M5 stabilizátor po cestě přepravní službou zhubnul o 4 milimetry a soft k tomuhle káááblu vyzobaly vrány...
Protože mám dnes napiču den, píšu rovnou sem, ten kabel si mám narvat do zadku ? kde je soft ? ovladače a pod ? stratil jsem nervy, když už jsem dnes přebral balík, M5 stabilizátor po cestě přepravní službou zhubnul o 4 milimetry a soft k tomuhle káááblu vyzobaly vrány...

-
- Kontaktovat uživatele:
10.1.2013 odesláno na tvůj email..asi nečteš poštu pošlu ti SZ a napíšu ti to tam prodal sem X kabelu během tydne a všem jsem soft poslal i tobě ale máš odkaz na stažení s heslem v EMAILU proto sem ti psal pošli email píšu to sem protože mě štvě že za kokota sem tu pak já !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!noname píše:Software - INPA 5.0 (anglicky)
-
- Kontaktovat uživatele:
člověk se holt nezavděčí.....to jako sou eště PC s CD-ROM mechanikou??? já jen že ji 10 let v PC nemam, nevim k čemu by mě byla???
je to uložené na serveru kam sem to dal já a je tam heslo.....trvá to stažení cca 10 -15 minut a i s ultrapomalým internetem to musíš mít za max 30 minut stažený......pro představu má to 300 MB
chlapcí já se na to můžu taky vykašlat mam tu poslední kabel a KONEC kupte si je kde chcete mam na kabelu 140 korun a starostí s tim jako debil..takže asi takhle.....
je to uložené na serveru kam sem to dal já a je tam heslo.....trvá to stažení cca 10 -15 minut a i s ultrapomalým internetem to musíš mít za max 30 minut stažený......pro představu má to 300 MB
chlapcí já se na to můžu taky vykašlat mam tu poslední kabel a KONEC kupte si je kde chcete mam na kabelu 140 korun a starostí s tim jako debil..takže asi takhle.....
-
Patrik píše:člověk se holt nezavděčí.....to jako sou eště PC s CD-ROM mechanikou??? já jen že ji 10 let v PC nemam, nevim k čemu by mě byla???
Čemu se divíš Patriku? Proto já jsem se na todle kdysi už vysral, protože pak někoho budeš ještě učit zacházet s počítačem (nezvládne ani instalaci s návodem), budeš ho učit anglicky (protože neví co znamená vypsaná chyba) a ve finále ti ještě řekne žes mu prodal šit, když se mu to náhodou nespojí s autem, který je po zásahu domácího kutila atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak já už si zvyk že se lidem nezavděčíš a máš naprostou pravdu s tím co píšeš dotazy kraviny a t d
.....ale někomu pomůžu a za 1/2 ceny to nesežene (docela by mě zajímalo kde ji maj se softíkem za 400) těm pomáham já rád jelikož mam BMW, s BMW sem spjatej od roku 1999 kdy sem si koupil první E21 ku uspořádal sem za tu dobu pro klub BMW(E30) 3 srazy a sem BMW positiv a to všechno je to jen k h......protože stejně přijde někdo kdo řekne co řekne
tak co s tim kabely už neobjednávám - nemám a nebudou
můžete si ho koupit na http://www.ebay.de cca 25 euro + pošta do čr cca 15 euro a soft si někde sežentě protože němci vám ho ke káblu nedaj vůbec
prosim administrátora at celej inzerát smaže až se ho všimne
.....ale někomu pomůžu a za 1/2 ceny to nesežene (docela by mě zajímalo kde ji maj se softíkem za 400) těm pomáham já rád jelikož mam BMW, s BMW sem spjatej od roku 1999 kdy sem si koupil první E21 ku uspořádal sem za tu dobu pro klub BMW(E30) 3 srazy a sem BMW positiv a to všechno je to jen k h......protože stejně přijde někdo kdo řekne co řekne
tak co s tim kabely už neobjednávám - nemám a nebudou
můžete si ho koupit na http://www.ebay.de cca 25 euro + pošta do čr cca 15 euro a soft si někde sežentě protože němci vám ho ke káblu nedaj vůbec
prosim administrátora at celej inzerát smaže až se ho všimne