Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
P*BMW 33oi Mpaket II 155tis.
Ani moc nejde o cenu, ale spíš o to, že málo kdo si koupí auto před zimou)))). Myslím, že bude lepší když počkáš po zimě a pak ho prodáš bez problémů. Pokud pospícháš, musíš nabídnout hodně zajímavou cenu, aby to někdo koupil takhle do zimy 
Jinak sedánek je to nádhernej, o tom žádná.
PS: Sory za OT, ber to jako UP

Jinak sedánek je to nádhernej, o tom žádná.

PS: Sory za OT, ber to jako UP
-
- Klubové ID: 1859
Napsal jsem ti SZ že za 150 000 hned jedu, ty že né.
Tak pak ti volám že za 180 000 taky přijedu hned a ty že ne a položíš to?
Takové jednání opravdu nechápu.
Auto je pěkné, za těch 180 bych bral hned, jen jsem zkusil 150 (rychlost-sleva), však jsem ti psal v té SZ že tě nechci urazit nebo se nějak dotknout...
Tak pak ti volám že za 180 000 taky přijedu hned a ty že ne a položíš to?
Takové jednání opravdu nechápu.
Auto je pěkné, za těch 180 bych bral hned, jen jsem zkusil 150 (rychlost-sleva), však jsem ti psal v té SZ že tě nechci urazit nebo se nějak dotknout...
Tak příště žádnou slevu nezkoušej
... Moje zkušenost je taková že kdykoliv se mi někdo ozval s nějakou slevou tak jsem mu řekl že né... Potom řekl ok přijedu se podívat za tu požadovanou vaší cenu a co se nestalo zájemce opravdu přijel ale hned po vystoupení z auta měl plnou pusu řečí že to má tak akorát hodnotu jakou mi nabízel ještě po mejlu či Sz....
Opravdu se omlouvám ale nemám na takové lidi čas a už ani nervy
Nechci tě urazit a ani se ti dotknout ? Opravdu jsem to z této SZ nevyčet
"Čau, když přijedu a na ruku ti dám 150 000kč, šlo by to?"
Nechápu co ti na mém jednání vadí.... Mě se nelibí tvoje jednání a já jakožto majitel si můžu rozhodnout že ti auto prodat nechci...
Vím o jednom co se na auto přijel z klubu podívat (noir) a sám k tomu může říct víc
...

Opravdu se omlouvám ale nemám na takové lidi čas a už ani nervy

Nechci tě urazit a ani se ti dotknout ? Opravdu jsem to z této SZ nevyčet
"Čau, když přijedu a na ruku ti dám 150 000kč, šlo by to?"

Nechápu co ti na mém jednání vadí.... Mě se nelibí tvoje jednání a já jakožto majitel si můžu rozhodnout že ti auto prodat nechci...
Vím o jednom co se na auto přijel z klubu podívat (noir) a sám k tomu může říct víc

-
- Kontaktovat uživatele:
pazda
Čekal jsem podobnou věc... Ale pokud by sis přečetl poslední můj post tak bys třeba pochopil...
Auto jsem začal prodávat od léta s tím že se do zimy neprodalo a tak jsem napsal nová spíše letní cena (179tis.) Všude jinde jsem auto stáhl ale zde se inzeráty nemazaj a proto se ještě čas od času někdo ozve..
Ale veškeré jiné nabídky pod 179tis. prostě už nepřijímám...
(bylo to v době kdy už jsem věděl že se v zimě auta neprodávaj a proto také ta cena 160tis.) Teď už čeká auto přes zimu v garáži na nového jaro/letního majitele 
Hlavně už chci někoho kdo přijede na auto za mojí cenu a až na místě jsem mu ochoten slevit
...
Čekal jsem podobnou věc... Ale pokud by sis přečetl poslední můj post tak bys třeba pochopil...
Auto jsem začal prodávat od léta s tím že se do zimy neprodalo a tak jsem napsal nová spíše letní cena (179tis.) Všude jinde jsem auto stáhl ale zde se inzeráty nemazaj a proto se ještě čas od času někdo ozve..
Ale veškeré jiné nabídky pod 179tis. prostě už nepřijímám...

Hlavně už chci někoho kdo přijede na auto za mojí cenu a až na místě jsem mu ochoten slevit

Co tak vymena moje ?bude sa lahsie prodavat http://www.bmwklub.sk/vymenim-darujem-b ... 57064.html
Sorry za OT , to co píšeš je blbost zvlášt u 2.0 D , kdyby to bylo aspon 3.0 D . A navíc si proti řečíš , píšeš jak se to dá lechce prodat , tak proč to neprodáš a nekoupíš teda nějaký ten benzín , jak všem tady nabízíš to svoje na výměnu .El_Heic píše:Hmmm...tak nic,bez urazky krasna kara.Paci sa mi, ale bez doplatku. Vieme ze dieslove E46tky su drahsie a vyhladavnejsie ako benzinove "zraloky"