Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
P*BMW 33oi Mpaket II 155tis.
Ani moc nejde o cenu, ale spíš o to, že málo kdo si koupí auto před zimou)))). Myslím, že bude lepší když počkáš po zimě a pak ho prodáš bez problémů. Pokud pospícháš, musíš nabídnout hodně zajímavou cenu, aby to někdo koupil takhle do zimy
Jinak sedánek je to nádhernej, o tom žádná.
PS: Sory za OT, ber to jako UP

Jinak sedánek je to nádhernej, o tom žádná.

PS: Sory za OT, ber to jako UP
Napsal jsem ti SZ že za 150 000 hned jedu, ty že né.
Tak pak ti volám že za 180 000 taky přijedu hned a ty že ne a položíš to?
Takové jednání opravdu nechápu.
Auto je pěkné, za těch 180 bych bral hned, jen jsem zkusil 150 (rychlost-sleva), však jsem ti psal v té SZ že tě nechci urazit nebo se nějak dotknout...
Tak pak ti volám že za 180 000 taky přijedu hned a ty že ne a položíš to?
Takové jednání opravdu nechápu.
Auto je pěkné, za těch 180 bych bral hned, jen jsem zkusil 150 (rychlost-sleva), však jsem ti psal v té SZ že tě nechci urazit nebo se nějak dotknout...
Tak příště žádnou slevu nezkoušej
... Moje zkušenost je taková že kdykoliv se mi někdo ozval s nějakou slevou tak jsem mu řekl že né... Potom řekl ok přijedu se podívat za tu požadovanou vaší cenu a co se nestalo zájemce opravdu přijel ale hned po vystoupení z auta měl plnou pusu řečí že to má tak akorát hodnotu jakou mi nabízel ještě po mejlu či Sz....
Opravdu se omlouvám ale nemám na takové lidi čas a už ani nervy
Nechci tě urazit a ani se ti dotknout ? Opravdu jsem to z této SZ nevyčet
"Čau, když přijedu a na ruku ti dám 150 000kč, šlo by to?"
Nechápu co ti na mém jednání vadí.... Mě se nelibí tvoje jednání a já jakožto majitel si můžu rozhodnout že ti auto prodat nechci...
Vím o jednom co se na auto přijel z klubu podívat (noir) a sám k tomu může říct víc
...

Opravdu se omlouvám ale nemám na takové lidi čas a už ani nervy

Nechci tě urazit a ani se ti dotknout ? Opravdu jsem to z této SZ nevyčet
"Čau, když přijedu a na ruku ti dám 150 000kč, šlo by to?"

Nechápu co ti na mém jednání vadí.... Mě se nelibí tvoje jednání a já jakožto majitel si můžu rozhodnout že ti auto prodat nechci...
Vím o jednom co se na auto přijel z klubu podívat (noir) a sám k tomu může říct víc

-
- Kontaktovat uživatele:
pazda
Čekal jsem podobnou věc... Ale pokud by sis přečetl poslední můj post tak bys třeba pochopil...
Auto jsem začal prodávat od léta s tím že se do zimy neprodalo a tak jsem napsal nová spíše letní cena (179tis.) Všude jinde jsem auto stáhl ale zde se inzeráty nemazaj a proto se ještě čas od času někdo ozve..
Ale veškeré jiné nabídky pod 179tis. prostě už nepřijímám...
(bylo to v době kdy už jsem věděl že se v zimě auta neprodávaj a proto také ta cena 160tis.) Teď už čeká auto přes zimu v garáži na nového jaro/letního majitele
Hlavně už chci někoho kdo přijede na auto za mojí cenu a až na místě jsem mu ochoten slevit
...
Čekal jsem podobnou věc... Ale pokud by sis přečetl poslední můj post tak bys třeba pochopil...
Auto jsem začal prodávat od léta s tím že se do zimy neprodalo a tak jsem napsal nová spíše letní cena (179tis.) Všude jinde jsem auto stáhl ale zde se inzeráty nemazaj a proto se ještě čas od času někdo ozve..
Ale veškeré jiné nabídky pod 179tis. prostě už nepřijímám...

Hlavně už chci někoho kdo přijede na auto za mojí cenu a až na místě jsem mu ochoten slevit

Co tak vymena moje ?bude sa lahsie prodavat http://www.bmwklub.sk/vymenim-darujem-b ... 57064.html
El_Heic píše:Hmmm...tak nic,bez urazky krasna kara.Paci sa mi, ale bez doplatku. Vieme ze dieslove E46tky su drahsie a vyhladavnejsie ako benzinove "zraloky"
Sorry za OT , to co píšeš je blbost zvlášt u 2.0 D , kdyby to bylo aspon 3.0 D . A navíc si proti řečíš , píšeš jak se to dá lechce prodat , tak proč to neprodáš a nekoupíš teda nějaký ten benzín , jak všem tady nabízíš to svoje na výměnu .