Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 328i coupe M packet, G-Power výfuk- PRODÁNO

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
baskeez

#1 Příspěvek od baskeez »

Přesné typové označení vozidla: BMW e36 328i M-packet
Druh karoserie: kupé
Rok výroby: 6/95
Objem válců: 2793
Výkon: 142kw
Druh paliva: benzín
Barva: madeira metallic
Počet najetých kilometrů: 190xxx
Stav vozidla:dobrý
Platnost STK: 08/2012
Cena: 105000kč (bez kol 90, bez výfuku-origo mám- 85)
kontakt: 777325383

Popis výbavy: M paket př. nárazník a lišty, ABS, 2x airbag, manuál, klimatizace,dálkový centrál, elektricky ovládaná přední okna, malý BC, rádio Pioneer mp3 a usb, střešní okno, pohonné ústrojí (motor, převodovka, diff) v super kondici, motor táhne hezky plynule bez jakýchkoliv pazvuků.

Popis oprav a úprav: Nový olej Valvoline (ještě jsem nevynuloval oil service), nový olej v převodovce, nové mlhovky (1 staré prasknul rámeček, vypadla a rozbila se), výškově štelovatelný podvozek Vmaxx namontován půl roku zpátky, poFL přední maska, Xenony-rozbila se výbojka a kvůli problémům s Policiií jsem zapojil normální žárovky, stačí koupit výbojky a vše je ok, výfuk Gpower s původně DTM "nachčijdíra" koncovkami, vyměněny za m3 koncovky, tepelně odstíněný KN (?) vzduchový filtr, velmi lehká 17" kola BBS RC (pokličky mám všechny, líbí se mi bez) s pneu 225/45/17 Dunlop cca 5mm vpředu, zadní Continentaly mají cca 2mm.

Popis oprav či nedostatků: Největší problém je asi kvetoucí puchýř na LP blatníku tam kde se stýká s nárazníkem,jinak jsou to vesměs drobnosti: občas se rozsvítí kontrolka airbagu a abs a pak dá 14 dní pokoj, občas zlobí stahování okýnek při jejich zavírání-začne se stahovat dolu zhruba v půlce-krátkými stisknutími jde bez problémů zavřít, BC (klasicky rozsypanej čaj) hlásí nesvítící parkovačky a brzdové světlo (spravím).
Auto neni po celolaku, takže sem tam nějaký šrám má, ale nic hroznýho.

Je to funkční a zábavný auto, s rozumnou spotřebou. Já chci víc koní, proto ho posílám o dům dál:)

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

baskeez

#2 Příspěvek od baskeez »

:idea:
crestik

#3 Příspěvek od crestik »

čao,

budou ty kola BBS z té E36 na prodej zvlášť, když máš cenu bez kol? Byl by zájem 8)

crestik

baskeez píše:Přesné typové označení vozidla: BMW e36 328i M-packet
Druh karoserie: kupé
Rok výroby: 6/95
Objem válců: 2793
Výkon: 142kw
Druh paliva: benzín
Barva: madeira metallic
Počet najetých kilometrů: 190xxx
Stav vozidla:dobrý
Platnost STK: 08/2012
Cena: 105000kč (bez kol 90, bez výfuku-origo mám- 85)
kontakt: 777325383

Popis výbavy: M paket př. nárazník a lišty, ABS, 2x airbag, manuál, klimatizace,dálkový centrál, elektricky ovládaná přední okna, malý BC, rádio Pioneer mp3 a usb, střešní okno, pohonné ústrojí (motor, převodovka, diff) v super kondici, motor táhne hezky plynule bez jakýchkoliv pazvuků.

Popis oprav a úprav: Nový olej Valvoline (ještě jsem nevynuloval oil service), nový olej v převodovce, nové mlhovky (1 staré prasknul rámeček, vypadla a rozbila se), výškově štelovatelný podvozek Vmaxx namontován půl roku zpátky, poFL přední maska, Xenony-rozbila se výbojka a kvůli problémům s Policiií jsem zapojil normální žárovky, stačí koupit výbojky a vše je ok, výfuk Gpower s původně DTM "nachčijdíra" koncovkami, vyměněny za m3 koncovky, tepelně odstíněný KN (?) vzduchový filtr, velmi lehká 17" kola BBS RC (pokličky mám všechny, líbí se mi bez) s pneu 225/45/17 Dunlop cca 5mm vpředu, zadní Continentaly mají cca 2mm.

Popis oprav či nedostatků: Největší problém je asi kvetoucí puchýř na LP blatníku tam kde se stýká s nárazníkem,jinak jsou to vesměs drobnosti: občas se rozsvítí kontrolka airbagu a abs a pak dá 14 dní pokoj, občas zlobí stahování okýnek při jejich zavírání-začne se stahovat dolu zhruba v půlce-krátkými stisknutími jde bez problémů zavřít, BC (klasicky rozsypanej čaj) hlásí nesvítící parkovačky a brzdové světlo (spravím).
Auto neni po celolaku, takže sem tam nějaký šrám má, ale nic hroznýho.

Je to funkční a zábavný auto, s rozumnou spotřebou. Já chci víc koní, proto ho posílám o dům dál:)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

baskeez

#4 Příspěvek od baskeez »

Čau,ty kola jsem si vysnil a vybojoval na ebayi :D, takže pokud nepujdou s autem, tak zatim bych si je rád nechal, jelikož jsem nenašel lehčí, který nejsou úplně hnusný:)
baskeez

#5 Příspěvek od baskeez »

Up, sleva na 100, bez kol 85, bez výfuku 80, dohoda.
baskeez

#6 Příspěvek od baskeez »

baskeez

#7 Příspěvek od baskeez »

90 s kolama, bez kol 75, bez výfuku 70, nikdo nic? 8)
baskeez

#8 Příspěvek od baskeez »

hop
Majkl328
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Majkl328 »

Sry za OT.. Kolem tvého auta chodím každej den z práce a pořád na něj koukám a vzpomínám na to kdy jsem si vozil zadek taky v 328i coupe :) Je to moc pěknej kousek. Přeju brzký prodej :cool2:
rychlik

#10 Příspěvek od rychlik »

mám zajem, ovšem je na tobě, jestli jsi ochoten jít s cenou rapidně dolu.. tedy na realnou hodnotu toho auta.
sten84

#11 Příspěvek od sten84 »

Cena auta je uplne.normalni kdybych uz auto nemel tak bych ho bral
rychlik

#12 Příspěvek od rychlik »

Nechci Vám brát iluze, ale jsme v době kdy koupíš za tyhle peníze hezkou e46 ve výbavě. Když vezmu v potaz nutný investice - gumy, nový blatník, nechat ho nalakovat, nechat udělat elektriku, tak se blížíme ke sto litrum a za tyhle peníze by to auto muselo být opravdu top bez jakýkoliv kosmetiky. Cenu dela taky vybava, a jelikoz to neni v kuzi, nema to sportsitze, ma to manualni klimu... tak si z toho zkratka nikdo na prdel nesedne. e36tek jsem měl několik, takže vím o čem mluvím.
sten84

#13 Příspěvek od sten84 »

Taky bych to videl na nejakych 80.tis se vsim vsudy ,jen sem reagoval na to rapidne :)predstavuju si pod tim ze by to chtel typek za 50.
Kane

#14 Příspěvek od Kane »

omlouvám se za OT, ale nechámu ty slinty co sem někteří píšou, cenu diktuje prodejce, a v tomto případě je daná. On si prostě to auto cení na určitou částku a nevidím na tom nic špatného. Pokud chce někdo e36 za rapidně jinou cenu, ať si ji koupí klidně za 20 tis. někde od Ferka Lakatoše a dává si ji do kupy ...

Ještě jednou se omlouvám za OT, ale už jsem nemohl ty slinty jen tak číst ...
onlybimmers

#15 Příspěvek od onlybimmers »

ti, co maji zajem, vidi cenu vzdy o nekolik litru niz nez je cena urcena majitelem :D

kazdopadne slovo AUKCE tu nikde nevidim a hovna o cene si muze kazdy dohodnout po telefonu, pres SZ nebo nejlepe na miste po zkouknuti vozu :!:

sorry, ale je to furt stejna basen.. ja kdyz prodavam auto s urcitou cenovkou a zavola vomastek (a neni jich malo), co to auto videl jen na svym monitoru a hned chce desitky litru dolu a presvedcene mrmla, ze cena auta je daleko mensi... zavesuju nebo rovnou posilam do annu

chapu, ze je to dobra taktika zkusit srazit cenu dolu, budiz.. ale pycovat s presvedcenim, ze auto takovou cenu nema je na facku.. zvlast kdyz dotycny nevidel auto na vlastni 8O
baskeez

#16 Příspěvek od baskeez »

Koukám dlouho jsem tu nebyl :)

Díky za kladný slova a ty nekladný rychlíku...Pokud bys opravdu měl zájem o koupi 328i, tak bys zvednul telefon, zavolal mi a třeba bychom se domluvili, protože jak sis určitě všimnul, když seš takovej odborník, tak v inzerátu píšu dohoda ;)
Takhle to vypadá, že seš jen klasickej inzerátovej vysírák jak ho popsal onlybimmers a jak ho my všichni soudný lidi známe tady z fóra :) Máš zájem? Zavolej, přijď, projeď se a když se nebudeš chovat jako ty teď tady, tak jsem ochotnej jít s cenou dolu...je to taky o přístupu ;)
LadenaM3

#17 Příspěvek od LadenaM3 »

Čau,

prosím Tě ta kola BBS, jakou mají šířku a ET? Na autě vypadají fantasticky :D
baskeez

#18 Příspěvek od baskeez »

Ahoj, kola mají ET 35 a jsou to 8" všechny, vypadaj´ super a jsou lehký, hledal jsem dlouho:)

Sleva na 85 s výfukem a kolama
baskeez

#19 Příspěvek od baskeez »

Za 80 nikdo nechce? :)
baskeez

#20 Příspěvek od baskeez »

Odpovědět