Druh karoserie: kupé
Rok výroby: 6/95
Objem válců: 2793
Výkon: 142kw
Druh paliva: benzín
Barva: madeira metallic
Počet najetých kilometrů: 190xxx
Stav vozidla:dobrý
Platnost STK: 08/2012
Cena: 105000kč (bez kol 90, bez výfuku-origo mám- 85)
kontakt: 777325383
Popis výbavy: M paket př. nárazník a lišty, ABS, 2x airbag, manuál, klimatizace,dálkový centrál, elektricky ovládaná přední okna, malý BC, rádio Pioneer mp3 a usb, střešní okno, pohonné ústrojí (motor, převodovka, diff) v super kondici, motor táhne hezky plynule bez jakýchkoliv pazvuků.
Popis oprav a úprav: Nový olej Valvoline (ještě jsem nevynuloval oil service), nový olej v převodovce, nové mlhovky (1 staré prasknul rámeček, vypadla a rozbila se), výškově štelovatelný podvozek Vmaxx namontován půl roku zpátky, poFL přední maska, Xenony-rozbila se výbojka a kvůli problémům s Policiií jsem zapojil normální žárovky, stačí koupit výbojky a vše je ok, výfuk Gpower s původně DTM "nachčijdíra" koncovkami, vyměněny za m3 koncovky, tepelně odstíněný KN (?) vzduchový filtr, velmi lehká 17" kola BBS RC (pokličky mám všechny, líbí se mi bez) s pneu 225/45/17 Dunlop cca 5mm vpředu, zadní Continentaly mají cca 2mm.
Popis oprav či nedostatků: Největší problém je asi kvetoucí puchýř na LP blatníku tam kde se stýká s nárazníkem,jinak jsou to vesměs drobnosti: občas se rozsvítí kontrolka airbagu a abs a pak dá 14 dní pokoj, občas zlobí stahování okýnek při jejich zavírání-začne se stahovat dolu zhruba v půlce-krátkými stisknutími jde bez problémů zavřít, BC (klasicky rozsypanej čaj) hlásí nesvítící parkovačky a brzdové světlo (spravím).
Auto neni po celolaku, takže sem tam nějaký šrám má, ale nic hroznýho.
Je to funkční a zábavný auto, s rozumnou spotřebou. Já chci víc koní, proto ho posílám o dům dál:)

Uploaded with ImageShack.us