Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 730i V8 manual TOP stav 63000,-
Prodáme auto BMW řady 7 s 3L benzínovým osmiválcovým motorem a MANUÁLNÍ převodovkou. Dovezeno z německa po druhém majiteli. Kompletní servisní knížka z 2 originálních BMW servisů. Rok výroby 1995 , objem 2997 cm3 , výkon 160KW , najeto 239000km , 5 dveří, automatické stahování oken i nastavení zrcátek , litá originál BMW zimní kola-jako nová, a nový vak na lyže či jiné věci, rádio, klimatizace , vyhřívání předních sedadel, otvírání kufru od řidiče, tempomat , ovládání rádia a tempomat na volantu , ruční brzda pedálová u řidiče, držáky na pití, popelník , ruční opěrka , zamykání stahování oken , palubní počítač - spotřeba kolem 7-8L/100km , BMW test světel 2011 , olej doplněn nedávno , vyhřívání zadního okna a stěračů - proti zamrznutí , kvalitní baterie , hever a výbava v otevírací přihrádce v kufru samozřejmostí. Možnost osobního vyzkoušení - garance skvělého stavu !!! Jakékoliv dotazy na email honza145@seznam.cz nebo telefonu 608845676 pan Šíp. Zaslat více fotografií není problém - bez známek koroze.Cena 63.000 Kc - Seriozní obchod !!!
fotografie viz http://aukro.cz/bmw-730i-v8-manualni-pr ... 35160.html
fotografie viz http://aukro.cz/bmw-730i-v8-manualni-pr ... 35160.html
Kail píše:Jo.Neřidič.No taky jsem to ještě docela nedávno říkával.Vyrosteš z toho.
Hmmm myslím , že ne ))) preci jen toho mám dosti za sebou a fakt mi neni 25 a nemam čepičku kšiltem dozadu)))
automat je pro blondýny,,američany a neřidiče (uživatele)
neco jako autopilot ve sportovnim letadle )))
ja rad pilotuji sam ,,,proto to mam ...
advokat píše:Kail píše:Jo.Neřidič.No taky jsem to ještě docela nedávno říkával.Vyrosteš z toho.
Hmmm myslím , že ne ))) preci jen toho mám dosti za sebou a fakt mi neni 25 a nemam čepičku kšiltem dozadu)))
Tohle je hodně hloupej názor už jen z toho důvodu že hodně opravdu sporotovních aut má automatické převodovky

mlsounek píše:advokat píše:Kail píše:Jo.Neřidič.No taky jsem to ještě docela nedávno říkával.Vyrosteš z toho.
Tohle je hodně hloupej názor už jen z toho důvodu že hodně opravdu sporotovních aut má automatické převodovky
a jake ,,opravdu sportovní auto" ma automatickou prevodovku ...nemyslim robotizovanou manualni,,ale automatickou, cili hydrodynamicky menic?? )))
advokat píše:Hmmm myslím , že ne ))) preci jen toho mám dosti za sebou a fakt mi neni 25 a nemam čepičku kšiltem dozadu)))
Tvůj argument je hezkej (a možná bych i dal za pravdu),kdyby ovšem byla řeč o 3jce...
A kdo je u tebe "řidič" a "neřidič"?Považuješ se za řidiče,tak by mně zajímalo kolik km tak asi za měsíc najedeš.Já jsem podle tebe neřidič,ale řízením se živím...
Kail píše:advokat píše:Hmmm myslím , že ne ))) preci jen toho mám dosti za sebou a fakt mi neni 25 a nemam čepičku kšiltem dozadu)))
Tvůj argument je hezkej (a možná bych i dal za pravdu),kdyby ovšem byla řeč o 3jce...
A kdo je u tebe "řidič" a "neřidič"?Považuješ se za řidiče,tak by mně zajímalo kolik km tak asi za měsíc najedeš.Já jsem podle tebe neřidič,ale řízením se živím...
Kvalita(schopnosti) řidiče se dá objektivne změřit jen na okruhu měreným časem ))) čili to kolik kdo najede km za měsíc není vůbec vypovídající hodnota.Dřepět v kamionu či dodávce při 80km/h na dálnici může cvičená opice...Dle tebe by nejlepší řidiči byli autobusáci ))) a to rozhodně nejsou ...
ale aspon ma inzerat porad nahoře)))