Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 730i V8 manual TOP stav 63000,-

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
Jehnaman

#1 Příspěvek od Jehnaman »

Prodáme auto BMW řady 7 s 3L benzínovým osmiválcovým motorem a MANUÁLNÍ převodovkou. Dovezeno z německa po druhém majiteli. Kompletní servisní knížka z 2 originálních BMW servisů. Rok výroby 1995 , objem 2997 cm3 , výkon 160KW , najeto 239000km , 5 dveří, automatické stahování oken i nastavení zrcátek , litá originál BMW zimní kola-jako nová, a nový vak na lyže či jiné věci, rádio, klimatizace , vyhřívání předních sedadel, otvírání kufru od řidiče, tempomat , ovládání rádia a tempomat na volantu , ruční brzda pedálová u řidiče, držáky na pití, popelník , ruční opěrka , zamykání stahování oken , palubní počítač - spotřeba kolem 7-8L/100km , BMW test světel 2011 , olej doplněn nedávno , vyhřívání zadního okna a stěračů - proti zamrznutí , kvalitní baterie , hever a výbava v otevírací přihrádce v kufru samozřejmostí. Možnost osobního vyzkoušení - garance skvělého stavu !!! Jakékoliv dotazy na email honza145@seznam.cz nebo telefonu 608845676 pan Šíp. Zaslat více fotografií není problém - bez známek koroze.Cena 63.000 Kc - Seriozní obchod !!!
fotografie viz http://aukro.cz/bmw-730i-v8-manualni-pr ... 35160.html
hypik

#2 Příspěvek od hypik »

Sorry za OT, ale k té spotřebe jsi zapomněl jedničku viď :)
Jehnaman

#3 Příspěvek od Jehnaman »

když jsme ho vezli z nemecka tak byla dlouhodoba spotreba 7.8 l,takze pokud nekeca ten pocitac,tak jsem na nic nezapomel :wink: nejezdime s nim,takze nezkoumam jaka je treba ve meste,urcite ale bude vyssi .. podle toho jakej je kdo dobytek s plynem :D
force

#4 Příspěvek od force »

mno nevim teda, já jezdil s 3,0 V8 za 8l jen když se jelo dlouho 9Okm/h a nebyl provoz, běžněj průměr velkýho slušňáka byl 10l, výhodou je že si to zas při plným kotli neveme víc jak 14,5-15l na silnici, na okruhu 17....
Jehnaman

#5 Příspěvek od Jehnaman »

nebudu se s tebou pryt ... asi s tim mas vic zkusenosti ... aspon jsi poradil ostatnim,ktery by to treba zajimalo :idea: diky
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jandy »

Měl jsem 530i a uměla jezdit za 8, ale to jsem jel jak nejlíp jsem uměl, jinak po městě 13-14 a průměr se dal dostat okolo 10.
Engl

#7 Příspěvek od Engl »

Kolega jezdí s E34 540 s plynem a automatem jako člověk za 11 litránků a palbu za 14-16 ,ale to je už o držku a tak na sadu gum a brzd na sezonu.Jenže když ono to tak krásně táhne .......Takže dát plyn a je tam božské svezení za dobrý peníz.
Kantry
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Kantry »

olej doplnen nedavno ? to je co ?
Filozof

#9 Příspěvek od Filozof »

manuál jede mnohem levněji jak automat. Dělá to i 1,5-3litry.

Pokud někdo jede pohodu dálku věřím že pojede klidně za 7-8litru.
Ten motor se tam jen převaluje při pohodové jízdě ...

S manuálem je to jiné auto a živější, už tady o tom bylo několik diskuzí.
Tak neporovnávejme automat s manuálem.
advokat

#10 Příspěvek od advokat »

Tož to je jasné ...automat 20% vykonu hurá do měniče a do tepla....

dle me si auto s automatem muze koupit jedině neřidič....
buhužel doma je taková...plodí euunuchy ....zmačknu čudlík a jedu )))

hlavně že to má ,,výbavu"
Kail

#11 Příspěvek od Kail »

Jo.Neřidič.No taky jsem to ještě docela nedávno říkával.Vyrosteš z toho.
advokat

#12 Příspěvek od advokat »

Kail píše:Jo.Neřidič.No taky jsem to ještě docela nedávno říkával.Vyrosteš z toho.

Hmmm myslím , že ne ))) preci jen toho mám dosti za sebou a fakt mi neni 25 a nemam čepičku kšiltem dozadu)))

automat je pro blondýny,,američany a neřidiče (uživatele)

neco jako autopilot ve sportovnim letadle )))
ja rad pilotuji sam ,,,proto to mam ...
mlsounek

#13 Příspěvek od mlsounek »

advokat píše:
Kail píše:Jo.Neřidič.No taky jsem to ještě docela nedávno říkával.Vyrosteš z toho.

Hmmm myslím , že ne ))) preci jen toho mám dosti za sebou a fakt mi neni 25 a nemam čepičku kšiltem dozadu)))

Tohle je hodně hloupej názor už jen z toho důvodu že hodně opravdu sporotovních aut má automatické převodovky 8)
advokat

#14 Příspěvek od advokat »

mlsounek píše:
advokat píše:

Tohle je hodně hloupej názor už jen z toho důvodu že hodně opravdu sporotovních aut má automatické převodovky 8)

a jake ,,opravdu sportovní auto" ma automatickou prevodovku ...nemyslim robotizovanou manualni,,ale automatickou, cili hydrodynamicky menic?? )))
caknakis

#15 Příspěvek od caknakis »

ahoj, co je myšleno tímhle: BMW test světel 2011

Dík
Kail

#16 Příspěvek od Kail »

advokat píše:Hmmm myslím , že ne ))) preci jen toho mám dosti za sebou a fakt mi neni 25 a nemam čepičku kšiltem dozadu)))

Tvůj argument je hezkej (a možná bych i dal za pravdu),kdyby ovšem byla řeč o 3jce...
A kdo je u tebe "řidič" a "neřidič"?Považuješ se za řidiče,tak by mně zajímalo kolik km tak asi za měsíc najedeš.Já jsem podle tebe neřidič,ale řízením se živím...
Vesa88

#17 Příspěvek od Vesa88 »

Taky jsem rikal ze automat nikdy a ted jsem rad ze ho mam...kdyz se couram v kolonach v Praze, jsem stastny ze jen poustim brzdu... Ale na fofr klacek taky nedam dopustit, ale na bezne jezdeni rozhodne automat...
advokat

#18 Příspěvek od advokat »

Kail píše:
advokat píše:Hmmm myslím , že ne ))) preci jen toho mám dosti za sebou a fakt mi neni 25 a nemam čepičku kšiltem dozadu)))

Tvůj argument je hezkej (a možná bych i dal za pravdu),kdyby ovšem byla řeč o 3jce...
A kdo je u tebe "řidič" a "neřidič"?Považuješ se za řidiče,tak by mně zajímalo kolik km tak asi za měsíc najedeš.Já jsem podle tebe neřidič,ale řízením se živím...

Kvalita(schopnosti) řidiče se dá objektivne změřit jen na okruhu měreným časem ))) čili to kolik kdo najede km za měsíc není vůbec vypovídající hodnota.Dřepět v kamionu či dodávce při 80km/h na dálnici může cvičená opice...Dle tebe by nejlepší řidiči byli autobusáci ))) a to rozhodně nejsou ...

ale aspon ma inzerat porad nahoře)))
gamers

#19 Příspěvek od gamers »

( ADVOKAT ) ty tvoje nazory :roll:
brabus666

#20 Příspěvek od brabus666 »

advokat - fishmaker není to stejná osoba :D
Odpovědět