Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E30 325IX Top stav, 2. majitelé, nebourané, bez koroze

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Parda

#1 Příspěvek od Parda »

Přesné typové označení vozidla: BMW 325IX M20 E30
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 27.4. 1989
Objem válců: 2476
Výkon: 126kW
Druh paliva: benzín
WIN (posledních sedm znaků): ED60395
Barva: Royalblau metallic
Počet najetých kilometrů: 236 XXX (poctivé)
Stav vozidla: Výborný
Platnost STK: 7/2013
Cena: Dohodou (viz. text níže)
Popis výbavy: 2x el.okna, el. zrcátka, ABS, funkční klima, tempomat, rádio CD. Auto je na zimních 14" plechách (viz. foto), gumy nic moc. Letní 15" lité (foto bohužel nemám) se zánovními gumami jsou k autu v ceně.
Popis provedených oprav: před poslední STK přetěsněn motor- vana, sání, výfuk, nové svíčky, baterka (ještě v záruce), klíňáky, teplotní čidla,
Dále jsou nově očalouněné sedačky, přestříkaný přední spoiler a přední dveře z důvodu kosmetických vad.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: nefunguje pohon předních kol
Kontakt: 775611190

Auto neprodávám já, pouze jsem byl požádán, abych sem vložil inzerát. Majitel je doktor, který má E60 525d a tohle je jeho bývalý vůz.
Auto nebylo nikdy bourané, první majitel si jej dovezl v září 1989 z Německa jako nové, od roku 1998 jej vlastní současný majitel. Je naprosto bez koroze a garážované. Jedinou chybou je nefunkční pohon 4x4. Když jsem s tím jel teď v zimě do kopce a zadek hrabal, tak předek měl snahu a ozývalo se tam něco, ale kola nezabraly. Žádnému mechanikovi tady se to opravovat nechtělo... Jinak je to auto v TOP Stavu a hledá se pro něj nový majitel, nadšenec, který stav ocení. Tudíž cenové nabídky typu za dvacet beru ani majitel nebude brát vážně. Majitel si je neprůstřelné historie a stavu velmi dobře vědom a jeho cenové představa je kolem 60 000Kč. Jinak si to nechá. Tak prosím jen vážní zájemci.

Foto:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

OT povoleno, menší dotazy zodpovím, ale raději volat přímo majiteli.
Parda

#2 Příspěvek od Parda »

akt.
Arnie_J

#3 Příspěvek od Arnie_J »

nefunkční pohon 4x4 je u čtyřkolky dost podstatná závada, ne? ;-)
Selix

#4 Příspěvek od Selix »

doufam, ze s timhle kouskem uz nikdo v zime denne jezdit nebude
Parda

#5 Příspěvek od Parda »

Arnie_J píše:nefunkční pohon 4x4 je u čtyřkolky dost podstatná závada, ne? ;-)

Jak se to vezme. Auto funguje. Takže ten pohon se opravit musí, aby to bylo kompletení, ale kdyby na to přišlo a majitel to nevadilo, tak se nic opravovat nemusí. U tohoto auta je hlavní devizou jeho stav a jasná historie
Parda

#6 Příspěvek od Parda »

Selix píše:doufam, ze s timhle kouskem uz nikdo v zime denne jezdit nebude

To určitě ne, nový majitel, pokud se najde, bude určitě znalec. A pokud se nenajde, tak u současného majitele zimu neuvidí na beton.

Mimochodem závada, kvůli které nejde 4x4 je asi nefunkční spojka u mezinápravového diferu nebo ojetý tisícihran na kardanu. Takže žádná sranda, ale po fandu žádná věda :wink:
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RedBaron »

Tak hlavně nevím, jaký je význam ve čtyřkolce co nemůže do sněhu. Na asfaltu je mnohem lepší a čipernější zadokolka.
kubajzdc

#8 Příspěvek od kubajzdc »

sory za ot,ale když prodává někdo 4x4 která nefunguje a ještě si určuje v jakejch podmíkách má auto jezdit tak nechce si ho radši nechat?aby se nedostalo náhodou k bláznoj jako jsem třeba já co by lítal jenom ve sňehu a historie auta mu je tak trochu putna buď to auto chce prodat nebo ať si ho nechá v garáži pod plachtou a v neděli ho vytáhne před garáž a přeleští já bych měl třeba zájem,ale to je jak kupovat zajíce v pytli že? Ty dodatky k inzerátu sou docela k smíchu jinak přeju brzkej prodej :D
kouBaMW

#9 Příspěvek od kouBaMW »

Nechtel sem zbytecne kafrat, ale kdyz se to nakouslo.. predpokladam ze v minulosti se stim bezne jezdilo v zime denne, ne ?
Parda

#10 Příspěvek od Parda »

kubajzdc píše:sory za ot,ale když prodává někdo 4x4 která nefunguje a ještě si určuje v jakejch podmíkách má auto jezdit tak nechce si ho radši nechat?aby se nedostalo náhodou k bláznoj jako jsem třeba já co by lítal jenom ve sňehu a historie auta mu je tak trochu putna buď to auto chce prodat nebo ať si ho nechá v garáži pod plachtou a v neděli ho vytáhne před garáž a přeleští já bych měl třeba zájem,ale to je jak kupovat zajíce v pytli že? Ty dodatky k inzerátu sou docela k smíchu jinak přeju brzkej prodej :D

Co kdo diktuje prosím tě? Umíš číst? Já jsem psal, že příští majitel, pokud se najde, bude určitě znalec, protože čtvrt století staré BMW si asi normální člověk nekoupí. Takže se dá předpokládat jiné zacházení. Pokud to někdo koupí na rozbití, tak to bude škoda, ale bude mi to asi jedno. Stejně majiteli.
A co je ti k smíchu za dodatek? Lichotí mi, že mě považuješ za vtipného, ale směju se teď spíš já tobě :wink:
Parda

#11 Příspěvek od Parda »

kouBaMW píše:Nechtel sem zbytecne kafrat, ale kdyz se to nakouslo.. predpokladam ze v minulosti se stim bezne jezdilo v zime denne, ne ?

Ano jezdilo, proto to má zimní kola, ne? :D
Nevím, proč jste se tak chytli té zimy. Selix to jen nakousl ve stylu, že tak zachovalá E30 si už zimu nezaslouží (jsem stejného názoru) a já jen přidal svou dedukci o možném majiteli, znalci, které auto bude mít jako hobby. Nic víc, nic míň. Pokud to někdo koupí, opraví a bude s tím blbnout v zimě, tak mi to bude vážně putna.
kubajzdc

#12 Příspěvek od kubajzdc »

Parda píše:

Jak se to vezme. Auto funguje. Takže ten pohon se opravit musí, aby to bylo kompletení, ale kdyby na to přišlo a majitel to nevadilo, tak se nic opravovat nemusí. U tohoto auta je hlavní devizou jeho stav a jasná historie
tak tady to je k smíchu tvá odpověď jak se to vezme tak když chci 4x4 tak fukšní snad ne?už 14let opravuju auta tak vim co to dá za práci to dát do toho top stavu ten pohon :sly:
Arnie_J

#13 Příspěvek od Arnie_J »

Parda píše:
kouBaMW píše:Nechtel sem zbytecne kafrat, ale kdyz se to nakouslo.. predpokladam ze v minulosti se stim bezne jezdilo v zime denne, ne ?

Ano jezdilo, proto to má zimní kola, ne? :D
Nevím, proč jste se tak chytli té zimy. Selix to jen nakousl ve stylu, že tak zachovalá E30 si už zimu nezaslouží (jsem stejného názoru) a já jen přidal svou dedukci o možném majiteli, znalci, které auto bude mít jako hobby. Nic víc, nic míň. Pokud to někdo koupí, opraví a bude s tím blbnout v zimě, tak mi to bude vážně putna.

Tak pokud to několikrát za zimu vytáhne, zablbne na sněhu, pořádně opláchne a opět uschová, tak to určitě nebude problém...
Arnie_J

#14 Příspěvek od Arnie_J »

jo a pro jistotu uvádím, že jsem mluvil o autě :D
Parda

#15 Příspěvek od Parda »

kubajzdc píše:
Parda píše:

tak tady to je k smíchu tvá odpověď jak se to vezme tak když chci 4x4 tak fukšní snad ne?už 14let opravuju auta tak vim co to dá za práci to dát do toho top stavu ten pohon :sly:

Chlapi, někdy si tady připadám jako ve školce. Nepoznáš podmiňovací způsob? Samozřejmě, že by se to opravit mělo, ale čistě hypoteticky k tomu není důvod, protože auto funguje. To je konstatování faktu, nic víc. Realita je jiná věc a každý by to chtělo logicky opravit a mít 325ix namísto 325i s kily navíc. Jen jsem vyzdvihl podstatu vady, jež na funkci nemá vliv.

Arnie_J- ano, souhlas.
Kex

#16 Příspěvek od Kex »

kovinho

#17 Příspěvek od kovinho »

Arnie_J píše:jo a pro jistotu uvádím, že jsem mluvil o autě :D

bylo to trochu zavádějící :D
Parda

#18 Příspěvek od Parda »

akt.
Parda

#19 Příspěvek od Parda »