Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 27.4. 1989
Objem válců: 2476
Výkon: 126kW
Druh paliva: benzín
WIN (posledních sedm znaků): ED60395
Barva: Royalblau metallic
Počet najetých kilometrů: 236 XXX (poctivé)
Stav vozidla: Výborný
Platnost STK: 7/2013
Cena: Dohodou (viz. text níže)
Popis výbavy: 2x el.okna, el. zrcátka, ABS, funkční klima, tempomat, rádio CD. Auto je na zimních 14" plechách (viz. foto), gumy nic moc. Letní 15" lité (foto bohužel nemám) se zánovními gumami jsou k autu v ceně.
Popis provedených oprav: před poslední STK přetěsněn motor- vana, sání, výfuk, nové svíčky, baterka (ještě v záruce), klíňáky, teplotní čidla,
Dále jsou nově očalouněné sedačky, přestříkaný přední spoiler a přední dveře z důvodu kosmetických vad.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: nefunguje pohon předních kol
Kontakt: 775611190
Auto neprodávám já, pouze jsem byl požádán, abych sem vložil inzerát. Majitel je doktor, který má E60 525d a tohle je jeho bývalý vůz.
Auto nebylo nikdy bourané, první majitel si jej dovezl v září 1989 z Německa jako nové, od roku 1998 jej vlastní současný majitel. Je naprosto bez koroze a garážované. Jedinou chybou je nefunkční pohon 4x4. Když jsem s tím jel teď v zimě do kopce a zadek hrabal, tak předek měl snahu a ozývalo se tam něco, ale kola nezabraly. Žádnému mechanikovi tady se to opravovat nechtělo... Jinak je to auto v TOP Stavu a hledá se pro něj nový majitel, nadšenec, který stav ocení. Tudíž cenové nabídky typu za dvacet beru ani majitel nebude brát vážně. Majitel si je neprůstřelné historie a stavu velmi dobře vědom a jeho cenové představa je kolem 60 000Kč. Jinak si to nechá. Tak prosím jen vážní zájemci.
Foto:

OT povoleno, menší dotazy zodpovím, ale raději volat přímo majiteli.