Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Neustálé "mrkání" xenonových světel
-
Čaute,
Nesetkali jste se někdo s tím, že by se Vám neustále nastavovaly xenony?? Myslel jsem že mám na zadní nápravě sníh a led někde kolem snímače od xenonů jak je auto zatížené, ale už bylo i 7°C auto bylo celé roztáté, ale pořád mi ty xenony "mrkají" jezdí nahorů dolů, pořád se nastavují. Většinou za jízdy, když zastavím, tak chvilku taky jezdí nahorl a dolů, ale pak se zastaví.
Předpokládám sůl nebo bordel na tom čidle na nápravě, ale nevím kde přesně je ještě jsem se nedíval. Možní odešlo, se musí zjistit, ale jen jesli se s tím někdo nesetkal??
Díky
Nesetkali jste se někdo s tím, že by se Vám neustále nastavovaly xenony?? Myslel jsem že mám na zadní nápravě sníh a led někde kolem snímače od xenonů jak je auto zatížené, ale už bylo i 7°C auto bylo celé roztáté, ale pořád mi ty xenony "mrkají" jezdí nahorů dolů, pořád se nastavují. Většinou za jízdy, když zastavím, tak chvilku taky jezdí nahorl a dolů, ale pak se zastaví.
Předpokládám sůl nebo bordel na tom čidle na nápravě, ale nevím kde přesně je ještě jsem se nedíval. Možní odešlo, se musí zjistit, ale jen jesli se s tím někdo nesetkal??
Díky
-
-
Ja mam uplne to samy. Vlitnul sem do diry a od ty doby to mrka a navic to sviti hodne dolu,tudiz skoro ve tme nic nevidim. Mrka to hlavne kdyz je mokro. Doufam,ze si kluci poradej. Sam nemam moznost to zvednout a mrknout na spodek. Pokud by byla moznost,ze by mi s tim osobne nekdo pomohl,rad to uvitam.
-
723novy723 píše:Ja mam uplne to samy. Vlitnul sem do diry a od ty doby to mrka a navic to sviti hodne dolu,tudiz skoro ve tme nic nevidim. Mrka to hlavne kdyz je mokro. Doufam,ze si kluci poradej. Sam nemam moznost to zvednout a mrknout na spodek. Pokud by byla moznost,ze by mi s tim osobne nekdo pomohl,rad to uvitam.
měl jsem to samý, speciálně za mokra... bylo to cidlo náklonu na zadní nápravě...
-
Me to jednou svitilo moc nahoru po serizeni to chvilku dalo pokoj a pak to zase svitilo moc dolu. Cidla rozdelane vycistene a prostrikle kontakty. Tak na mesic a pul pokoj ted opet sviti moc nahoru. Zacinam pomalu ztracet nervy jak mi lidi blikaj at dam tlumeny. Tu kabelaz myslite vymenit celou nebo jen ten konektor?
-