házím tu takový obecný dotaz. Jako další auto vážně zvažuji //M6 a to hlavně z toho důvodu že mě strašně láká jeho výkon, zábavnost a vynahradím si tu něco, co mi nedává 750 a ani X5 co mám na zimu. Rád bych s ním jezdil samozřejmě hodně v létě a protože to je auto na léto, padá zde otázka jestli koupit takovou hračku raději v cabriu ?
Nikdy mě to ke cabrium netáhlo, ne že bych je neměl rád, ale v ČR mě ta věc přijde jen trochu bez využití, na druhou stranu protože jsem cabrio NIKDY neměl, nemohu až tak sebejistě soudit, jsou to moje subjektivní pocity.
Pak je tu ale další otázka, zda bych to //Mko tím cabriem trochu nezabil ? Přeci jen je to už trochu jinak postavené a i z bezpečnostních důvodů to je trochu víc hazard u //M se kterým se nejezdí smetánka, bez střechy se s tím pojede JEN pohoda, takže v létě kdy budu takové auto hodně využívat, jej budu využívat kombinovaě se střechy tím pádem zabiju //M možnosti ?
Nebo se ve všem pletu a je to úplně jinak ? Nemám zkušenost proto zakládám tento topic a rád si přečtu názory od někoho, kdo má zkušenosti, nerad bych jen teoretizoval