Foto od Huldy a jeho M5

Martin85 píše:Mohl byste mi někdo poradit, kde se dají sehnat ty podložky na vymezení vůle ventilů. Je mi jasné, že v BMW ale tam jsou dost drahé. Někde jsem četl, že se dají sehnat i jiné ale nikde to nemůžu najít.
Potřebuji na M5 e34 3.8.
Díky
Martin85 píše:MattyX: Hezký přípravky máš. To sis nechal vyrobit?
Já jsem někde na internetu vyčetl, že jsou ty podložky shodný i s Volvem z roku 1991. Ale ten fiat je taky dobrý řešení. Proč si to musel nechat sjet na brusce. To ve fiatu nemají různý tloušťky?
hulda píše:Měli ruzné tloušťky ale vše měli hrubší, než jsem potřeboval.... Bral jsem co měli a byli ochotni mi to srazit hned při odberu na požadovanou uroveň...
Volvo udájně taky ale nemám ověřeno osobně... I rozvodový řetěz má volvo v nějakém motoru pry stejný jako S38.... Ale nevim který ani ze kterého roku...
beann píše:LiborM píše:To může téct pod hlavou, pod ventil. deklem nebo z prs,případně vanosu, všechno se dá opravit a přetěsnit, pokud je to jen tohle tak ji klidně kup.
pod hlavou a z vanosu je to asi nejhorsi scenar... kdyby to bylo jen viku ventylu tak se toho nebojim...
takze by to melo bejt jen tesneni? nebo tam tudy prochazi nekde kanalek a muze to bejt i hlava nebo .... ?
jde mi vlastne o to aby to nebylo pretesneni za 10k treba