Ta druhá bude asi past ale je za 350 a za 150 se snad nechá dost věcí udělat.. A to jsou manuály...SMGček je tam docela dost. Ale jestli ti nevadí m3 v cabriu asi ti nebude vadit ani SMG. Osobně bych si M3 v cabriu nekoupil. Nevim kdy bych měl staženou tu střechu .. M3 vybírat v čechách není optimální... například e36 není v ČR ani jedna v coupe na prodej. A ve finále je jedno jestli někdo koupí vylítanou mrd*u za 300 a 200 tam narve nebo někdo TOPovku za 600 a stejně tam těch 200 narve za 3 roky... Ty opravdu kvalitní kusy co mají do kila nalítáno jsou stejně cenově jinde... Každopádně jestli máš půl míle na kapse a chceš M3 stačí si nějakou chvíli počkat než se objeví nějaká hezčí a hned po ní jít
To Cabrio ma preslo, bol to nahle vzplanuti emoci Ted hledam coupe, v CR je toho fakt malo...resp skoro nic
Já bych M3 cabrio vůbec nehanil,ani bych nemohl teda,protože jedno mám.
Ne každej potřebuje M3 na to aby jí drtil na okruhu,a za normálních podmínek mi přijde cabrio mnohem lepší,už jen pro ten pocit svobody.
kovaljuk píše:M3 v kabriu není blbost. Každej to auto má na něco jinýho...někdo lítá na okruhu a někdo se zas rád pohodově vozí s tim, že není problém předjíždět
Koupil si konkrétně tu z 1.příspěvku?
jestli to bylo na me.tak ja si ji privezl ze ,,svajcu" v cr se nedalo nic kloudneho sehnat.chtel jsem origo stav servisni knihu vsechny klice a jasny puvod
vydrž, něco se časem naskytne. nejsou to rohlíky nebo embéčka co se prodávají každý den jestli cabro, sedan, coupe. je jedno to si musíš zvolit sám co preferuješ. a ani smg proti manual bych nezatracoval. záleží na stavu jednotlivého auta
Ve švajcu jsem měl vyhlídnutou tenkrát když jsem kupoval tu svojí,tak ve výborným stavu a fakt pěknou,akorát než sem si to zařídil,tak mi jí někdo vyfoukl. Tam maj docela fajn auta,ale některý jsou z Itálie,což není uplnej hit.
HuNTeR píše:Ve švajcu jsem měl vyhlídnutou tenkrát když jsem kupoval tu svojí,tak ve výborným stavu a fakt pěknou,akorát než sem si to zařídil,tak mi jí někdo vyfoukl. Tam maj docela fajn auta,ale některý jsou z Itálie,což není uplnej hit.
svajc super akorat to clo je na hovno.nastesti mame uz cloveka ktery nam to vse vyridi.za poslednich 14dni jsme od nej brali dve ///m a zitra jsme meli jet pro dalsi ale to zmizelo rychleji nez jsem stacil zareagovat
Já sem to nedávno zjišťoval a bylo mi řečeno,že pokud je vůz vyrobený v EU,což se u BMW očekává,tak se nemusí platit CLO,platí se pouze rozdíl v DPH a to je asi 13%.
Respektive zaplatíš naše DPH 21% ale můžeš ho tam koupit bez DPH a nebo žádat o vrácení.
Hlavně auta do CH nemusí splňovat některé homologace a hlavně jejich TP nestačí pro vyplnění údajů pro VTP v ČR- musíte si koupit ještě papír od BMW (myslím to bylo za 5tis co mě to stálo ) kde budou všechny nepodstatné informace - jako že jste si koupili manuál, ale on to byl původně třeba automat což CH techničák neobsahuje
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Německý techničák taky některý údaje nemá,proto se na STK při dovozový technický vytiskne ZTP vozu a potvrdí,že souhlasí s udaji...Takhle to funguje i u normálního dovozu.Nebo ne ?
dneska mi řekli 4OOO bez DPH to střílí podle hlasu ty ceny?
Co se týče EU verze, slyším poprvé, že by se muselo něco žádat, protože tyto auta mívaj na štítku globální homologaci, podle které technik auto na dovozové stk ztotožní. Horší je to mimo EU jako Státy nebo Jap verze.