Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M3 e36 cabrio - nezna nekdo

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
nojze

#21 Příspěvek od nojze »

Thomeeno23 píše:
nojze píše:M3 v kabriu - uz ma to preslo
tak kde su tie pekne kousky e46 M3??? :) budem rad za akykolvek tip

Záleží co preferuješ... Osobně bych obhlídl třeba toto (jen co jsem nakoukl na rychlovku do DE)
http://ww3.autoscout24.de/classified/28 ... asrc=st|as

nebo toto

http://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/BMW-M3-E46-Cabrio-6-Gang-Schalter/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:3500_45_/pg:vipcar/224006494.html

Ta druhá bude asi past ale je za 350 a za 150 se snad nechá dost věcí udělat.. A to jsou manuály...SMGček je tam docela dost. Ale jestli ti nevadí m3 v cabriu asi ti nebude vadit ani SMG. Osobně bych si M3 v cabriu nekoupil. Nevim kdy bych měl staženou tu střechu :D.. M3 vybírat v čechách není optimální... například e36 není v ČR ani jedna v coupe na prodej. A ve finále je jedno jestli někdo koupí vylítanou mrd*u za 300 a 200 tam narve nebo někdo TOPovku za 600 a stejně tam těch 200 narve za 3 roky... Ty opravdu kvalitní kusy co mají do kila nalítáno jsou stejně cenově jinde... Každopádně jestli máš půl míle na kapse a chceš M3 stačí si nějakou chvíli počkat než se objeví nějaká hezčí a hned po ní jít :P

To Cabrio ma preslo, bol to nahle vzplanuti emoci :) Ted hledam coupe, v CR je toho fakt malo...resp skoro nic
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od HuNTeR »

Já bych M3 cabrio vůbec nehanil,ani bych nemohl teda,protože jedno mám.
Ne každej potřebuje M3 na to aby jí drtil na okruhu,a za normálních podmínek mi přijde cabrio mnohem lepší,už jen pro ten pocit svobody.

Jinak ta M3 vypadá docela fajn,až na to SMGčko :?
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Spajky »

Taky bych se cabria nebál, spíš i někdy lituju, že mám coupe. Ty si zase mnohem líp drží cenu, to je těžký.
bmw_pepa

#24 Příspěvek od bmw_pepa »

Já jsem si pořídil E36 M3 3,2 v sedanu a jsem maximálně spokojený. Taky jsem hledal cca přes půl roku než jsem se dočkal. Prostě počkat se vyplatí :wink:
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od honzibmw »

me prisla m3 cabrio take blbost nez jsem si ji koupil:-)
kovaljuk

#26 Příspěvek od kovaljuk »

M3 v kabriu není blbost. Každej to auto má na něco jinýho...někdo lítá na okruhu a někdo se zas rád pohodově vozí s tim, že není problém předjíždět :twisted:

Koupil si konkrétně tu z 1.příspěvku?
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od honzibmw »

kovaljuk píše:M3 v kabriu není blbost. Každej to auto má na něco jinýho...někdo lítá na okruhu a někdo se zas rád pohodově vozí s tim, že není problém předjíždět :twisted:

Koupil si konkrétně tu z 1.příspěvku?

jestli to bylo na me.tak ja si ji privezl ze ,,svajcu" v cr se nedalo nic kloudneho sehnat.chtel jsem origo stav servisni knihu vsechny klice a jasny puvod
pepam3

#28 Příspěvek od pepam3 »

vydrž, něco se časem naskytne. nejsou to rohlíky nebo embéčka co se prodávají každý den :wink: jestli cabro, sedan, coupe. je jedno to si musíš zvolit sám co preferuješ. a ani smg proti manual bych nezatracoval. záleží na stavu jednotlivého auta :wink:
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od HuNTeR »

Ve švajcu jsem měl vyhlídnutou tenkrát když jsem kupoval tu svojí,tak ve výborným stavu a fakt pěknou,akorát než sem si to zařídil,tak mi jí někdo vyfoukl. :cry: Tam maj docela fajn auta,ale některý jsou z Itálie,což není uplnej hit.
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od honzibmw »

HuNTeR píše:Ve švajcu jsem měl vyhlídnutou tenkrát když jsem kupoval tu svojí,tak ve výborným stavu a fakt pěknou,akorát než sem si to zařídil,tak mi jí někdo vyfoukl. :cry: Tam maj docela fajn auta,ale některý jsou z Itálie,což není uplnej hit.

svajc super akorat to clo je na hovno.nastesti mame uz cloveka ktery nam to vse vyridi.za poslednich 14dni jsme od nej brali dve ///m a zitra jsme meli jet pro dalsi ale to zmizelo rychleji nez jsem stacil zareagovat
Flanel

#31 Příspěvek od Flanel »

Ze švajcu se platí clo? Já myslel že mají podepsaný schengen...?
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Flanel píše:Ze švajcu se platí clo? Já myslel že mají podepsaný schengen...?

Clo+DPH ... nejsou vůbec v EU a ani nechtějí být :) je to stejný jako ze země třetího světa :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od honzibmw »

MattyX píše:
Flanel píše:Ze švajcu se platí clo? Já myslel že mají podepsaný schengen...?

Clo+DPH ... nejsou vůbec v EU a ani nechtějí být :) je to stejný jako ze země třetího světa :)

presne tak.
Flanel

#34 Příspěvek od Flanel »

V EU sice nejsou, ale schengen mají podepsaný. Jsou to dvě rozdílné věci ;-)

Každopádně díky za info
de-nitro

#35 Příspěvek od de-nitro »

schweiz neni v schengenu,nebo byl sem tam naposled na podzim a hranice tam byly...
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od HuNTeR »

Já sem to nedávno zjišťoval a bylo mi řečeno,že pokud je vůz vyrobený v EU,což se u BMW očekává,tak se nemusí platit CLO,platí se pouze rozdíl v DPH a to je asi 13%.

Respektive zaplatíš naše DPH 21% ale můžeš ho tam koupit bez DPH a nebo žádat o vrácení.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Hlavně auta do CH nemusí splňovat některé homologace a hlavně jejich TP nestačí pro vyplnění údajů pro VTP v ČR- musíte si koupit ještě papír od BMW (myslím to bylo za 5tis co mě to stálo :) ) kde budou všechny nepodstatné informace - jako že jste si koupili manuál, ale on to byl původně třeba automat :) což CH techničák neobsahuje :) :) :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od HuNTeR »

Německý techničák taky některý údaje nemá,proto se na STK při dovozový technický vytiskne ZTP vozu a potvrdí,že souhlasí s udaji...Takhle to funguje i u normálního dovozu.Nebo ne ? 8)
de-nitro

#39 Příspěvek od de-nitro »

vypis udaju stloji 3000+dph u pana stehlika.
Flanel

#40 Příspěvek od Flanel »

dneska mi řekli 4OOO bez DPH :-D to střílí podle hlasu ty ceny?

Co se týče EU verze, slyším poprvé, že by se muselo něco žádat, protože tyto auta mívaj na štítku globální homologaci, podle které technik auto na dovozové stk ztotožní. Horší je to mimo EU jako Státy nebo Jap verze.

(tak mi to bylo aspoň na stk sděleno)
Odpovědět