Nojono ... holt zimní měkejši.... proto davam auto na zimu do garaže a jezdim jen na letních tvrdolínech R19...
Možná to chce míň agresivně zatáčet, koneckonců má Z4 E89 35i moře výkonu a váží víc jako 3er sedan.. doba kdy Z4 E85 měla 1200 kg a byla to motokára jsou ta tam...
Ale když to srovnám s 1900kg A6 na 4x 255/35/19, tak ta byla na zimácích stejná jako na letních. Mrknu ještě na tlak, ale je to fakt divný..
Ostrým zatáčením to opravdu není, stačí třeba ve 140 na dálnici trochu ťuknout do volantu (aniž bych vyjel z pruhu) a auto se "zkříží" / zavlní.. Kdybych zatočil prudce, tak se zabiju
mně teda Sottozera gen 3. 225/40+255/35 r18 na 3er neplavou ani omylem )a to budu dávat už třetí sadu těhle gum....
jsou citlivé na koleje, nejsou žádný extra zázrak v hluboké vodě a dají se snadno zničit "přepálením" provozem v letních těplotách ale rozhodně neplavou - ani nové, ani sjeté....
a to je můj 3er výrazně těžší než e89.... (mám v TP napsáno 1715 kg kerb)
jo a ještě dodatek - zrovna neska sem přezul ze letních )stejný rozměr, taky 18") na zimní a ty zimní jsou teda o dost měkčí, to jo.... (venku je ale plus 17)
Jak jsem Ti rikal, kdyz na ztko non rft tak jedine 19". S pavproch jsme to zkouseli a na nom rft gumach 19" krasne sedelo, me na 18" non rft plave jako prase, je tam mekka bocnice.
Pravda,..
nene, jezdím sám. Ale nejsi první, kdo mi psal, že viděl v Praze "Vosu", ale zatím to všechno byla cizí auta. Sice je žlutých Z4 málo, ale nenápadné být opravdu neumějí.
pavproch: podvozek a tlak nechám zkontrolovat, ale kdyby to bylo podvozkem, plavaly by i letní..
Možná je to fakt vlastnost měkčích zimních gum, ale do háje nejsou to moje první zimáky a takhle mi snad nic neplavalo Každopádně kdybyste chtěl někdo srovnat v Praze, budu jen rád.