Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z4 e89 30i S-drive MR2009 - m4Zlik... :-)
- pavproch
Yo!
Taxem nesaka zavřel sezonu..... sic jen hodina a 80 iláků kolem komína, přičemž sice bylo opticky přenádherné pičasí, ale už docela zima na pacinky, dušičkový provoz jaxfiň, ve stínu mokro (nad Bílou i zřejmě lehce namrzlo...). ale .... byla to křasná tečka za pěknou sezonou.... lehce přes 8tis km....
Od zítra mi neplatí HAV, takže už neeeee.... až zase po prvním dubenci...
Ještě ale tenhle týden m4Zlika odvezu k michalovi na posezonní servis (oleje a tak), dostane nové papuče, pár funkčních i dyzajnových vylepšení, pak mu naliju do plného chřtánu StovkuVervu, umeju, vyblyskám jakpsíkulky a pude spať... dobrou noc...
Taxem nesaka zavřel sezonu..... sic jen hodina a 80 iláků kolem komína, přičemž sice bylo opticky přenádherné pičasí, ale už docela zima na pacinky, dušičkový provoz jaxfiň, ve stínu mokro (nad Bílou i zřejmě lehce namrzlo...). ale .... byla to křasná tečka za pěknou sezonou.... lehce přes 8tis km....
Od zítra mi neplatí HAV, takže už neeeee.... až zase po prvním dubenci...
Ještě ale tenhle týden m4Zlika odvezu k michalovi na posezonní servis (oleje a tak), dostane nové papuče, pár funkčních i dyzajnových vylepšení, pak mu naliju do plného chřtánu StovkuVervu, umeju, vyblyskám jakpsíkulky a pude spať... dobrou noc...

- pavproch
pavproch fčíl na AF.cz píše:Fčera sem udělal zásadní krok k přivolání opravdu tuhých a dlouhým zim....![]()
Předělal sem m4zlikovu pojistku "SEZONA", a to tak, že fčíl už budu moct vyjet prvního březence a možu jezdiť až do konce listopadece.... (dofčíl sem mohl až od 1.4 a do 31.10.)
Doufám, že prvního března sypne a vydrží to až do léta a taky že nejpozději na VŘSR lyžujeme![]()
Fčera sem udělal zásadní krok k přivolání opravdu tuhých a dlouhým zim.... Twisted Evil
Předělal sem m4zlikovu pojistku "SEZONA", a to tak, že fčíl už budu moct vyjet prvního březence a možu jezdiť až do konce listopadece.... (dofčíl sem mohl až od 1.4 a do 31.10.)
Pojistku - tedy pov.ručení? U koho a za kolik,jestli nejsem příliš indiskrétní? Já to mám na celý rok a uvědomuju si,že je to nesmysl
Pojistku - tedy pov.ručení? U koho a za kolik,jestli nejsem příliš indiskrétní? Já to mám na celý rok a uvědomuju si,že je to nesmysl
- pavproch
Yo! Yo! Yo!
Neska season´s opening - ne úplně marných 80km....a vůbec samá pozitiva a sociální jistoty:
- po zimě sem nastartoval (god Bless c-tek)
- nikde s enic nerozsvítilo (na podzim sem měl rozhozenou půlku auta při výměně obložení palubky a od té doby sem to neměl nastarované, taxem čekla nejhorší)
- podařilo sa ňe udělat aji pár fotek "visual 2016 refresh", co sem m4Zlikovi spáchal napodzim po loňské sezoně
- po pořádným zahřátí sem ho umyla a vyblyskal a pak ještě šel projet, aby sa usušil...
- sluníško, ažuro, sic poněkud chaldněji (do 10st) a dost fest páteční provoz...
- aji jednu plátěnou střechu (TT) sme potkali - jela ale jako slimák a taky jako dyž kanec chčije - halt bába za volantem...
Fajne... moc.... koleno ešče sice sa troche brání, ale sázení meziplynů, hraní si pedálama a mazlení sa s šaltpákou, potažmo reakce auta (samozřejmě "Sport" mode) - to je úplně jiná než z letargicky těžkého a trošku nezvladatelného brambora.... oooaachhhh....
Fotosy za chvílu...
Neska season´s opening - ne úplně marných 80km....a vůbec samá pozitiva a sociální jistoty:
- po zimě sem nastartoval (god Bless c-tek)
- nikde s enic nerozsvítilo (na podzim sem měl rozhozenou půlku auta při výměně obložení palubky a od té doby sem to neměl nastarované, taxem čekla nejhorší)
- podařilo sa ňe udělat aji pár fotek "visual 2016 refresh", co sem m4Zlikovi spáchal napodzim po loňské sezoně
- po pořádným zahřátí sem ho umyla a vyblyskal a pak ještě šel projet, aby sa usušil...
- sluníško, ažuro, sic poněkud chaldněji (do 10st) a dost fest páteční provoz...
- aji jednu plátěnou střechu (TT) sme potkali - jela ale jako slimák a taky jako dyž kanec chčije - halt bába za volantem...
Fajne... moc.... koleno ešče sice sa troche brání, ale sázení meziplynů, hraní si pedálama a mazlení sa s šaltpákou, potažmo reakce auta (samozřejmě "Sport" mode) - to je úplně jiná než z letargicky těžkého a trošku nezvladatelného brambora.... oooaachhhh....

Fotosy za chvílu...
Taky jsem si dal včera prvních letošních 100 km. Nastartování bez problému, pak jsem chvvíli běhal kolem auta a kontroloval gumy. Dost mě překvapily chycené kotouče. Pauza byla od listopadu a auta to namaji ráda.
Pak podle Berounky,Karlštejn,Srbsko,Sv. Jan pod skalou. Tam jsem dal pauzu,bylo krásně. Auto bez střechy ani jedno,to spíš motorky. Kotouče vzadu už byly čisté, přední ne úplně. Byla to radost.
Pak podle Berounky,Karlštejn,Srbsko,Sv. Jan pod skalou. Tam jsem dal pauzu,bylo krásně. Auto bez střechy ani jedno,to spíš motorky. Kotouče vzadu už byly čisté, přední ne úplně. Byla to radost.
- pavproch
Já fčera (dyž tu u nás bylo chladno, ale slunečno) slavil (jj, vod zítra obouvám šestý gumy), čili sem byl nezpůsobilý, neska bylo "nesjízndno" a celý příští týden trajdám služebně ... čili nic nebude až do příštího víkendu, kdy se to má ale vylepšit na polojasno a plus 15, možná i 18..... už sa těšim, až si zase zařídím poslušnou a poslouchající lehkonožku... fčíl sem byl na otočku 3er v OLM a i když už sem do teho nasypal hafo peněz a úsilí, tak prostě ta řidičskost, lehkost, ovladatelnost a poslušnost N52 ve "sport" v bramborovi (N53, xDrive) nikdy fakt nebude....
- pavproch
pavproch fčíl na AF.cz píše:Pche! Já neska spálil na 350km asi 54 litránků....![]()
Nááádhera! A to i přes doslova tragický sváteční provoz tady v okolí RpR.... ale jaxem se dostal dál směr Oderské vrchy, Libavá a potem Kelčská vrchovina , tak to bylo naprosto booooží.
V tym hustoprovozu tady okolo sem potkal: 2x Boxster, 2x 3er cábro, 1x miatku a jednu Z4 e89 v bílé perleti a červené kožce - podle značky tady v RpR nová... 5Z5 18xx (a podle výfuku a jak mu to jelo tak asi to nebyla 23i.... ale mohla to být i 28i .....