Caute chlapi, nemate nekdo zkusenosti se servem u X5 ? Moc mi na aute nefunguje, ze zacatku jsem to moc neresil, rikam si "tezke auto a velka kola" , ale pak jsem sednul do kamaradova Touarega a je to jak presednou z motokary do auta se servem.
Dle pravdepodobnosti jsem vsadil na pumpu s tim, ze jsem koupil jetou za dobry peniz. Jenze problem to nevyresilo, byt je to lepsi. Zaroven samozrejme probehlo cisteni a vymena oleje v pumpe.
Ze bych mel takovou smulu a koupil vadnou pumpu si nemyslim, nicmene absolutne vyloucit to nelze
Nejake napady nez budu resit cely hreben za nemale penize ?
Servotronic to pry nema Alespon to tvrdil mechos, kde jsem to mel na diagnostice, dost se v tom vrtal a je pres referenci, takze mu i verim. Respektive on tvrdil, ze zadnou moznost nastaveni serva nenasel, je mozne, ze ji nenasel proto, ze by byl spatny konektor od servotronicu a tim padem by ho v pocitaci nevidel ? Da se to nejak fyzicky/opticky zkontrolovat ?
e53 velmi často servotronic nema, ja si kvuli tomu koupil řízení se servotronicem že si to dodělam, ale radši jsem X5 prodal a koupil sedmu kdybys ho nahodou neměl a chtěl ho dodělat tak mam na prodej
Diky chlapi!
JaraX : na kolik si toho cenis a mas predstavu, o kolik je slozitejsi to dodelat ? Pokud by me cekala vymena rizeni, tak by stalo za uvahu do toho jit.
servotronic řízení prodám za 3k, za 9k ho mužu nechat zrepasovat, takže 12k by stálo repsované,
natáhneš dvoulinku z řízení do GM za kastlíkem a nakoduje, toť vše.
a nemáš lepší prodat svuj a repasovat sevotronic? vyjde tě to max o dva litry víc ale bude to super, ja bych auto bez servotronicu mít nemohl, rozdíl v komfortu je 1000 procent
Tak az mi zacne fungovat servo poradne, tak rozdil v komfortu bude 10000000 procent
Volal jsem svemu mechanikovi a ten dodelani servotronicu nikdy nedelal, volal jsem druhemu, ktery je spis pres elektro a diag a ten to taky nikdy nedelal a takove pokusy ani nedela. A ja osobne neverim, ze staci natahnout kablik a nakodovat, preci jen to pro spravnou funkci potrebuje spoustu informaci a cim vic elektriky, tim vic se toho muze vy....