Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Opravy a úpravy světlometů, bixenony - Caknakis a Daudgen

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
27jarin

#81 Příspěvek od 27jarin »

Ahoj klucii a holky.
Ve čtvrtek mi kluci Tomáš a David dělali komplet renovaci světel (montáž - demontáž z vozidla, leštění krytů, výměna štelovacích tyček, čištění parabol a výměnu xenonu za bixenony) a musím říci že se jedná o fantazii z říše světla :-). Tímto jim chci poděkovat za skvěle odvedenou práci - DÍÍÍKY a ï za to že jste super kluci. :thumbsup:
Jarda
nms

#82 Příspěvek od nms »

Chlapi - klobouk a clonku bixenonu dolů. Šedivák konečně svítí jak zamlada ... :Poklona:
Hydrant
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Hydrant »

porad cekam na fotky renovace svetel E90.

Diky :)
Tompo

#84 Příspěvek od Tompo »

Tak jsem se dnes vracel za tmy s již renovovanými světlomety vč. Bixenonu, nových krytů, tyček a AE. Jednoduše fantazie s tím jet za tmy, ještě jednou díky!!!
jacob
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od jacob »

Tak jsem vyčkával a nepsal zbrkle komentář hned po příjezdu domů, ikdyž jsem byl opravdu ohromen rozdílem. Mám za sebou cca 4 týdny od renovace světel.

Abych se tu trochu odlišil a napsal i trocha kritiky - kluci nezlobte se, ale nic hrozného to není:

1) chyběl jim regloskop, takže jsem nějakou dobu neměl seštelované světla a jel sem tam více s dalkovýma, věřte že 1800 luxů - nebo kolik tam bylo nechce každý potkávat :-))
2) v průběhu práce jim odešla jedna výbojka do mlhovek a neměli náhradní, takže jsem byl nucen jet na místo znovu, ale stejně jsem to měl při cestě ;-) Kdybych ale bydlel trochu dál, tak se vztekám !
3) trochu déle to trvalo ale byl jsem na to upozorněn.

Kluci jsou perfektní, ale nikdo nemůže být 100%, proto výše zmíněné je jen detail !

Vážím si precizní práce, která se hledá velice špatně a jsem si toho dobře vědom. Precizní a kvalitní práce šetří nejen čas ale přináší i radost, kluci mi dali radost - opravdu precizno-kvalitně vyleštěné světlomety jako jsem nikdy předtím neměl. Nepíši to jen tak, mám za sebou vícero aut a již jsem zažil nějaké experimenty a dokonce jsem sám jedny leštil, takže vím, o čem to je. Btw. při trocha hledání tu najdete i článek s express lakovnou, který jsem tu psal 2 roky zpět, tam mi je leštili, teda přesněji "matněli".

Zručnost a znalost v oboru - naprosto perfektní. Kluky to baví a je to z nich cítit, je to má krevní skupina a krom auta a doporučení jim svěřím i svou motorku BMW K1300r, kde jsou halogeny, uděláme přestavbu.

Krom uznání práce bych také chtěl pochválit charakter těchto lidí, který je optimistický a zábavný, takové lidi prostě chcete poznávat denně - hned je lepší nálada.

Chválim i Tomášovo profesionální vystupování po telefonu, kdy naprosto zmatenému jedinci klidným hlasem vysvětlí věc tak, že by pochopilo i předškolní dítě. Tomáši, mohl bys klidně pracovat na erotické lince nebo dělat hypnotizera, můžeš si vybrat :-))))))

Davida chválím za zručnost a rady kolem, ale musíte ho hlídat, ztrácí šroubky z mlhovek :-)))))))
janbrasna

#86 Příspěvek od janbrasna »

Tak jsem v tydnu mel tu cest s E65 cerstve od kluku a to je parada. Posledni generace projektoru, mazec. Lepsi nez kdyz to vyjelo novy z tovarny. Klobouk dolu.
afterburner

#87 Příspěvek od afterburner »

Taky se přidávam s pochvalou. Konečně svítim a vidim jako člověk, respektive jako lepší člověk :D Je to až k nevíře, ale pomalu mě moje E39 začínala štvát a řikal jsem si, že jí vyměnim. A ty světla byly jednim z důvodů. A teď mě to zase začalo bavit, zvláště v noci.
A přístup kluků opravdu super - kromě toho, že odvedou práci na světlech ještě poskytnou zážitky, ke kterým bych se normálně nedostal, jako třeba svezení ve Fabii nebo Fiestě, a to bez jakéhokoliv příplatku :lol:
Takže ještě jednou moc díky.
Nowic
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Nowic »

Tak... musím klukům moc poděkovat za renovaci světel na E65... nikdy bych neřekl, že může auto takhle svítit. Už dlouho jsem neměl z něčeho takovou radost :D Skvělá práce a maximální spokojenost. Kdo chce vidět, tak ať nehledá jinde ... Dík moc :wink: 8)
E64 650i 2007 270kw 367hp
------------------------------------------------
ex: E93 335i 2009 225kw 306hp
ex: E65 745i 2002 245kw 333hp
ex: E36 Touring 328iA 1995 142kw 190hp
------------------------------------------------
http://www.msdetailing.cz
robosek

#89 Příspěvek od robosek »

Musim pridat dalsi slova chvaly. Prislo mi, ze by ma svetla snesla nejake to prelesteni, a jelikoz jsem mel cestu kolem kluku, zkusil jsem se ozvat, zda by si na me vecer neudelali cas...samozrejme ze udelali a ma svetla jsou zase jako nova. Kluci diky! :palec:
EdyBoyS

#90 Příspěvek od EdyBoyS »

Tak v Sobotu 5.7. mi kluci Daudgen a Falcon dělali přestavbu mých faceliftových světel u mojí E39 na bixenon + zástavbu UHP kroužků V3.
Rovnou jsem nechal světla i vyčistit, vyměnit štelovací tyčky a dali mi tam nové plexiskla. Světla vypadají jako nové, všechno krásně čisté, lesklé. Svítí to brutálně!!! Při cestě domů jsem si jízdu lesem doslova užíval a docela mě zarazila brutální svítivost bixenonu do dálky :-D svítí to snad dál než oko vidí

naprostá spokojenost.
tady nějaké foto kroužků za denního světla (foceno Iphonem, takže kvalita není 100% jako realita, ale svítí to opravdu brutálně!)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

jo a tady foto světel před repasem :-D staré plexi atd... no hrůza a děs :-D
Obrázek

mohu opravdu doporučit. Bylo to rychlé, spolehlivé, vše funguje jak má a určitě dobrá investice. Díky
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Kolafa »

Mam to od nich taky! Lepsi, nez jsem cekal! 8)

Akorat mam svetla zevnitr nejak zapraseny (je to videt, kdyz se sviti), musim zjistit, jestli se to da vyčistit
caknakis

#92 Příspěvek od caknakis »

Do té X3 se prášit nemůže - veškerá elektronika včetně traf je uvnitř světla, žádné díry, nebo průchody do světla se nedělaly.....

Nicméně se klidně můžete v příštím týdnu zastavit a mrkneme na to :wink:
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Kolafa »

caknakis píše:Do té X3 se prášit nemůže - veškerá elektronika včetně traf je uvnitř světla, žádné díry, nebo průchody do světla se nedělaly.....

Nicméně se klidně můžete v příštím týdnu zastavit a mrkneme na to :wink:

neni to nic drastickeho, to nafotim a pošlu, je to možná jenom běžné zaprášení, proste mě to jenom zaujalo pří svícení

diky, nejak se ozvu
caknakis

#94 Příspěvek od caknakis »

ok, kdyžtak na mail: caknakis(zavináč)seznam.cz
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Kolafa »

mimochodem, technickou jsem prosel bez problemu! Je teda pravda, ze jsem nechal dodelat i ostrikovace! 8)
hurvajs77

#96 Příspěvek od hurvajs77 »

Včera v noci jsem se zůčastnil testovací jízdy s quad xenony. Čekal jsem rozdíl, ale to co jsem viděl, mi opravdu vyrazilo dech... Bez prdele, světlo jako ve dne a díky širokému světelnému kuželu svítil caknakis i na pole. Do včera jsem si myslel, že mám světla v pořádku. Ale domů jsem jel smutný, protože mi přišlo, že místo xenonu mám snad jen svíčky nebo co.

Závěrem chci konstatovat, že musím prostě smeknout a hodně se uklonit, protože to co jsem viděl, mi vážně vyrazilo dech. A to znám Tomášovu práci, takže jsem v uvozovkách vědět do čeho jdu.

Skvěláý práce, myslím si, že by i kluci v BMW se mohli od Vás učit :-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Kolafa »

Skvěláý práce, myslím si, že by i kluci v BMW se mohli od Vás učit :-)[/quote]

ale oni se učit nechtěj! Maj to od germánů nalinkovaný a podle toho jedou :)

Jinak kdo nevyzkoušel, tak neví :)
caknakis

#98 Příspěvek od caknakis »

Máme tady menší akci pro majitele E90 předface xenon

- výměna stávajících kroužků na UHP V3, které jsou použitelné pro denní svícení

- náhrada starého bixenonového projektoru za nový bixenon Koito, který je osazen 100% čirou čočkou.

Celá úprava zahrnuje:
- sundání světel z auta
- jejich rozlepení bez poškození
- komplet vyčištění
- nové LED kroužky pro denní svícení
- montáž nových bixenonových projektorů a jejich naladění
- slepení světel
- montáž na auto, seřízení na regloskopu.

Je to realizovatelné během jednoho dne :-)

Komplet 9999,- Kč

Něco pro inspiraci: :wink:
Přílohy
bmwklub3.jpg
bmwklub3.jpg (62.52 KiB) Zobrazeno 6175 x
bmwklub4.jpg
bmwklub4.jpg (146.46 KiB) Zobrazeno 6175 x
bmwklub1.JPG
bmwklub1.JPG (175.43 KiB) Zobrazeno 6175 x
bmwklub.JPG
bmwklub.JPG (176.44 KiB) Zobrazeno 6175 x
hurvajs77

#99 Příspěvek od hurvajs77 »

Auto po zásahu kluků svítí lépe než je nové, což dokazují i fotky... :-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
caknakis

#100 Příspěvek od caknakis »

Děkujeme :oops:
Odpovědět