Tak jsem vyčkával a nepsal zbrkle komentář hned po příjezdu domů, ikdyž jsem byl opravdu ohromen rozdílem. Mám za sebou cca 4 týdny od renovace světel.
Abych se tu trochu odlišil a napsal i trocha kritiky - kluci nezlobte se, ale nic hrozného to není:
1) chyběl jim regloskop, takže jsem nějakou dobu neměl seštelované světla a jel sem tam více s dalkovýma, věřte že 1800 luxů - nebo kolik tam bylo nechce každý potkávat

)
2) v průběhu práce jim odešla jedna výbojka do mlhovek a neměli náhradní, takže jsem byl nucen jet na místo znovu, ale stejně jsem to měl při cestě

Kdybych ale bydlel trochu dál, tak se vztekám !
3) trochu déle to trvalo ale byl jsem na to upozorněn.
Kluci jsou perfektní, ale nikdo nemůže být 100%, proto výše zmíněné je jen detail !
Vážím si precizní práce, která se hledá velice špatně a jsem si toho dobře vědom. Precizní a kvalitní práce šetří nejen čas ale přináší i radost, kluci mi dali radost - opravdu precizno-kvalitně vyleštěné světlomety jako jsem nikdy předtím neměl. Nepíši to jen tak, mám za sebou vícero aut a již jsem zažil nějaké experimenty a dokonce jsem sám jedny leštil, takže vím, o čem to je. Btw. při trocha hledání tu najdete i článek s express lakovnou, který jsem tu psal 2 roky zpět, tam mi je leštili, teda přesněji "matněli".
Zručnost a znalost v oboru - naprosto perfektní. Kluky to baví a je to z nich cítit, je to má krevní skupina a krom auta a doporučení jim svěřím i svou motorku BMW K1300r, kde jsou halogeny, uděláme přestavbu.
Krom uznání práce bych také chtěl pochválit charakter těchto lidí, který je optimistický a zábavný, takové lidi prostě chcete poznávat denně - hned je lepší nálada.
Chválim i Tomášovo profesionální vystupování po telefonu, kdy naprosto zmatenému jedinci klidným hlasem vysvětlí věc tak, že by pochopilo i předškolní dítě. Tomáši, mohl bys klidně pracovat na erotické lince nebo dělat hypnotizera, můžeš si vybrat

)))))
Davida chválím za zručnost a rady kolem, ale musíte ho hlídat, ztrácí šroubky z mlhovek

))))))