Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kaps Kojetín

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
sedmicee

#1 Příspěvek od sedmicee »

Dobrý den, nechal jsem si repasovat hydroměnič na převodovce na BMW 540iAt E39 a měnit olej, vše prý proběhlo v pořádku a já odjel, nicméně převodovka začala škubat a vylétaly otáčky při rozjezdu - auto se neuvedlo do pohybu ....posléze škublo a jelo, pak nastal nouzový režim, společnost mi rozdělala převodovku a zjistila poškozený buben 3. rychl. stupně - prý to není jejich vina a mám zaplatit 52000 za repasi - po tel. hovoru a mém naštvání hned šlo 10000 dole, to jsem nepřijal a zastavil opravu. zaplatil 7000 za rozebrání převodovky

mám podle vás nějakou šanci se bránit nějak ještě??

přemýšlím nad žalobou, nevím co dál - stálo mě to dohromady 45000 a auto stojí
Design

#2 Příspěvek od Design »

Muj otec tam mel peugeota 607 vyrazoval do neutralu pri jizde. Prevodovka škubala vymenili taktež hydro menič za 35000 a uz to nebylo nikdy dobre pote se auto prodalo. Často slychavam špatne reference i presto ze tam stavi i převodovky do VRC nad žalobou bych rozhodne pouvažoval a taktež bych určite pohrozil dopisem od advokata.
tanner540i

#3 Příspěvek od tanner540i »

Zaloba je predem odsouzena k neuspechu, uz jen proto ze odesel jiny dil v prevodovce, nez ktery byl meneny.
Btw. to ti vazne vymenily jen menic, bez rozborky prevodovky za 35tis? To je 5tis za menic, 3tis prace a za co si dal tech 27? :D

Kaps je bezkonkurencne nejdrazsi servis automatu v cr, a kdyz se divam na ceny v D, tak snad i ve stredni evrope. Jako bonus se jim casto neco "nepovede".
Odpovědět