Dobrý den, nechal jsem si repasovat hydroměnič na převodovce na BMW 540iAt E39 a měnit olej, vše prý proběhlo v pořádku a já odjel, nicméně převodovka začala škubat a vylétaly otáčky při rozjezdu - auto se neuvedlo do pohybu ....posléze škublo a jelo, pak nastal nouzový režim, společnost mi rozdělala převodovku a zjistila poškozený buben 3. rychl. stupně - prý to není jejich vina a mám zaplatit 52000 za repasi - po tel. hovoru a mém naštvání hned šlo 10000 dole, to jsem nepřijal a zastavil opravu. zaplatil 7000 za rozebrání převodovky
mám podle vás nějakou šanci se bránit nějak ještě??
přemýšlím nad žalobou, nevím co dál - stálo mě to dohromady 45000 a auto stojí
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kaps Kojetín
Muj otec tam mel peugeota 607 vyrazoval do neutralu pri jizde. Prevodovka škubala vymenili taktež hydro menič za 35000 a uz to nebylo nikdy dobre pote se auto prodalo. Často slychavam špatne reference i presto ze tam stavi i převodovky do VRC nad žalobou bych rozhodne pouvažoval a taktež bych určite pohrozil dopisem od advokata.
-
Zaloba je predem odsouzena k neuspechu, uz jen proto ze odesel jiny dil v prevodovce, nez ktery byl meneny.
Btw. to ti vazne vymenily jen menic, bez rozborky prevodovky za 35tis? To je 5tis za menic, 3tis prace a za co si dal tech 27?
Kaps je bezkonkurencne nejdrazsi servis automatu v cr, a kdyz se divam na ceny v D, tak snad i ve stredni evrope. Jako bonus se jim casto neco "nepovede".
Btw. to ti vazne vymenily jen menic, bez rozborky prevodovky za 35tis? To je 5tis za menic, 3tis prace a za co si dal tech 27?

Kaps je bezkonkurencne nejdrazsi servis automatu v cr, a kdyz se divam na ceny v D, tak snad i ve stredni evrope. Jako bonus se jim casto neco "nepovede".