Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Svetla od Caknakise

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Kolafa »

pro zajimavost zde odkaz, jak sviti svetla od Caknakise:

https://www.youtube.com/watch?v=sjnZy9Loy44

bylo to rano 22/10. cca 7:45, takze uz relativne světlo, přesto je kužel docela dobře videt

mimochodem neblika na me nikdo, ze bych oslnoval!
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

O pár příspěvků níž .... :wink: Jojo, Tomáš to má zmáknutý 8)
hurvajs77

#3 Příspěvek od hurvajs77 »

souhlasí, Tomáš a jeho kolegové dělají lepší světla než výrobce. V BMW by se mohli od kluků učit... :-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kolafa »

no jenom nova zkusenost, uz na me par ridicu blikalo .... nastesti to mam predelavany z halogenu, tak je tam rucni regulator, toz jsem to malinko snizil ..... ale nechtelo se mi! :)
technickou to proslo bez vyhrad
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kolafa »

hurvajs77 píše:souhlasí, Tomáš a jeho kolegové dělají lepší světla než výrobce. V BMW by se mohli od kluků učit... :-)

bracha ma ty laserovy udajne, se na to musim podivat, jestli mu to sviti lip nez me :D
caknakis

#6 Příspěvek od caknakis »

Kolafa píše:no jenom nova zkusenost, uz na me par ridicu blikalo .... nastesti to mam predelavany z halogenu, tak je tam rucni regulator, toz jsem to malinko snizil ..... ale nechtelo se mi! :)

Není problém se zastavit, světla skontrolujeme na regloskopu a doseřídíme, otázka na 10 minut....pro naše zákazníky pochopitelně zdarma. :wink:
caknakis

#7 Příspěvek od caknakis »

caknakis píše:
Kolafa píše:no jenom nova zkusenost, uz na me par ridicu blikalo .... nastesti to mam predelavany z halogenu, tak je tam rucni regulator, toz jsem to malinko snizil ..... ale nechtelo se mi! :)

Není problém se zastavit, světla zkontrolujeme na regloskopu a doseřídíme, otázka na 10 minut....pro naše zákazníky pochopitelně zdarma. :wink:
caknakis

#8 Příspěvek od caknakis »

Chtěl jsem napsat zkontrolujeme.... :-) se Z, bohužel není možno editovat, tak vypadám jak analfabet :-) :-)
hurvajs77

#9 Příspěvek od hurvajs77 »

to že Tě problikávají nemusí být ještě rozštělovanými světly. Já když jsem vyměnil na 730d světla za nová a dal i nové xenony, tak mne problikávalo 70% řidičů. Pohotově jsem jim "napral" na chvilku dálky, aby viděli, že mám světla v pořádku. Byl jsem s tím i na měření a světla byla seštělovaná v pořádku.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Kolafa »

caknakis píše:

Není problém se zastavit, světla skontrolujeme na regloskopu a doseřídíme, otázka na 10 minut....pro naše zákazníky pochopitelně zdarma. :wink:

v pohode, ja uz jsem si to serizoval, resp. doseridili mi to manici na technicky. proste to jenom sviti silne a svetla jsou relativne vysoko.
co na me blikali, tak to byly takovy maly jednohubky typu Citroen Saxo, kde lidi sedej de-facto na zemi ....... no a na pripadnou korekci tam mam kolečko :)
Tompo

#11 Příspěvek od Tompo »

Spíše to způsobilo právě to, že tam máš "pouze" manuální nastavení, jelikož nemáš xenon z výroby. Nedělají to jen tak pro srandu tu automatiku.

Jinak já mám už přes rok od kluků upraveno a stále maximální spokojenost, pokaždé když klapnu dálkové, říkám si, to byla investice:-)
jurasis

#12 Příspěvek od jurasis »

Automatika je u xenonů povinná, stejně jako ostřik. A tím pádem přestavba z halogenu bez dodělání automatického naklápění a ostřiku je nelegální...
Přinejmenším bloková pokuta 2000,- na místě, když to nebude policajt moc řešit...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
kosva

#13 Příspěvek od kosva »

Uz jsem nechaval u Caknakise renovovat a upgradeovat xenony u bmw e39 a mercedes w220, sviti to paradne, maximalni spokojenost. Diky
Odpovědět