Jaraxovi děkuji za poskytnutí prostoru k opravě a příjemný pokec o autech, které mají ve znaku makový koláč.

docela by mě zajímalo, jak si dosáhl, že se zvedne dno max. o 1cm. Mám toroid od stejného výrobce jako montujetete (je polský), jen 88L (ikdyž to podle Vaňka nemá vliv, protože toroidy s vyšším objemem jsou stejně vysoké, jen je jiný průměr) a dno kufru se rozhodně nezvedlo jen max. o 1cm. Nechal jsem si od truhláře udělat nové dno a distanční nožičky jsou tuším 1,5cmJaraX píše:- podlaha kufru se zvedne max o 1cm, ani ne
hurvajs77 píše:docela by mě zajímalo, jak si dosáhl, že se zvedne dno max. o 1cm. Mám toroid od stejného výrobce jako montujetete (je polský), jen 88L (ikdyž to podle Vaňka nemá vliv, protože toroidy s vyšším objemem jsou stejně vysoké, jen je jiný průměr) a dno kufru se rozhodně nezvedlo jen max. o 1cm. Nechal jsem si od truhláře udělat nové dno a distanční nožičky jsou tuším 1,5cmJaraX píše:- podlaha kufru se zvedne max o 1cm, ani ne
Daww píše:Jaraxi na kolik by přišel plyn do 528i e39 a kolikatka nádrž se vleze místo rezervy?