Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW servis JaraX - Olomoucko

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
eagle

#81 Příspěvek od eagle »

to mi vysvětli, jak je možné, že negativní komentáře z tohoto vlákna zmizí..? :) Je mi to u prdele, ale jestli se sem mají psát dobré a špatné zkušenosti, tak to nedává smysl.. leda že by ambice a touha po slávě měly přednost.. tak gratuluju.. :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od JaraX »

eagle píše:to mi vysvětli, jak je možné, že negativní komentáře z tohoto vlákna zmizí..? :) Je mi to u prdele, ale jestli se sem mají psát dobré a špatné zkušenosti, tak to nedává smysl.. leda že by ambice a touha po slávě měly přednost.. tak gratuluju.. :)

pokud vím tak tu nebyli žadné negativní komentáře k servisu, jediné co sem nechal admina smazat, tak že jsem ti nesehnal řízení po kterém jsem řekl že se ti poptám. to je uplně stejné jako by sem lidi co referencí psali jak je špatně že odsuzuju pětky a naftu apod. to nemá se servisem nic společnyho a není to žádná reference k servisu. tvoje auto tu nikdy nebylo, nikdo nic neobjednal, neřešilo se, tudíž nemá nic společnyho z referencí k servisu.
Jeslti tu někdo napíše že jsem mu špatně spravil auto nebo se na ten servis moc dlouho čekalo nebo to bylo drahy, tak ok :) takový hovna si běž psát jinam
jurasis

#83 Příspěvek od jurasis »

Vkládám sem smazanou část diskuse, bohužel to jde vrátit jen tímto způsobem. Ke smazání nemělo vůbec dojít, tato sekce vznikla za podmínky, že se názory v zájmu objektivity nebudou moderovat.
Moderátor udělal chybu, která se už nebude opakovat...

eagle píše:A kdy odpovis na prispevek a SZ? Cekam nekolik tydnu na tvou laskavou odpoved s rozebranym autem. Stačilo napsat "nevim, nemam, neumim.. "

JaraX píše:sorry ale mam 20 SZ za den, k tomu dalších 100 telefonu, nemužu stíhat vše, měl jsem jet pro díly do Polska k člověku co by mohl mít to řízení ale nakonec jsem se tam nedostal.

eagle píše:sorry ale když stíháš vyřídit tohle tak by tě 15 vteřin jako odpověď "nemám čas na to co jsem ti slíbil" asi nězabila.. Já měl kvůli tvýmu slibu 4 týdny rozebraný auto na dílně.. Možná kdybych ti zavolal že chci plyn do E65 na kterým máš větší peníze, problém odepsat by ti nedělalo.. takže ještě jednou díky za pomoc.. Příště radši nic neslibuj.. zdar

eagle píše:stačilo odepsat stejně jako jsi okamžitě reagoval na můj příspěvek.. Nic by ti to neudělalo .. (mimo jiné jsem se ti i slušně připoměl do PM a taky jsem ti nestál ani za odpověd.. tak ještě jednou zdar

JaraX píše:klidně na Tebe přesměruju svoje PM, mužeš je všechny vyřizovat.

a vůbec, vymlouvat se na to že nejste schopni si díl sehnat sami a že ti auto viselo 4 tydny rozebrany na dilně kvuli tomu že jsem řekl že se po tom poptám je pěknej nesmysl.

caknakis píše:
eagle píše:
JaraX píše:
eagle"]A kdy odpovis na prispevek a SZ? Cekam nekolik tydnu na tvou laskavou odpoved s rozebranym autem. Stačilo napsat "nevim, nemam, neumim.. "

sorry ale mam 20 SZ za den, k tomu dalších 100 telefonu, nemužu stíhat vše, měl jsem jet pro díly do Polska k člověku co by mohl mít to řízení ale nakonec jsem se tam nedostal.

sorry ale když stíháš vyřídit tohle tak by tě 15 vteřin jako odpověď "nemám čas na to co jsem ti slíbil" asi nězabila.. Já měl kvůli tvýmu slibu 4 týdny rozebraný auto na dílně.. Možná kdybych ti zavolal že chci plyn do E65 na kterým máš větší peníze, problém odepsat by ti nedělalo.. takže ještě jednou díky za pomoc.. Příště radši nic neslibuj.. zdar

Nevím, jak to bylo a nebylo, ale tady se trošku musím zastat Jaraxe, protože zdejší systém soukromých zpráv je bohužel 100 let za opicema. Když ti jich denně přijde 20 (což se mi stává) a lidi ti necitují předchozí konverzaci, tak naprosto nemáš tušení, o čem jsi s kým mluvil a co jste řešili.

Taky se mi stane, že na někoho zapomenu - ne úmyslně. Od toho je telefon. Když to člověk nezvedne, protože nemůže, tak stačí napsat sms o co jde a člověk se ti pak ozve....... Ale jak říkám, nevím co a jak bylo, jen má zkušnost, protože s Jaraxem komunikuji často[/quote]

[quote="hurvajs77 píše:na to jich nemusí být ani 20 denně, ale dost často mi ani nepřijde upozornění, neboodpovíš a zpráva ani nedojde.

eagle píše:
JaraX píše:klidně na Tebe přesměruju svoje PM, mužeš je všechny vyřizovat.

a vůbec, vymlouvat se na to že nejste schopni si díl sehnat sami a že ti auto viselo 4 tydny rozebrany na dilně kvuli tomu že jsem řekl že se po tom poptám je pěknej nesmysl.

kecy v kleci.. Nikdo tenhle díl nemá - vidno i z příspěvků přímo ve vlákně, že.. Nebo tam vidíš milion nabídek? Ani jedna.. Trošku jsem doufal, že jak se všude chvástáš že všechno umíš, že ho opravdu seženeš.. Evidentně si pak zjistil, že díl nikdo nemá, je to nedostatkové zboží a nechtěl jsi přiznat že to taky neumíš.. napsal jsi, nabídl jsi pomoc a nechtěl jsem po tobě nic víc než abys napsal UMIM / NEUMIM.. Napsal jsem ti dotaz následně do vlákna kde jsi pomoc nabízel - neodepsal jsi. Pak jsem ti psal PM - ani tam jsi neodepsal.. Přesto když procházím fora, vidím, že komentuješ každou kravinu a píšeš kde se dá (takže vymlouvat se že jsi neměl čas je asi taky trochu trapný, že? Když pak napíšu do vlákna o tobě (kam se mají psát zkušenosti) napíšeš okamžitě.. Koupit novej díl umí každej dement. Ale kdybys viděl tu cenu, tak bys jsis odpustil ty bláboly, že nejsme schopni díl sehnat.. Příště radši nic neslibuj. Nakonec, to, že jsi takovej mluvka jsme už poznali v Německu, nakonec jsi nás bavil všechny, tímhle jsi to moc nezachránil.. Nazdar

JaraX píše:laskavě se uklidni, jediné co jsem ti napsal do tématu bylo toto
JaraX napsal "pošli mi vin nebo číslo dílu a poptám se po tom",
ty jsi mi stejně ani ten vin neposlal, jak ti mám shánět díl když nemám jeho číslo? navíc jsem měl jet do Polska za borce co má na BMW snad vše, ale z časových důvodů jsem se tam nedostal, takže jsem nic nesháněl ani nikde nepoptával.
Pokud vím tak v Německu vás sralo že plynuju baworáky a já se tou vaší blbostí desně bavil.
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od JaraX »

jurasis a četl sis to? přijde ti to jako něco k servisu?
jurasis

#85 Příspěvek od jurasis »

Přijde mi to jako reference o komunikaci s Tebou... Zbytek je o úhlu pohledu každého...
Co je důležitější, jestliže se dohodlo, že se tady NEBUDE moderovat, tak je to pro mě fakt a nepotřebuju polemizovat o obsahu...

Mimochodem, mohl bys trochu brzdit, tohle téma občas nevypadá jako seznam referencí, ale spíš Tvá komerční prezentace, za kterou si jiní musí platit... :idea:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
juniq

#86 Příspěvek od juniq »

Také jsem koukal,že se v tomhle vláknu mažou negativní příspěvky... zřejmě solidní servis.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od JaraX »

juniq píše:Také jsem koukal,že se v tomhle vláknu mažou negativní příspěvky... zřejmě solidní servis.

to co se smazalo nemělo se servisem nic společnyho, viz viz předchozí přispěvek
jurasis

#88 Příspěvek od jurasis »

juniq píše:Také jsem koukal,že se v tomhle vláknu mažou negativní příspěvky... zřejmě solidní servis.

Všechny příspěvky, které byly omylem smazány, sem byly vráceny. Jestli jsou negativní nebo pozitivní, to ať si každý udělá obrázek sám... :wink:
.
.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od JaraX »

přesně tak :)
vlastnemec

#90 Příspěvek od vlastnemec »

Můj mazlík měl trochu opožděné vánoce, měl dostat komplet nové osazení ramen přední nápravy, kulák řízení s axiálem, stabíky vše TRW. Od nového roku jsou přichystané, ale nějak není čas a jeden den mi začne celkem hodně mlátit náprava a volám JaraXovi máš čas? Klobouk dolů před Jaraxem a Kubou jak si poradí se zaoxidovaným hliníkem. No po cestě na geošku se při šlo že mlácení co jsem přisuzoval ramenům je pružina. Tak to JaraX vzal zgruntu, nové pružiny, uložení dorazy, prachovky,... a hlavně jsem se nechal ukecat na repas řízení a vůbec nelituji, rozdíl je šílený s kombinací komplet novou přední nápravou, zadek jsme dělali v létě, je naprostá bomba, dík moc.
aneter

#91 Příspěvek od aneter »

já jsem JaraXovi psala, chtěl po mě nějaký seznam dílů a taky jsem mu nestála ani za odpověď že zprávu dostal.. Přesto, že tentokrát požádal on mne abych mu něco poslala.. Psala jsem mu nabídku na nějaké díly přes hodinu a ani odpověď.. Tak nevím.. :(
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od JaraX »

na SZ moc nestíhám odpovídat, navíc jste mi napsala odpověd na inzerát na díly s tím že nějaké máte, pak jste mi poslala seznam spousty dílů z nichž ani jeden z těch dílů co jsem chtěl nebyl na seznamu, tak nevím proč mi nabízíte díly které nechci.
jsem v dílně 18hodin každý den a nemám čas vyřídit každou SZ co mi přijde.
pokud jsem vás tím urazil tak se omlouvám.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od JaraX »

jinak ted mam v SZ přes 10 zpráv které vím že jsou duležité a musím je vyřidit, k tomu hromady mailů a prostě to nestíhám, všem co mi píšou a nedostávají odpověd, tak mi prosím volejte!!!
aneter

#94 Příspěvek od aneter »

Jaraxi sorry ale ty tu verejne lzes... psala jsem ti ze mam nejakou hromadu dilu na rady 7 a tys mi napsal ze ti to mam nejak nabidnout. Tak jsem ti napsala seznam. Stačilo odpovedet 2 slova. Diky nechci... nepis tady ze jsem ti nabidla veci ktere jsi nepoptaval kdyz jsis vylozene napsal ze ti mam nabidnout co mam..
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od JaraX »

pokud vím tak to byla odpověd na muj inzerat na to že koupím spoustu věcí na e65, nic z toho to nebylo, pokud jsem to špatně pochopil tak se omlouvám, myslel jsem že to má byt jako nabídka těch co sháním a né zbytečností co sou k ničemu
aneter

#96 Příspěvek od aneter »

A kdyz uz jsme u toho tak v me nabidce byly 2 ridicovy kliky ktere mas na seznamu poptavanych veci takže ... ?

A uplne nejvic smesne je, ze nemas 12 vterin na jednoslovnou odpověď na SZ a pak mas cas tu napsat hned 2 odpovědi do tematu.. vtipne.. :)
aneter

#97 Příspěvek od aneter »

Sorry. Tri odpovedi.. :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od JaraX »

aneter píše:A kdyz uz jsme u toho tak v me nabidce byly 2 ridicovy kliky ktere mas na seznamu poptavanych veci takže ... ?

A uplne nejvic smesne je, ze nemas 12 vterin na jednoslovnou odpověď na SZ a pak mas cas tu napsat hned 2 odpovědi do tematu.. vtipne.. :)

kliky tam sice sou ale nemám jedineho zakaznika co by mi dal za kliku 13k, když ji mužu koupit jetou za 1500, viz

51217194838 12.879,- Kč 2x 25.758,- Kč klika řidiče – pohodlný přístup

sz přes den nevyřizuju, jen večer když se dostanu k pc, ale většinou se radši věnuju rodině, sem chodím furt, stejně jako do 7ER sekce
aneter

#99 Příspěvek od aneter »

Prekrucujes pravdu... ja jsem ti je nenabizela za 13 tis... muzu ti tu naši komunikaci zveřejnit aby ostatni videli ze nebylo nic nepochopitelneho co bych ti napsala.

Nejde ale asi o kseft ale o tvuj pristup. Komunikujes evidentne jen když je to pro tebe vyhodne.. jinak ne. Takovy maly nevychovany fracek to na me dela dojem - muj nazor z tohoto vlakna..
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od JaraX »

dyt jsem to vyloženě vykopiroval z te zpravy
51217194838 12.879,- Kč 2x 25.758,- Kč klika řidiče – pohodlný přístup
Odpovědět