Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Renocar Brno
-
- Člen Klubu
Mno asi se jim tam hnulo svědomí, nyní se nabízí 12-ti bodová servisní prohlídka za 99,- Kč na ty naše youngtimery.
Zkusil jsem to a je to cajk..
1) Zvedl mi to ukázat ve předu u prodejny
2) Dostal jsem kafé gratis na salonu
3) Provedli prohlídku a diagnostiku
4) Umyli a vysáli auto
No fakt.. nekecám.
http://bmw.renocar.com/sluzby-a-servis.html?id=3
Má to na starosti pan Hanák v BMW Klassik. Trvá to 2,5hod, takže doporučuju spojit s obědem.
Zkusil jsem to a je to cajk..
1) Zvedl mi to ukázat ve předu u prodejny
2) Dostal jsem kafé gratis na salonu
3) Provedli prohlídku a diagnostiku
4) Umyli a vysáli auto
No fakt.. nekecám.

Má to na starosti pan Hanák v BMW Klassik. Trvá to 2,5hod, takže doporučuju spojit s obědem.
to se ale obecně ví. Není to jen Renocar v Brně, ale je to všude - tedy u autorizáku v ČR.matiz píše:Pokud se to lidi nedozvi, tak asi jo
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
Já si všechny auta dělám sám,taky proto mi asi fungujou, ale co se týče dílů, tak již několikrát jsem v Brně a Olomouci (Horimex) nakoupil levněji,než v Praze v Inveltu. To mi třeba dost štve...
Čím jsem chtěl ale přispět je to,když mi v Horimexu v Náhr.dílech po asi hodinový přátelský debatě o všem možnym (nejspíš) nechtěně vyklopil,že si pro oleje jezděj do Polska. To mě docela rozebralo
Nadruhou stranu na vodu do ostřikovačů maji přísný výběrový řízení, aby nesmrděla a neleptala plexi..
Čím jsem chtěl ale přispět je to,když mi v Horimexu v Náhr.dílech po asi hodinový přátelský debatě o všem možnym (nejspíš) nechtěně vyklopil,že si pro oleje jezděj do Polska. To mě docela rozebralo

Nadruhou stranu na vodu do ostřikovačů maji přísný výběrový řízení, aby nesmrděla a neleptala plexi..
-
Mam skusenost s Renocar Brno. Po nehode co som mal na dialnici som si u nich nechal spravit auto (poistovna to nakoniec preplatila, e39 530i, nebol som na vine). Auto malo poskodeny blatnik, jedno rameno zlomene, ohnuty tlmic, poskodeny disk a guma (+par drobnosti okolo kolesa). Priamy zasah na napravu. Co sa tyka pristupu ku mne ako zakaznikovy, tak musim povedat ze sa ku mne choval prijimaci technik velmi dobre, pomaly som mal pocit ze som tam doniesol F10 a nie E39
. Tento pristup aj ostal pocas celej doby. Problem bol ale v prevedenej oprave. Hned pri prebrani auta som si vsimol ze nejde PDC. Tak ja som hned spytal ze co sa deje, ze ten asistent fungoval aj ked auto islo v servise dolu z odtahovky. Na to technik volal mechanikovy, ten mu povedal ze mam odhnitu kabelaz. Tak som si povedal ok, ved to si opravim. Po 5 min. identifikacii ktory senzor nejde, tak som ozdobnu listu dal dole a zistil som, ze jeden snimac nebol zapojeny. To som si este povedal ze stava sa... Aj ked si mohol odpustit tu poznamku o odhnitej kabelazi. Nasledne som zistil ze do auta zateka, bol odpojeny odvodnovaci kanal z A stlpika, docela zaujmava zavada, kazdopadne by som ocakaval pri tej cene opravy ze skontroluju ci do auta zateka, ale ani toto mi v podstate nevadilo. To co mi fakt vadilo bola naprava. Riadene bolo neiste a lupalo v nom. Samozrejme som hned siel do Renocaru, objednali ma o mesiac neskor (jesenna prezuvacia sezona, preto nie hned). V baru som si mohol dat kavu zatial co som cakal na technika az pozre auto, zase prijimaci technik ustretovy a slusny. Mechanik ale odkazal ze je tam vadne horne ulozenie tlmica, ze je hrdzave a rozmlatene, ze to sa neda dat na tu poistku. Bolo docela zaujmave prekvapenie ked som s kamosom rozobral napravu a zistili sme ze bol "iba" otoceny tlmic o 180 stupnov, horne ulozenie bez hrdze a v poriadku. Z mojej strany som to s nimi dalej neriesil nakolko by to bolo moje slovo proti ich, pretoze auto som si nakoniec opravil na vlastnu pest, takze nemam dokaz. Ked som ale potom musel do Renocaru, tak som to akurat spomenul, tak snad aspon si ten mechanik da nabuduce pozor. Kadopadne svoje auto tam na opravu uz davat nebudem.