Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Náhradní díly BMW od člena Addict
-
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem s ním taky nebyl dlouho v kontaktu, a jak si to tak čtu, tak hodně lidí čeká s platbu pro něj. Já mu asi měsíc měl zaplatit za díly cca 20 000Kč Pořád se nehlásil a už mi to bylo blbý, tak jsem mu to poslal na účet, ale stejně jsem se mu už nedovolal :\ Obávám se, že ho položilo zase jeho zdraví 

-
- Kontaktovat uživatele:
ROBi píše:Ja ale bohuzel nemam ani jeho cislo uctu. Penize bych rad poslal, at na to nemusim myslet a at je to vyrizene. Ale ani na telefon zadna reakce a preci jen, je to uz pekna doba. To ho tu nikdo nezna osobne? Vzdyt je tu docela znamy a dost lidi se tu zna...
Pořád nikdo nic novýho neví? Stále vše bez reakce.
-
- Člen Klubu
Proč.. dluží ti třeba něco? Za tu dobu se tady vyrojilo dalších X dalších prodejců za velmi nízké ceny.kim píše:Jestli Filip už nfunguje tak budu
Docela se divím se, že ho pořád lidi sháníte, já jsem to od konce roku 2013 už vzdal a upřímě, připustil jsem i variantu že nežije :/ (kdysi jsem zaslech něco o zdravotních problemech.) Určitě zde lidi ze Šumperska budou něco vědět, ale trochu záhada takhle bez zmínky zabalit dobře rozjetej byznys.
-
- Člen Klubu
Totic píše:Proč.. dluží třeba něco? Za tu dobu se tady vyrojilo dalších X dalších prodejců za velmi nízké ceny.kim píše:Jestli Filip už nfunguje tak budu
Docela se divím se, že ho pořád lidi sháníte, já jsem to od konce roku 2013 už vzdal a upřímě, připustil jsem i variantu že nežije :/ (kdysi jsem zaslech něco o zdravotních problemech.) Určitě zde lidi ze Šumperska budou něco vědět, ale do důsledku jsem se nechtěl pídit.
Pro mě trochu záhada takhle bez zmínky zabalit dobře rozjetej byznys.
Totic píše:Proč.. dluží ti třeba něco? Za tu dobu se tady vyrojilo dalších X dalších prodejců za velmi nízké ceny.kim píše:Jestli Filip už nfunguje tak budu
Docela se divím se, že ho pořád lidi sháníte, já jsem to od konce roku 2013 už vzdal a upřímě, připustil jsem i variantu že nežije :/ (kdysi jsem zaslech něco o zdravotních problemech.) Určitě zde lidi ze Šumperska budou něco vědět, ale trochu záhada takhle bez zmínky zabalit dobře rozjetej byznys.
každopádně škoda............