Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Náhradní díly BMW od člena Addict

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Majkl328
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od Majkl328 »

Já už jsem s ním taky nebyl dlouho v kontaktu, a jak si to tak čtu, tak hodně lidí čeká s platbu pro něj. Já mu asi měsíc měl zaplatit za díly cca 20 000Kč Pořád se nehlásil a už mi to bylo blbý, tak jsem mu to poslal na účet, ale stejně jsem se mu už nedovolal :\ Obávám se, že ho položilo zase jeho zdraví :(
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od ROBi »

Ja ale bohuzel nemam ani jeho cislo uctu. Penize bych rad poslal, at na to nemusim myslet a at je to vyrizene. Ale ani na telefon zadna reakce a preci jen, je to uz pekna doba. To ho tu nikdo nezna osobne? Vzdyt je tu docela znamy a dost lidi se tu zna...
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od ROBi »

ROBi píše:Ja ale bohuzel nemam ani jeho cislo uctu. Penize bych rad poslal, at na to nemusim myslet a at je to vyrizene. Ale ani na telefon zadna reakce a preci jen, je to uz pekna doba. To ho tu nikdo nezna osobne? Vzdyt je tu docela znamy a dost lidi se tu zna...

Pořád nikdo nic novýho neví? Stále vše bez reakce.
kim

#124 Příspěvek od kim »

Jestli Filip už nfunguje tak budu :savle:
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od ROBi »

Ja tenhle topic pravidelne kontroluju a porad doufam, ze se Filip ozve a nebo bude mit nekdo nejaky info. Preci jen, je to uz rok a nic a ja mu visim za dvoje sady brzd...
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#126 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

kim píše:Jestli Filip už nfunguje tak budu :savle:
Proč.. dluží ti třeba něco? Za tu dobu se tady vyrojilo dalších X dalších prodejců za velmi nízké ceny.

Docela se divím se, že ho pořád lidi sháníte, já jsem to od konce roku 2013 už vzdal a upřímě, připustil jsem i variantu že nežije :/ (kdysi jsem zaslech něco o zdravotních problemech.) Určitě zde lidi ze Šumperska budou něco vědět, ale trochu záhada takhle bez zmínky zabalit dobře rozjetej byznys.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#127 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Totic píše:
Proč.. dluží třeba něco? Za tu dobu se tady vyrojilo dalších X dalších prodejců za velmi nízké ceny.

Docela se divím se, že ho pořád lidi sháníte, já jsem to od konce roku 2013 už vzdal a upřímě, připustil jsem i variantu že nežije :/ (kdysi jsem zaslech něco o zdravotních problemech.) Určitě zde lidi ze Šumperska budou něco vědět, ale do důsledku jsem se nechtěl pídit.
Pro mě trochu záhada takhle bez zmínky zabalit dobře rozjetej byznys.
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od ROBi »

Ja spis myslim, ze hodne lidi dluzi jemu za jeho dodane zbozi. Kdyz by se to secetlo, tak jen co vim, tak jsou to desetitisice.
kim

#129 Příspěvek od kim »

Totic píše:
Proč.. dluží ti třeba něco? Za tu dobu se tady vyrojilo dalších X dalších prodejců za velmi nízké ceny.

Docela se divím se, že ho pořád lidi sháníte, já jsem to od konce roku 2013 už vzdal a upřímě, připustil jsem i variantu že nežije :/ (kdysi jsem zaslech něco o zdravotních problemech.) Určitě zde lidi ze Šumperska budou něco vědět, ale trochu záhada takhle bez zmínky zabalit dobře rozjetej byznys.

každopádně škoda............
Majkl328
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Majkl328 »

Nazdar klubáci, je nějaká nova informace o Filipovi? Měl jsem kontakt (už nemám) na jeho kolegu, který dělal tu práci s ním. Ten by třeba něco mohl říct. Neznáte někdo toho člověka?
Odpovědět