V tom případě moje takyZdenda530d píše:mika_hakkinen píše:Webasto, existuje pouze par vyjmecnych aut, kde to jeste porad dobre funguje
Jezka topeni, to sezenes do 1000kc.
![]()
![]()
moje auto je vyjímečné
![]()
![]()

sladour píše:Zdravím,
Auto je e39 530da Touring 3/2003
A ano, jinak je ve; velice dobrém stavu, až na těch pár chyb o které mi právě šlo, pro které je tady tento článek.
Samozřejmě jsem ani nepředpokládal že by se nějaké chyby nenašly, ale nepoznat na diagnostice tak zásadní věci je smutné, nebo možná poznat ale zamlčet je....
Honza
horan píše:Giovany: Pujdes k doktorovi na nejakou kompletni prohlidku, protoze chces vedet jak na tom ses. Protoze chces nejakou lepsi sluzbu, tak si zaplatis nejakyho soukromyho odbornika ( obrazne). Za par dni ti sdeli, ze jsi naprosto zdrav a nemusis mit strach. No a za 3mesice zakokrhas na raka. Tvoje pani pujde za doktorem, ze to musel vedet. A on ji rekne, ze to vedel, ale nerekl to, protoze raka ma kazdej druhej clovek, tak bylo zbytecny to resit. Tak to pak je v poho, ze?
Misanek píše:Test přepadů o stavu vstřikovačů řekne rozhodně míň než korekce.
A i když je to staré auto tak to neznamená, že ho více mít člověk rozesrané tak, jak ho máš ty, pokud opravuješ ostatní závady podobným stylem jako jsi "opravil" to své webasto. I staré auto může být plně funkční, a to byla představa asi i budoucího majitele.
Co tím chtěl básník říci, že jdou koupit jeté vstřiky za 1500? To je jako nějaká oprava dát do motoru místo jetých špriců jiné staré vstřiky? Já osobně bych teda takovou prasárnu nikdy neudělal, pokud bych neměl 100% záruku, že jsou v pohodě a práší tak jak mají a kolik mají. A tu to dnes rozhodně nikdo nedá. A jestli ano, tak ti bude lže anebo ten vstřikovač rozhodně nebude za 1500.
Zkrátka argumentuješ úplnýma hovadinama
sladour píše:Zdravím pánové,
nevím jestli má ještě smysl odpovídat nebo do toho nějak dál rýt..ale co, proč ne.
Každopádně ještě odpovím uživateli Giovany1971
Je jasné, že jsem se s tímto člověkem snažil domluvit, dokonce jsem mu nabídl aby přijel, a motor a další věci si prošel znovu i když už mi stálo na dvoře, nabídl jsem mu to proto, aby pak netvrdil nesmysly jako nyní tvrdí. To, že nepřijel, rovnou uznal že teda asi jo... to je přece divný.
Jinak tedy vyhrožovat jsem mu nechtěl, nemám to v povaze, radši mu touto cestou podpořím jeho podnikání a myslím, že ani on na dovoz tohoto auta jen tak brzy nezapomene.
Jinak auto skutečně jelo na 5 válců, když jsem dorazil na diagnostiku ke Kamilovi tak mi řekl, ať už s autem radši ani nejezdím... že si taky můžu propálit písty atd.. Vím že test na diagnostice není nejpřesnější ale ten kdo ví co jaká korekce znamená, vypne ji a auto se rozklepe jak zetor myslím ví o čem mluví. Kdyby toto na místě udělal pan Novák bylo by vše jasné hned, mohl jsem prodejci říct ať buď 15 000kč sleví nebo jedu domu... a to je to o co tady jde..
Honza