Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zkušenosti s dovozem BMW od Jana Nováka

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Hanz2107

#61 Příspěvek od Hanz2107 »

Teddy píše:Jenomže on nějakou slevu uhádal. Bohužel už neřekl na co ta sleva je, tak si z ní bez ostychu nechal půlku.
Navíc to že se tu hanz věcnými argumenty nebrání, jen podporuje domněnku, že opravdu nemá čistý svědomí.

Jelikož nevykazovalo nic nějaký zásadní chyby, tak jsem prostě prodejci navrhl nějakou cenu nižší, normální smlouvání no...
Sweden

#62 Příspěvek od Sweden »

Kolik tahle jedna z posledních e39 ve finále vlastně stála?
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Teddy

#63 Příspěvek od Teddy »

Hanz2107 píše:Chceš e39 ve výbavě ve 100% stavu? ok, tak si připrav 7tis. € ;-)

A chceš znát stav auta? Tak tam hlavně nejezdi s hanzem! :lol:
kurevtor

#64 Příspěvek od kurevtor »

Jak to tak tady ctu tak pochybuju, ze by si jeste nekdo z tohoto fora nechal neco od Hanze dovest. Jestli ano, musi to byt magor. Nezname pravdu, ale chovani sladoura mi dava smysl a chapu jeho rozhorceni i zverejneni po 3 mesicich. Navic pokud sladour pozadoval pouze 6000, prijde mi to fer (zejmena pokud si predtim Hanz zprivatizoval cast ty slevy ve stylu reznika krkovicky)

Co me zarazi:
- jak muze clovek, ktery podle svych slov za poslednich deset let dotahl mraky aut, tzn. je vicemene profesional, neudelat zaznam prohlidky?! "Skoda, ze jsem neudelal printscreen"??? WTF? Copak ho nedela vzdy u kazdeho auta? To si jako nic neeviduje? Az takovej je amater? Nebo to ma az tak na salamu? Nebo je to zamer?

- jak muze clovek co taha auta neco zapomenout zkusit pri prohlidce?! To mel tak na spech? Co to je za amatera?? To je takovy problem mit na A4 vypsany co overit a jit podle protokolu? Kdyz uz mu za to lidi plati, tak bych predpokladal, ze jako profik poskytne nejaky vystup sve prace, i kdyby to mela byt jen ta blba A4 s fajfkama, ze vse je OK. Fakt neskutecny trapas. "Zapomnel jsem" prej, no ty vole, nevim jestli je to smesny nebo smutny.

- jako nejvetsi prasarnu ale vidim tu slevu. Tohle je neoddiskutovatelna, hrube nekorektni, neprofesionalni a vychcankovska svinarna a v podstate zlodejna. Jasne Hanz ted muze napsat - proc prasarna, snizil jsem sladourovi cenu tak jsem dostal podil. Zaprvy - za co je placenej? Mimojine za diagnostiku. A proc? Aby kupujici platil realnou cenu! Pokud na zaklade prohlidky dojde k uprave ceny, proc by z toho mel dostat jedinou korunu?! Vzdyt jen udelal za co je placenej! A zadruhy - to, ze Hanz domluvi slevu a pak rekne, ze chce pulku povazuju za totalni lidskou prasarnu a vychcankovstvi. Kazdej normalni clovek by rekl, hele domluvil si mi slevu, super, tady mas 10-25% nebo klidne pulku. Jak ale muze navrhnout vlastni odmenu sam Hanz tvl??? To nebyly tvoje prachy Hanzi, asi budes mit svy klienty hodne v pici, kdyz je takhle bezostysne okradas.

Sladoure, nejak jsem nepochopil, dozvedel ses za co ta sleva byla?
Crixallis

#65 Příspěvek od Crixallis »

když už je toto téma hodně otevřené, tak taky nemám úplně pozitivní zkušenost s dovozem. předpokládal jsem, že když se tím někdo živí na této úrovni, tak má alespoň nějaké uspokojivé vybavení a postupy. moje koupě vypadala asi tak, že jsme přijeli okoukli auto, majitel uměl trochu anglicky tak jsem se pobavil napřímo s ním. ale zbytek řešil Honza. auto se obešlo, projelo, to všechno bylo ok. když přišla na řadu diagnostika, tak ta se sice kabelem připojila, ale komunikace vůbec neproběhla. takže diagnostický údaje jsme neměli žádný. no a prej teda, že to nefunguje, ale auto vypadá dobře a asi s ním nic nebude... dost mě to překvapilo, ale nakonec jsem ho naslepo vzal(věřím, že se teď hodně lidem zježily chlupy) a zdiagnostikoval až v čechách s tím, že jsem měl dost štěstí a s autem skutečně vůbec nic nebylo(jen žhavička). sleva vyjednána taky byla, ale netuším za co.

co se týče domluvy a vyřízení na úřadech, tak to bylo super, to věděl přesně co a jak, pomalu to nevěděli ani úředníci. takže jim napovídal.

celkově vzato jsem měl jen drahého tlumočníka, auto si prohlédnout stylem "vypadá dobře" umím sám taky...

nikde jsem však nenašel žádné reference, nad kterýma bych se musel zamýšlet a pochybovat. navíc jsem měl doporučení od velmi důvěryhodné osoby, které nemám důvod nevěřit
Crixallis

#66 Příspěvek od Crixallis »

ještě bych chtěl dodat, že komunikace s prodejcem a všechny možný dotazy před odjezdem do DE byly na skvělé úrovni. nechci Honzu shodit, dováží auta už hodně dlouho, know how tam bude.
a holt riziko koupě naslepo jsem podstoupil sám.
sladour

#67 Příspěvek od sladour »

kurevtor píše:Jak to tak tady ctu tak pochybuju, ze by si jeste nekdo z tohoto fora nechal neco od Hanze dovest. Jestli ano, musi to byt magor. Nezname pravdu, ale chovani sladoura mi dava smysl a chapu jeho rozhorceni i zverejneni po 3 mesicich. Navic pokud sladour pozadoval pouze 6000, prijde mi to fer (zejmena pokud si predtim Hanz zprivatizoval cast ty slevy ve stylu reznika krkovicky)

Co me zarazi:
- jak muze clovek, ktery podle svych slov za poslednich deset let dotahl mraky aut, tzn. je vicemene profesional, neudelat zaznam prohlidky?! "Skoda, ze jsem neudelal printscreen"??? WTF? Copak ho nedela vzdy u kazdeho auta? To si jako nic neeviduje? Az takovej je amater? Nebo to ma az tak na salamu? Nebo je to zamer?

- jak muze clovek co taha auta neco zapomenout zkusit pri prohlidce?! To mel tak na spech? Co to je za amatera?? To je takovy problem mit na A4 vypsany co overit a jit podle protokolu? Kdyz uz mu za to lidi plati, tak bych predpokladal, ze jako profik poskytne nejaky vystup sve prace, i kdyby to mela byt jen ta blba A4 s fajfkama, ze vse je OK. Fakt neskutecny trapas. "Zapomnel jsem" prej, no ty vole, nevim jestli je to smesny nebo smutny.

- jako nejvetsi prasarnu ale vidim tu slevu. Tohle je neoddiskutovatelna, hrube nekorektni, neprofesionalni a vychcankovska svinarna a v podstate zlodejna. Jasne Hanz ted muze napsat - proc prasarna, snizil jsem sladourovi cenu tak jsem dostal podil. Zaprvy - za co je placenej? Mimojine za diagnostiku. A proc? Aby kupujici platil realnou cenu! Pokud na zaklade prohlidky dojde k uprave ceny, proc by z toho mel dostat jedinou korunu?! Vzdyt jen udelal za co je placenej! A zadruhy - to, ze Hanz domluvi slevu a pak rekne, ze chce pulku povazuju za totalni lidskou prasarnu a vychcankovstvi. Kazdej normalni clovek by rekl, hele domluvil si mi slevu, super, tady mas 10-25% nebo klidne pulku. Jak ale muze navrhnout vlastni odmenu sam Hanz tvl??? To nebyly tvoje prachy Hanzi, asi budes mit svy klienty hodne v pici, kdyz je takhle bezostysne okradas.

Zdravím

Ano vím, měla být za to, že nefungovalo jedno čidlo PDC - jediné na co přišel při diagnostice. A pak za mírnou korozi zadních vrat.

Jinak, koukal jsem, že Hanz má ještě občas pocit, že se zde musí vyjádřit - ospravedlnit se a říct, jak jsem si to vymyslel :)
Tak se ještě kluci podívejte kolikrát reagoval na další nefunkční věci, to že webasto kontroloval a prý komunikovalo :) a po sundání kola a podběhu zjistím, že jsou v podběhu uhnilé dráty .. :) Klimatizace, žhavení atd....

Hanzi myslím že už to stejně nemá smysl, nikdo odtud z fora už si asi od tebe nic přitáhnout nenechá!!
Tak a poučka z toho: Kdyby jsi nebyl debil, hned po tom co jsem zjistil co s autem je si přijel, zkontroloval bys sis to také, uznal chybu vyplácl cca 6 000,- tak dnes čteme recenzi: Dovoz auta od Jana Nováka dopadl sice né dle mých představ ale dovozce se po dovozu a zjištěným závadám které nezkontroloval na místě postavil čelem a vrátil část peněz za dovoz...takže spokojenost. :)
hmmmm teď už si asi taky říkáš "že já vocas se s ním radši nedomluvil"

Pro ostatní Hezkýden
sladour

#68 Příspěvek od sladour »

kurevtor píše:Jak to tak tady ctu tak pochybuju, ze by si jeste nekdo z tohoto fora nechal neco od Hanze dovest. Jestli ano, musi to byt magor. Nezname pravdu, ale chovani sladoura mi dava smysl a chapu jeho rozhorceni i zverejneni po 3 mesicich. Navic pokud sladour pozadoval pouze 6000, prijde mi to fer (zejmena pokud si predtim Hanz zprivatizoval cast ty slevy ve stylu reznika krkovicky)

Co me zarazi:

Zdravím

Ano vím, měla být za to, že nefungovalo jedno čidlo PDC - jediné na co přišel při diagnostice. A pak za mírnou korozi zadních vrat.

Jinak, koukal jsem, že Hanz má ještě občas pocit, že se zde musí vyjádřit - ospravedlnit se a říct, jak jsem si to vymyslel :)
Tak se ještě kluci podívejte kolikrát reagoval na další nefunkční věci, to že webasto kontroloval a prý komunikovalo :) a po sundání kola a podběhu zjistím, že jsou v podběhu uhnilé dráty .. :) Klimatizace, žhavení atd....

Hanzi myslím že už to stejně nemá smysl, nikdo odtud z fora už si asi od tebe nic přitáhnout nenechá!!
Tak a poučka z toho: Kdyby jsi nebyl debil, hned po tom co jsem zjistil co s autem je si přijel, zkontroloval bys sis to také, uznal chybu vyplácl cca 6 000,- tak dnes čteme recenzi: Dovoz auta od Jana Nováka dopadl sice né dle mých představ ale dovozce se po dovozu a zjištěným závadám které nezkontroloval na místě postavil čelem a vrátil část peněz za dovoz...takže spokojenost. :)
hmmmm teď už si asi taky říkáš "že já vocas se s ním radši nedomluvil"

Pro ostatní Hezkýden
kurevtor

#69 Příspěvek od kurevtor »

hahaha, za pdc čidlo :-D 500€ jo?! :-D

Nevim jak u vašich modelů bramboráků, ale u mý E65 mi chyba pdc taky občas vyskočí. Přitom všechny fungují a normálně ukazují, když je potřeba. Chyba vyskočí (som vypozoroval) pouze když prší nebo je auto zaprasený, takže předpokládám, že ty nečistoty na tom jsou problém....

Ještě dotaz: měli jste kromě zbytečné diag. apoň zkoušečku laku nebo něco co by přidalo prohlídce na vážnosti? :-D
Crixallis

#70 Příspěvek od Crixallis »

bohužel :)
sladour

#71 Příspěvek od sladour »

Zkoušečku na lak neměl.
xyron

#72 Příspěvek od xyron »

Už se to řeší i zde http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... &start=360

Mě by zajímala jedna věc.. Hanz se jednoznačne vyslovil s tím, že Sladourovi proplatí těch 6k czk ... tak kdy to bude? Celý příběh si může člověk vykládat různě, ale toto padlo jako fakt a to je třeba pro mě osobně MEGA FAUL, který staví Hanze do té špatné polohy na misce vah.
sladour

#73 Příspěvek od sladour »

Koukám že se to téma docela rozšířilo, jinak už se mi ozvalo více lidí kteří mají špatnou zkušenost s tímto člověkem, bohužel si nepřejí být uvedeni zde a tak mi píší na tel či osobními zprávami, rád bych je touto cestou požádal aby své zkušenosti zveřejnili - nenechte to jen tak být, ať si to přečtou potencionální zájemci o dovoz aut!!!

Jinak na tom klubu e46 je evidentní že celý můj příspěvek si tam četl asi jen jeden uživatel, zbytek se k tomu vyjadřují ale moc asi nevědí - nepřečetli si to.

S pozdravem Honza
Teddy

#74 Příspěvek od Teddy »

Lidi tam plácaji naprostý nesmysly. Dokonce si tam i pletou E39 s E60.

Zaujal mě ale hanzův avatar. Asi vyjadřuje jeho vztahy se zákazníky. :D
sladour

#75 Příspěvek od sladour »

Kontaktoval jsem Kamila jestli by byl natolik ochotný a k tomuto téma se nějak vyjádřil.

Honza
sladour

#76 Příspěvek od sladour »

Tak Hanzi,
už se mi začíná připomínat víc a víc lidí, kteří s tebou nebyli spokojení, mnozí ví i kde bydlíš.. :) takže, zaplatíš to, co jsi posral, každému!!!
jestli ne, tak si koleduješ o to, abychom tě navštívili ...!! Samozřejmě nejde o vyhrožování, ale myslím, že bys měl najít cestu k tomu, abychom se domluvili. Jestliže tuto cestu nenajdeš, stavíme se u tebe. Pak ale předpokládej, že vyjadřování z naší strany nebude na úrovni jako jsme se bavily cestou pro auto....
Máš jednu z posledních možností se zachovat jako chlap..... až přijedu, už se tě na to znovu ptát nebudu!!

Hanzi radím ti , nezkoušej mě nasrat přes míru.... vydržím hodně, ale to co jsi předvedl ty, si jen tak líbit nenechám...

Takže buď poplatíš dluhy nebo....... NIC :)
Teddy

#77 Příspěvek od Teddy »

Sladoure, ne že bych tě nechápal, ale tohle je hodně rychlá cesta do tepláků.
Kani

#78 Příspěvek od Kani »

sladour píše:Tak Hanzi,
už se mi začíná připomínat víc a víc lidí, kteří s tebou nebyli spokojení, mnozí ví i kde bydlíš.. :) takže, zaplatíš to, co jsi posral, každému!!!
jestli ne, tak si koleduješ o to, abychom tě navštívili ...!! Samozřejmě nejde o vyhrožování, ale myslím, že bys měl najít cestu k tomu, abychom se domluvili. Jestliže tuto cestu nenajdeš, stavíme se u tebe. Pak ale předpokládej, že vyjadřování z naší strany nebude na úrovni jako jsme se bavily cestou pro auto....
Máš jednu z posledních možností se zachovat jako chlap..... až přijedu, už se tě na to znovu ptát nebudu!!

Hanzi radím ti , nezkoušej mě nasrat přes míru.... vydržím hodně, ale to co jsi předvedl ty, si jen tak líbit nenechám...

Takže buď poplatíš dluhy nebo....... NIC :)

Tak se trosku uklidnime a pokusy o vyhruzky a jejich naznaky si schovame nekam jinam prosim.

Snaz se tady prosim udrzet aspon nejakou uroven.
sladour

#79 Příspěvek od sladour »

O.K.
omlouvám se ....... hold člověka to dokáže vytočit.

Honza
kurevtor

#80 Příspěvek od kurevtor »

:D
Odpovědět