kurevtor píše:Jak to tak tady ctu tak pochybuju, ze by si jeste nekdo z tohoto fora nechal neco od Hanze dovest. Jestli ano, musi to byt magor. Nezname pravdu, ale chovani sladoura mi dava smysl a chapu jeho rozhorceni i zverejneni po 3 mesicich. Navic pokud sladour pozadoval pouze 6000, prijde mi to fer (zejmena pokud si predtim Hanz zprivatizoval cast ty slevy ve stylu reznika krkovicky)
Co me zarazi:
- jak muze clovek, ktery podle svych slov za poslednich deset let dotahl mraky aut, tzn. je vicemene profesional, neudelat zaznam prohlidky?! "Skoda, ze jsem neudelal printscreen"??? WTF? Copak ho nedela vzdy u kazdeho auta? To si jako nic neeviduje? Az takovej je amater? Nebo to ma az tak na salamu? Nebo je to zamer?
- jak muze clovek co taha auta neco zapomenout zkusit pri prohlidce?! To mel tak na spech? Co to je za amatera?? To je takovy problem mit na A4 vypsany co overit a jit podle protokolu? Kdyz uz mu za to lidi plati, tak bych predpokladal, ze jako profik poskytne nejaky vystup sve prace, i kdyby to mela byt jen ta blba A4 s fajfkama, ze vse je OK. Fakt neskutecny trapas. "Zapomnel jsem" prej, no ty vole, nevim jestli je to smesny nebo smutny.
- jako nejvetsi prasarnu ale vidim tu slevu. Tohle je neoddiskutovatelna, hrube nekorektni, neprofesionalni a vychcankovska svinarna a v podstate zlodejna. Jasne Hanz ted muze napsat - proc prasarna, snizil jsem sladourovi cenu tak jsem dostal podil. Zaprvy - za co je placenej? Mimojine za diagnostiku. A proc? Aby kupujici platil realnou cenu! Pokud na zaklade prohlidky dojde k uprave ceny, proc by z toho mel dostat jedinou korunu?! Vzdyt jen udelal za co je placenej! A zadruhy - to, ze Hanz domluvi slevu a pak rekne, ze chce pulku povazuju za totalni lidskou prasarnu a vychcankovstvi. Kazdej normalni clovek by rekl, hele domluvil si mi slevu, super, tady mas 10-25% nebo klidne pulku. Jak ale muze navrhnout vlastni odmenu sam Hanz tvl??? To nebyly tvoje prachy Hanzi, asi budes mit svy klienty hodne v pici, kdyz je takhle bezostysne okradas.
Sladoure, nejak jsem nepochopil, dozvedel ses za co ta sleva byla?
Zdravím
Ano vím, měla být za to, že nefungovalo jedno čidlo PDC - jediné na co přišel při diagnostice. A pak za mírnou korozi zadních vrat.
Jinak, koukal jsem, že Hanz má ještě občas pocit, že se zde musí vyjádřit - ospravedlnit se a říct, jak jsem si to vymyslel
Tak se ještě kluci podívejte kolikrát reagoval na další nefunkční věci, to že webasto kontroloval a prý komunikovalo

a po sundání kola a podběhu zjistím, že jsou v podběhu uhnilé dráty ..

Klimatizace, žhavení atd....
Hanzi myslím že už to stejně nemá smysl, nikdo odtud z fora už si asi od tebe nic přitáhnout nenechá!!
Tak a poučka z toho: Kdyby jsi nebyl debil, hned po tom co jsem zjistil co s autem je si přijel, zkontroloval bys sis to také, uznal chybu vyplácl cca 6 000,- tak dnes čteme recenzi: Dovoz auta od Jana Nováka dopadl sice né dle mých představ ale dovozce se po dovozu a zjištěným závadám které nezkontroloval na místě postavil čelem a vrátil část peněz za dovoz...takže spokojenost.
hmmmm teď už si asi taky říkáš "že já vocas se s ním radši nedomluvil"
Pro ostatní Hezkýden