Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
snejk opravy + elektrika
S velkym vdekem muzu rict, ze jsem asi nemohl udelat lepsi krok nez nechat mou X5 servisovat u Snejka. Diky tomu, ze stridam bydliste jak v Cesku tak obcas ruzne po svete, muzu rict, ze TAK KVALITNIHO odbornika na BMW jsem nikde jinde nepotkal (a nejspise nepotkam). Na co sahne, to funguje jak ma.
Zatim delano:
kompletni pretesneni motoru + oba valvetroniky
oprava vzduchoveho podvozku (+oprava toho, co posral znackovy (!) servis BMW)
lambdy
brzdy
odstraneni problemu s vibracemi za jizdy
chlazeni
+ asi bambilion veci, ktere tento PAN automechanik objevil.
(+ takova "malickost" jako zapujceni druheho auta, kdyz jsem byl v nouzi a potreboval jet na druhy konec Evropy)
To vse tak kvalitne, peclive a tak dotazene do konce, ze jsem 100% rozhodnuty nedavat ma auta s vrtuli ve znaku kamkoli jinam. Tenhle clovek je zaruka kvality.
Jeste jednou velke diky, Snejku.
Zatim delano:
kompletni pretesneni motoru + oba valvetroniky
oprava vzduchoveho podvozku (+oprava toho, co posral znackovy (!) servis BMW)
lambdy
brzdy
odstraneni problemu s vibracemi za jizdy
chlazeni
+ asi bambilion veci, ktere tento PAN automechanik objevil.
(+ takova "malickost" jako zapujceni druheho auta, kdyz jsem byl v nouzi a potreboval jet na druhy konec Evropy)
To vse tak kvalitne, peclive a tak dotazene do konce, ze jsem 100% rozhodnuty nedavat ma auta s vrtuli ve znaku kamkoli jinam. Tenhle clovek je zaruka kvality.
Jeste jednou velke diky, Snejku.
Zdravim,
tak jsem Snejka vyzkousel, a protoze bych jsi tu 550 chcel nejaky cas nechat tak jsme rozbil prasatko a nechal udelat pretesneni III stupne a nebo jak to Snejk naziva
vcetne rozvodu, vodni pumpu, alternator, expanzky a jeste jsem jsi navymyslel i termostaty......a protoze vse bylo venku tak jsem ho jeste presvedcil at se podiva na klimu ze uz 3 servisy jsi na tom vylamali zuby......
Bohuzel uniky byly na vymeniku co je schovanej pod palubkou.....moc se mu do toho nechtelo a jak jsem to pak videl tak se ani nedivim......musim rict ze od prednich sedacek dale ke svetlum tam nic nebylo, vse bylo venku.....jak jsem to videl z fotek tak jsem prijel at se na to podivam a jen jsem se modlil at mu tam nekdo nerozkopne krabicku ze sroubkama....to by uz nikdo neposkladal....
Pochyboval jsem zbytecne, vse je jak ma byt, vse paradne slape a vse funfuge, jeste pridal i odblokovani TV a cestinu do CCC a jo a prekodoval bezklicovy vstup, nesel mi jeden ovladac
Takze jak mechanicke prace tak elektrika. SUPER pristup a hlavne kvalitni prace. Dekuji
Tomas
tak jsem Snejka vyzkousel, a protoze bych jsi tu 550 chcel nejaky cas nechat tak jsme rozbil prasatko a nechal udelat pretesneni III stupne a nebo jak to Snejk naziva

Bohuzel uniky byly na vymeniku co je schovanej pod palubkou.....moc se mu do toho nechtelo a jak jsem to pak videl tak se ani nedivim......musim rict ze od prednich sedacek dale ke svetlum tam nic nebylo, vse bylo venku.....jak jsem to videl z fotek tak jsem prijel at se na to podivam a jen jsem se modlil at mu tam nekdo nerozkopne krabicku ze sroubkama....to by uz nikdo neposkladal....
Pochyboval jsem zbytecne, vse je jak ma byt, vse paradne slape a vse funfuge, jeste pridal i odblokovani TV a cestinu do CCC a jo a prekodoval bezklicovy vstup, nesel mi jeden ovladac
Takze jak mechanicke prace tak elektrika. SUPER pristup a hlavne kvalitni prace. Dekuji
Tomas
Re: snejk opravy + elektrika
Dobrý den,
mohu také poprosit o telefon a adresu pana snejka do SZ? Předem děkuji.
mohu také poprosit o telefon a adresu pana snejka do SZ? Předem děkuji.
Ahoj, taky bych potřeboval adresu nebo číslo, díky. 

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Telefon mi sice nikdo neposlal, ale vyhrabal jsem ho ve zpravach. je k nicemu
Zvoni, ale nikdo nebere 
A porad nevim, kdeze to vlastne presne je, ac bydlim u kunratickyho lesa.

A porad nevim, kdeze to vlastne presne je, ac bydlim u kunratickyho lesa.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
je to na vestci areal naproti mama car vygooglis to treba pres gls depo kunratice to tam sidli taky.
49.9960472N, 14.4826431E
49.9960472N, 14.4826431E
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Diky pane
A pana Snejka, mame foto ?
At tam pripadni zajemci nelitaji po arealu a nehulakaji Snejkuuuuu 

ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
- Don
Je to velke vrakoviste 7er... to neprehledes
fotku Snejka jsem sem uz daval... je tady v tematu 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Jo ti dva tam jdou opravdu dobre videt
Pokud jsem spravne pochopil, snejk ma longa aspon na hlave 
Jinak bych ho asi poznal podle tech tangacu, ale nevim, jestli na to uz neni po ranu zima

Jinak bych ho asi poznal podle tech tangacu, ale nevim, jestli na to uz neni po ranu zima

ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
- Don
od te doby co jsem to postoval, je jeste nesundal takze budou uz asi lehce hnede jak se tam muze z te hromady prace pos*** 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Take bych chtel poprosit o jakykoliv kontakt na pana Snejka do SZ.
Dekuji
Dekuji
-
Ahoj, potreboval bych pomoci s opravou auta. Snejk prosim, pisni mi do SZ. M.
I ja se musim pripojit k hodnoceni Snejka. Je pravda ze dohnat je ho je obtizny (nedivim se tomu vzhledem k tomu jak casto mu zvoni telefon) . Na druhou stranu pretesneni motoru na moji 645i udelal v terminu v kterem jsme se dohodli, dokonce mi pujcil nahradni auto po dobu opravy (zdarma ! ). A i kdyz se po oprave projevila drobna komplikace se kterou by me spousta jinejch servisu poslalo do haje tak Snejk se k tomu postavil maximalne vstricne a vse vyresil i kdyz to byl opravdu orisek.
Diky Snejku
Diky Snejku
Ahoj všem, už docela dlouho se snažím najít kontakt na snejka a nikde veřejně není k dispozici. Byl by prosím někdo tak hodný a poslal mi ho do sz, eventuelně na mail t.cyrus@seznam.cz
Předem díky všem.
Předem díky všem.

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Kua mel jsem tel na Snejka ve starych zpravach a prisel jsem o ne, muzete mi prosim nekdo hodit cislo do SZ ? Potrebuju vedet, jestli dneska je, nebo ne.Diky
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i