Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW1 e87-přestala postupně svítit pravé přední světlo

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
rades

#1 Příspěvek od rades »

Zdravím kluci.Mám dotaz,Přestalo mi postupně svítit pravé přední světlo a to tak,že prvně přestaly angeleyes a poté xenon. Palubka hlásí závadu v regulaci světel. Diagnostika Bosch- kód závasy 9CBE Komunikace s regul.sklonu světlometu servomotoru-vadný.Zkoušeli jsme zaměňovat z té vadné strany servomotor na druhou dobrou stranu a ten je ok.Opačně z levé na pravou to opět nefunguje.Ještě přidávám info,že dálkové fungují.Díky moc za případné rady.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matiz »

No, uplne selskym rozumem mi neco rika, ze regulace sklonu svetel nema nic spolecneho se svicenim...
rades

#3 Příspěvek od rades »

A co třeba souvislost,že když nenaklopí světlo,tak dá povel jednotce a nerožne se? Jen dedukuji,ale nevím.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matiz »

Jako ze neumim naklapet svetla, tak je pro jistotu vypnu, at se vsichni treba zabijou??? Ne, tak to fakt neni, preci jen jsou nejake priority ktere jsou nastavene a sviceni hlavnim svetlometem je zasadni vec kterou jednotka muze vypnout pouze ze zavaznych pricin a to si nejsem jeste jisty jestli by prave z bezpecnostnich duvodu nenenchala radsi umrit HW nez aby nucene ukoncila sviceni hlavniho svetlometu... To by se taky mohla sesypat lavina zalob s nahradou skody, to z pohledu automobilky at ti radsi shori auto...
spasell

#5 Příspěvek od spasell »

Navíc naklápění světel se aktivuje až po rozsvícení xenonů. Motorkem to určitě nebude.
rades

#6 Příspěvek od rades »

Takze kluci kdyz to nemuze bejt toto,napada vas cim by to mohlo bejt?
spasell

#7 Příspěvek od spasell »

nechci tě strašit, ale mě to připadá jako zkrat.. pokud říkáš, že jste to zkoušeli zaměnit a pravá strana pořád nic, tak je chyba a po cestě kabelů ke světlu.
rades

#8 Příspěvek od rades »

Ještě poznatek,vyndali jsme žárovky,nasadili zpět,vse ok a po pár minutách zase ko,potom znovu ven a opakovalo se to stejně.Nechápu to.
rades

#9 Příspěvek od rades »

Tak to nakonec byla voda v konektoru napájecí jednotky Xenonu.
Odpovědět