Zdravím kluci.Mám dotaz,Přestalo mi postupně svítit pravé přední světlo a to tak,že prvně přestaly angeleyes a poté xenon. Palubka hlásí závadu v regulaci světel. Diagnostika Bosch- kód závasy 9CBE Komunikace s regul.sklonu světlometu servomotoru-vadný.Zkoušeli jsme zaměňovat z té vadné strany servomotor na druhou dobrou stranu a ten je ok.Opačně z levé na pravou to opět nefunguje.Ještě přidávám info,že dálkové fungují.Díky moc za případné rady.
Jako ze neumim naklapet svetla, tak je pro jistotu vypnu, at se vsichni treba zabijou??? Ne, tak to fakt neni, preci jen jsou nejake priority ktere jsou nastavene a sviceni hlavnim svetlometem je zasadni vec kterou jednotka muze vypnout pouze ze zavaznych pricin a to si nejsem jeste jisty jestli by prave z bezpecnostnich duvodu nenenchala radsi umrit HW nez aby nucene ukoncila sviceni hlavniho svetlometu... To by se taky mohla sesypat lavina zalob s nahradou skody, to z pohledu automobilky at ti radsi shori auto...
nechci tě strašit, ale mě to připadá jako zkrat.. pokud říkáš, že jste to zkoušeli zaměnit a pravá strana pořád nic, tak je chyba a po cestě kabelů ke světlu.