Prosím pomoc, nevěděl by někdo kde může být problém, když auto jednou za čas nereaguje na sešlápnutí plynu a neochotně se vytáčí jako by mělo málo vzduchu a turbo zabere až při 2600 otáčkách. Váha vzduchu?
Děkuji za každou radu.
ahoj. Mám na diagnostice asi půl roku nefunkční škrtící klapku a jezdí úplně normálně, s normální spotřebou. U modelů bez DPF ani není(neviděl jsem to na vlastní oči, mám to z autorizáku). Takže jak píše FreeMaroStyle diagnostika.
Paras_1 píše:Tak diagnostika pise vahu vzduchu, ale predchozi majitel ji menil, asi spatny kus. Skrtici klapku verze bez DPF vazne nema. Vymenim vahu a uvidim.
Pak dej vědět, jestli to pomohlo a jakou značku váhy si objednal. Origo je Píerburg.
Takže DPF nemáš? No jinak asi ta regulace k turbu, ale to by nejspíš psalo taky na diagnostice, pokud by to byla chyba v ovládání regulace. Taky můžou být zatuhlé nebo zaseklé naklápění v turbu, dá se to myslím zkusit jestli ti regulace (mechanicky) funguje, přístup je k turbu pěkný.
Ty vole ona pomohla, ale asi tak na 300km a pak to zase udělalo. ...vyšla na 1500 a je na ní normálně záruka na vyzkoušení, takže proč ne...nejsem Krejčíř abych hned ze šrajtofle vytáhl bura za origo novaso.
Dobrý, vykašli se na to, chtěl jsi poradit, nějaké rady jsi dostal, zjistils, že použité díly ( ikdyž zprvu se zdají být funkční) prostě nejsou ono. Nové díly jsou nové díly, a originál ještě víc (většinou). A ať si každý dělá se svým autem co uzná za vhodné... TO JE VĚC KAŽDÉHO SOUDRUHA