Zdravim,
protože sem hňup a na původní budíky ve svym autě sem chtěl chrom rámečky tak sme se do nich pustil ale dopadlo to tak že zevnitř se při ubrušování otvorů maličko odřelo sklo a vadí mi to tak sem si pořídil jiný budíky taky z 320i rozhodl sem se že zkrátka se vrátim k originalu ale budíky co mi přišli byli z pre faceliftu (93) já mam auto facelift (97) a teď ty "nový" budíky co mi přišli maji na tacháči poslední číslo 260, moje původní měli 240 ... a ke kontrolce ASC nevidim zezádu přivedenou tu cestu, je tam kontrolka, slotp ro žárovku ale nevede k tomu cesta proudu jako k ostatnim .... chtěl sme se zeptat .. když ty budíky vyměnim ... budou fungovat ? .. jakože nebude mi to ukazovat blbě rychlost ? a taky jak s tim ASC, moje auto ho má a rád bych aby ta kontrolka chodila ... sou ty budíky kompatibilní ? Je to ASC řešitelný ?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výměna budíků E36 (kompatibilita) ?
- PEchi
- Kontaktovat uživatele:
Tak to až tak uplně nepasovalo ale bylo to řešitelný .... to jak pasuje pre a po facelifotvej budík první a poslední část je řešený jinak, na přední části byly takový jiný packy který se musej zlomit aby to šlo tak osu pryč a pasuje a drží a mam zas pěkný origo budíky ... začal teda otáčkoměr, ručička se nevracela z nějakýho důvodu tak to šlo zas ven ručičku sundali ofoukali nasadili z5 a už zas chodí, přídem i že ukazuje tak o 100ot míň ale tak to je přijatelný zlo ....a odteď když by někdo se rozhodl dodělat si rámečky na budíky ... ne ne ne ne a ještě jednou ne ... je to nesmysl ... vypadá to dobře ale nepasujou nedrží a při upravách se to může akorát poškodit .... sem rád že to mam z krku ...
-