Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výměna budíků E36 (kompatibilita) ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PEchi
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od PEchi »

Zdravim,
protože sem hňup a na původní budíky ve svym autě sem chtěl chrom rámečky tak sme se do nich pustil ale dopadlo to tak že zevnitř se při ubrušování otvorů maličko odřelo sklo a vadí mi to tak sem si pořídil jiný budíky taky z 320i rozhodl sem se že zkrátka se vrátim k originalu ale budíky co mi přišli byli z pre faceliftu (93) já mam auto facelift (97) a teď ty "nový" budíky co mi přišli maji na tacháči poslední číslo 260, moje původní měli 240 ... a ke kontrolce ASC nevidim zezádu přivedenou tu cestu, je tam kontrolka, slotp ro žárovku ale nevede k tomu cesta proudu jako k ostatnim .... chtěl sme se zeptat .. když ty budíky vyměnim ... budou fungovat ? .. jakože nebude mi to ukazovat blbě rychlost ? a taky jak s tim ASC, moje auto ho má a rád bych aby ta kontrolka chodila ... sou ty budíky kompatibilní ? Je to ASC řešitelný ?
Foldas

#2 Příspěvek od Foldas »

tak vyměň střeva ze svých
PEchi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od PEchi »

aby to pasovalo ale snad bude ... v pondělí to mam v plánu tak sme se hlavně chtěl optat estli s tim někdo už neměl podobný dělání a eventuelně mě obohatil o nějaký zkušenosti s tim hh .. dam pak vědět sem jak to šlo
PEchi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od PEchi »

Tak to až tak uplně nepasovalo ale bylo to řešitelný .... to jak pasuje pre a po facelifotvej budík první a poslední část je řešený jinak, na přední části byly takový jiný packy který se musej zlomit aby to šlo tak osu pryč a pasuje a drží a mam zas pěkný origo budíky ... začal teda otáčkoměr, ručička se nevracela z nějakýho důvodu tak to šlo zas ven ručičku sundali ofoukali nasadili z5 a už zas chodí, přídem i že ukazuje tak o 100ot míň ale tak to je přijatelný zlo ....a odteď když by někdo se rozhodl dodělat si rámečky na budíky ... ne ne ne ne a ještě jednou ne ... je to nesmysl ... vypadá to dobře ale nepasujou nedrží a při upravách se to může akorát poškodit .... sem rád že to mam z krku ...
Vojtakrapa

#5 Příspěvek od Vojtakrapa »

Hele mám stejnej problé majitel si tam ty chrom rámečky na budíky dával a já bych je chtěl sundat, ale bojim se toho protože to tam bude přilepený a prej se ten plast na kterým to je nalepený nedá dokoupit zvlášť. :-(
PEchi
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od PEchi »

o otm nepochybuj že to bude přilepený a dost možná i zbroušený, takže kdybs to sundal vzninknou ti vybydlený budíky, nejlepší varianta pro tebe by byla sehnat si budíky jiný ... ze stejnýho modelu ... jo já kdybych to jen věděl hh ... no hloupostí se člověk učí .. sem vymejšlel hovadiny hh
Odpovědět