Nemáte někdo zkušenost s diag. na plyn, CCY (polsko). Nejdřív fungovala OK, pak mi ji nějak domršili a dostal jsem novou, 12 redukcí (reklamace). A nelze navázat spojení. Chyba C01.
Pořídil jsem si Rheingold 3.41 - nainstalovala se bez problémů, ale nedaří se mi spojit přes K-LINE od ice.blade - dokázal by někdo poradit, co kde nastavit, ať se spojí?:) děkuji
Rheingold bezi snad skoro na všem. Pokud to teda není uplnej střep
Poslední verze je 3.47.30, verze 3.41 ještě nebyla úplně vychytaná, nějaký ten BUG se najde
Ahoj, zase to tady trošku oživím. Co používáte k diagnostice za zdroj? Někde se tu psalo, že by mělo 25A stačit. Potřebujeme do rodiny koupit nabíječku a tak mě napadlo to spojit a koupit tohle: https://nastartujes.cz/nabijecky-ctek/1 ... 00653.html že by to sloužilo jako zdroj při diagnostice. Pokud se pletu, tak prosím o nasměrování jiným směrem.
já nevim no. Jako Ctek je tuším vcelku renomovaná značka (cena by tomu i odpovídala) ovšem soudě dle tloušťky těch výstupních kabelů, tak těch 25A se mi moc nezdá.
tie male nabijacky sluzia len na nabijanie bez zataze tzn auto zavres do garaze nechas otvorenu kapotu a nabijas... niesu vobec vhodne na napajanie auta pri praci... na to su prudove zdroje ktore stoja od 300€ (cinsle) bezne okolo 1000€ vid napr 60A deutronic