to harmonica: a propo, když už tak hurvajs, ne hurvajz

no jasně, vzadu... A to je přesně to o čem mluvím... Jinak ve předu jsou bedínky od rajčat místo sedaček atd... Ach jo. Nikde není řečeno, že limuzina = sedět v zadu. To si možná myslíš tak akorát ty - bez urážky. Ale to opravdu nemá významVlasta píše:Tak ještě jednou, samozřejmě, že sedma je jiná třída a je převážně určena pro jiné uživatele. Sám jsi uvedl, že je to limuzína. Já jsem ti sem dal definici, co ten výraz znamená. Sedma má oproti pětce výrazně lepší výbavu v zadním prostoru. Pro pohodlí a komfort cestujících na zadních sedačkách
hurvajs77 píše:Nikde není řečeno, že limuzina = sedět v zadu.
Tak na to je podle mne jednoduch8 odpověď - hodně lidí si naivně myslí, že provoz 7er bude proklatě drahý a bojí se toho. Za sebe mohu říci, že je to omyl (pokud bych nedělal vylepšení a jiné píčovinky, tak bych snad měnil jen žhavení a vodnií pumpu) + plus samozřejmě klasickou údržbuDon píše:...Ale proc kupovat E60, kdyz muzu mit E65 za stejne penize. U noveho auta je to zase neco jineho, ale ojete. Kazdeho vec...
jasně, tak on ten thread tak původně byl zamýšlen, pokud člověk váhá mezi E60 a E65, aby mu pomohl poradit. Jenže pak se tu najdou zastánci panskejch kočí, kteří nikdy nic nepochopí a melou si stále svou. Na druhou stranu, je otázkou, jestli onen Vlastík nedělá onoho panskému kočího a neléčí si tu mindráky...harmonica píše:Hurvajs: omlouvám se za překlep. Já myslím, že to chápeš trochu po svém to co se tu někteří snáží argumentovat. Zastánci 5er přeci nemusí nenavidět 7er a naopak. Každý si vybral řadu kterou chce nebo potřebuje. A jak už tu několikrát zaznělo tak si myslím, že každá řada má své pro a proti. A hlavně jiné užití. Proto mi přijde zbytečné je srovnávat.
No dobře, ale tohle mají obě auta přece stejný, pokud porovnáváme teda 545i a 745i. Nebo spíš teoreticky ten motor a převodovka bude víc dostávat v 7er, protože je těží a víc ten motor zatíží. To samozřejmě za teoretického předpokladu, že s oběma se stejně zachází. Jinak oni ty podvozkový díly jako ramena nejsou taky zrovna nejlevnější, pokud se toho mění víc a jde tam origo kvalita BMW a ne nějakej šit.Atila píše:... to na cem vykrvacis pri servisu jsou fatalni zavady motoru, prevodovky se kterymi auto nejede a jenom smutne kouka.
pěkné, souhlasím. Jen bych tu 5er vyměnil třeba za 8erFilozof píše:...Takže mít možnost a peníze, tak mám v baráku tři auta - M3 pak 5er touring a 760i. (ideal)....