Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
Proč bych vyhazoval 24 Kč. Už jsem to četl. Uvažoval jsem o F10 535d, odkaz jsem tady dával v pokecu, ale už je pryč. Spíš to ale vidím na M550d, akorát mně vadí ten xDrive. Třeba to začnou časem dělat jako čistou zadokolku
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Já se nepotřebuju ujišťovat v testu, jak jsem dobře nakoupil. Byl jsem tady označenej za magora, když si kupuju rok starý auto. Je tady celkem prča.
Já už kupuju auta jenom za hotový. Noviny jsem přestal kupovat od doby, co existuje internet. Co tam máš dál, panskej kočí?
MOD fishmaker : odstraněna citace
MOD fishmaker : odstraněna citace
skvělá diskuze
líbí se mi jak se jakoby hádáte, ale jste u toho slušný
a velký plus moderátorovi, za usměrňování diskuze. Pročítam to už asi třetí den, jsem na 30. stránce a fakt sranda a myslim, že jste sem nasypali dost užitečný info pro nováčky, i když sem tam v záplavě OT
například ty tanečky Dynamic Drive-u při jeho nastavování, to jsem vůbec nevěděl, je to nádhera a je z toho zřejmý, že DD asi bude opravdu k užitku...
hodně mě taky pobavil jacobovo komentář k LPG na straně 24
a potom caknakisovo komentář, že zplynovaný auta smrdí jak stará kurva
JaraX: uvědomil jsem si, že máš naprostou pravdu, když říkáš, že motor je taky součástí výbavy (a vlastně tou nejdůležitější). Nicméně píšeš (napsáno před dvěma roky!), že "zákald což je 4.5i, logic, dd, edc, tak se dá sehnat do 220" a že to tvá tak max. 3 měsíce.. Nevím, koukám po inzerátech všude možně déle než 3 měsíce a nemůžu nic najít
(nad ten základ chci samozřejmě komfortní sedačky minimálně vyhřívaný a taky chci střešní okno)

například ty tanečky Dynamic Drive-u při jeho nastavování, to jsem vůbec nevěděl, je to nádhera a je z toho zřejmý, že DD asi bude opravdu k užitku...
hodně mě taky pobavil jacobovo komentář k LPG na straně 24

JaraX: uvědomil jsem si, že máš naprostou pravdu, když říkáš, že motor je taky součástí výbavy (a vlastně tou nejdůležitější). Nicméně píšeš (napsáno před dvěma roky!), že "zákald což je 4.5i, logic, dd, edc, tak se dá sehnat do 220" a že to tvá tak max. 3 měsíce.. Nevím, koukám po inzerátech všude možně déle než 3 měsíce a nemůžu nic najít

Ber 760,745i vynech.kdyz uz tak uz,Cena je stejna,obe auta jsou uz letite.Taky si uz dnes nadavam do volu ze jsem nevzal v nemecku 760i co stala vedle...Vybava nevim,nekdo to moc proziva,mam tam plno chujocin jako vyhrivany volant,vec kterou jsem snad nikdy nepouzil,nebo nejak soft close,auto pojede aj bez toho myslim. 

jozin7 píše:Ber 760,745i vynech.kdyz uz tak uz,Cena je stejna,obe auta jsou uz letite.Taky si uz dnes nadavam do volu ze jsem nevzal v nemecku 760i co stala vedle...Vybava nevim,nekdo to moc proziva,mam tam plno chujocin jako vyhrivany volant,vec kterou jsem snad nikdy nepouzil,nebo nejak soft close,auto pojede aj bez toho myslim.
nevim jestli je ten komentář určenej mně, ale vy jste tady docela slušný pacienti

fakt ne, 745i je strop, v 760i oproti 745i nevidim moc přidanou hodnotu (pro mě!), i když chápu, že vy to máte jinak
asi jsi v ní nejel... 760 není auto, ale letadlo, co se týče motoru, ale i výbavy je to prostě úplně nejvíc topkurevtor píše:v 760i oproti 745i nevidim moc přidanou hodnotu

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Kurevtor: Víš kolik by jsi měl kur.ev místo jednoho bramboráka ?
Nechceš si raději platit 2-3roky co týden jednu kur.vu ? JOKE
Já jen že tvoje přezdívka mě docela inspirovala....
Zase je pravda že když budeš mít 745i tak ony budou samy skákat do auta aniž bys musel platit.
Takže vlastně budeš mít oboje
V čem jsi jezdil doteď ? pokud v nějaká oktávce tak stejně si budeš připadat jak v raketoplánu z nadupané 745i 333koní.
Asi bych trval ale když už to auto platíš a vše kolem toho tak at to auto je v pěkném stavu s DD logic7 a komfort. sedačkama atd. co chceš. A klidně bych si připlatil 30-50tis za super stav auta.
Nechceš si raději platit 2-3roky co týden jednu kur.vu ? JOKE

Já jen že tvoje přezdívka mě docela inspirovala....
Zase je pravda že když budeš mít 745i tak ony budou samy skákat do auta aniž bys musel platit.

V čem jsi jezdil doteď ? pokud v nějaká oktávce tak stejně si budeš připadat jak v raketoplánu z nadupané 745i 333koní.
Asi bych trval ale když už to auto platíš a vše kolem toho tak at to auto je v pěkném stavu s DD logic7 a komfort. sedačkama atd. co chceš. A klidně bych si připlatil 30-50tis za super stav auta.
745i je skvele auto,pokud to koupis jak ja v nemecku od nejakeho dedka skvela volba.Jede,nezere vcelku ,radost jezdit,Jen 760 je max,tak jsem to myslel,pak uz nic neni.Me to sice jezdi do trinacti,jezdim s hlavou neni mi dvacet uz davno,ale V12 pojede za dvacet.Stejne bych ji koupil,Vybava jak kdy uz jsem videl uplne socky 760.Naftu a 735i bych vubec nebral v podtaz v e65,chujovina.
hurvajs77 píše:asi jsi v ní nejel... 760 není auto, ale letadlo, co se týče motoru, ale i výbavy je to prostě úplně nejvíc topkurevtor píše:v 760i oproti 745i nevidim moc přidanou hodnotu
ne nejel, v čem je přesně ta přidaná hodnota teda? Kupuju auto, letadlo nechci, lítam po Evropě sem a tam průměrně 2x za týden takže s autem bych chtěl zůstat spíše na silnici

jezdím 80% pouze popojížděčky po Praze, z 90% jezdím sám v autě. 745i je pro mě víc než dost, 760i je už pro mě nonsens. Výkon 745 je už tak víc než dost do zakamerovaný a zaradarovaný Prahy a na zapasátovaný "dálnice". A co se týče výbavy, vzadu mi stačí výhřev, aby se neřeklo, protože 7er, cokoli nad vzadu nepotřebuju a zbytek výbavy jde sehnat i v 745.
Jediný co by mi možná dávalo smysl je, že 760 dokáže líp vodgumovat ze semforů, když za tebou stojí fízlové, ale jinak fakt nevim.
Asi to taky líp vypadá v signatuře na bmwklubu, ale na to si moc nepotrpim

Filozof: hele kvůli kurvám to nedělám

přezdívku jsem zvolil tuhle, protože mi to nějak nebralo diakritiku takže jsem na asi 15. pokus skončil u tohodle..
nevim no, tipuju, že jsem tak o 10-15 let mladší než vy a prostě nepotřebuju (jako svý první BMW!!) hned 760 jehož potenciál stejně nevyužiju, abych měl "top of the top of the top". Teď mam starou A4 1.9 ftédéýčku a říkam upřímně, že max. spokojenost a to má pouhejch 85kw! V rodině máme x aut takže vim, že 220 koní a víc je už pro Prahu celkem zbytečnost. Jezdím nejčastěji autama z půjčoven - většinou menší Mergl nebo BMW s objemem do dvou litrů a i to se dá, fakt se nebojim, že by mi 745 připadala slabá a já litoval, že nekoupil šestilitr.

Od 7er čekám, že mě dopraví + že mě dopraví pohodlně + že si užiju sound system + že v tom budu vypadat jak hejsek co prodává drogy + případně to vodgumování před četníkama na semaforu jako třešnička na dortu no.
Cenim srdcaře co si 760 pořídí, ale já to tak nechci, není dobrý si plnit sny rychle a mít hned všechnno, člověk se pak na nic netěší. Znam to.
Za lepší stav si samozřejmě připlatim, to je jasný, záleží ale na konkrétnim autě