Zdravím všechny příznivce těchto lodí. Tohle auto už se mě strašně zalíbilo když vyjelo z linky, ale v té době to nebylo auto pro obyčejné smrtelníky a tudíž jsem ho uplně opomenul a nezaobíral se tím...

Nikdy jsem BMW nevlastnil a ani jsem v 7er nikdy nejel, ale loni jsem pokukoval po MB w220, ale dost mě zklamalo,že skoro všechny jsou dost chycený rzí i dost důkladně, bohužel. Moje preferovaná značka je od 18let Peugeot, což asi neznáte

, ale je to prostě srdcovka 205Gti,406coupé,.... Stále tyto auta vlastním v odpovídajícím stavu a zustanou doma jako "veteráni" do sbírky. Nyní pár let jezdím v Saabu 9000 a prostě velké auta se mi líbí a můj Saabik začíná pomalu dosluhovat a na příští rok někdy na pozdim plánuju, něco jiného a co mi na pár let vydrží nebo si taky nechám do sbírky viz tř. 7er. Ročně najedu 10-15tis km, tak o motorizaci mám jasno 745i, když by nebyla žádná v dobrém stavu jsem ochoten jít i možná do V12, ale to předbíhám.
Zde na foru se pohybuju už asi 2měsíce a mám načteno snad vše co se dá sehnat v Češtině o tomto vozu, ale jedinou věc o které jsem nikde ale opravdu nikde nečetl je co se týče povrchové upravy tohoto auto a jestli má někde slabiny se rzí. Jedná se mi o model před Faceliftem, ten jediný se mi líbí. Samozdřejmě že budu schánět výbavu co něj, ale není to sranda sehnat takže spěchat rozhodně nebudu a až to bude víc aktuální, tak bych rád pomoc jaraX a snejka ohledně jednotlivých aut,diagnostiky atd.... Omlouvám se za román ale líp to něšlo, děkuji