Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e65 745i - co tenhle inzerát ?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Allan01

#1 Příspěvek od Allan01 »

Zdravím, už dlouho koukám na tuhle sedmičku, má o ní někdo nějaké info?
http://auto.bazos.cz/inzerat/48096181/B ... HA-LPG.php
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

byl jsem tam cca před 1,5 mesícem na prohlídce se zákazníkem, tehdy to v moc dobrém stavu nebylo,
tekl vodní chladič, prasklá expanzka, zdiagnostikovat se to nedalo, protože bud se to hned uvařilo nebo když jsem to vypl tak se vybila baterka :D
stav kůže taky nic moc, v exterieru po kroupách, prostě žádná vonavka, spíš průměrný český stav, vrána to taky žádná není.
jo a má chycená gufera na ventilech a něco klepe na podvozku.
Allan01

#3 Příspěvek od Allan01 »

aha tak už alespon můžu být v klidu a nemusím na ní furt koukat. :) A víš o nějaký sedmičce, která by za to stála? Nebo všechny budou na tom stejně jako tahle?

MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
JohnyB

#4 Příspěvek od JohnyB »

jestli to nevadi komsetika na kastli a seda kuze, tak by nemusela byt zla...vybavena je a nasypano do ni bylo taky :) Majitel uplne v pohode..

To ja jsem na ni s Jaraxem byl mrknout
Allan01

#5 Příspěvek od Allan01 »

šedá kůže by mi nevadila, spíš ta kosmetika, to by musel nechat za nějakou zajímavější cenu.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JaraX »

Allan01 píše:
JaraX píše:byl jsem tam cca před 1,5 mesícem na prohlídce se zákazníkem, tehdy to v moc dobrém stavu nebylo,
tekl vodní chladič, prasklá expanzka, zdiagnostikovat se to nedalo, protože bud se to hned uvařilo nebo když jsem to vypl tak se vybila baterka :D
stav kůže taky nic moc, v exterieru po kroupách, prostě žádná vonavka, spíš průměrný český stav, vrána to taky žádná není.
jo a má chycená gufera na ventilech a něco klepe na podvozku.

aha tak už alespon můžu být v klidu a nemusím na ní furt koukat. :) A víš o nějaký sedmičce, která by za to stála? Nebo všechny budou na tom stejně jako tahle?

u nás je z mých statistik dobrá tak každá 10tá, lepší je jet do DE, vlastnemec se zminoval že bude prodávat svou 745i LPG ale tam je cena někde pod 3kilama, za 200 ji určitě neda
xaler

#7 Příspěvek od xaler »

mě připadá DE uplně stejná žumpa jako tady. Navíc je tu i pár vláken jak skončil dovoz sedmy ze zahraničí. Za rozdíl v ceně a za náklady spojené se zbytečným cestováním a dovozem se toho dá hodně opravit.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od JaraX »

jde o to kam jedeš, ve východním neměcku sou opravdu shit auta, v západním většinou pěkná, já se třeba v západním nikdy nespálil a dovezl jsem víc jak 10, možná už dvacet sedmiček,
xaler

#9 Příspěvek od xaler »

Kde tam začíná cenové rozpětí?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JaraX »

pěknou a vybavenou už jsme koupili za 160k,ale na takovou se hodně čeká, průměr je někde kolem 200-250tkč za předface, 250-350 za po face, s tím že za 350 sou už libovky individualy
xdreamerx

#11 Příspěvek od xdreamerx »

Ted v tom inzeratu pise, ze ma novej chladic,expanzku a i tu baterku....
Ze by to teda opravil za ten mesic a pul? nebo to jsou keci v kleci.....
JohnyB

#12 Příspěvek od JohnyB »

on pan majitel do toho dal fakt hodne penez. Nedelalo mu treba problem koupit v BMW novej zesilovac na Logica a tak. Auto fakt neni vylozene zly. Jen ta kosmetika no..
kabyr01

#13 Příspěvek od kabyr01 »

A kosmetika by treba nekoho trapit nemusela.... A dle mého daleko lepe řešitelná věc než 6x nabourana hajtra s půlkou nefunkční výbavy :wink:
kurevtor

#14 Příspěvek od kurevtor »

Allan01 píše:šedá kůže by mi nevadila, spíš ta kosmetika, to by musel nechat za nějakou zajímavější cenu.

8O :?:

sorry, ale kolik by sis představoval za "max. vybavenou" 745i? :-D jasně, ten šedivej interiér je děs, ale výbava je super a pokud je pravda to, kolik do toho nacpal a co to má za sebou za servis a pokud k tomu nabízí LPG......... pokud to není vyloženě děravý po těch kroupech tak je ta cena podle mě skvělá... ;-)

to s tou mincí je opravdu působivé :-D :-D
xaler

#15 Příspěvek od xaler »

Nevím kolik by byla zajímavější cena, ale vzhledem k tomu jak dlouho to prodává tak zajímavá není. LPG si může strčit někam, proč ho teda nedá do auta, když pro něj není problém něco opravit.
kurevtor

#16 Příspěvek od kurevtor »

nevadí, že nevíš, já to vim... vám by přišla zajímavější, kdyby slevil aspoň ne 15-20 tisíc, že? :-D ale jedině s novýma zimákama.

mimochodem, inzerát je z 20.5.2015 - to má být jako dlouhá doba pro prodej 12 let starýho čtyřlitru? :-D
A proč by měla délka prodeje souviset s tím jak moc je cena zajímavá? 8O
kabyr01

#17 Příspěvek od kabyr01 »

Jsou lidi, které by to lpg mohlo odradit....

A presne jak pise kurevtor, tyhle auta se neprodavaj za 2 dny. Ano jsou vyjimky, kdyby ji dal za 120, tak tam bude tak pul dne a pujde...

Nevim, jak moc je ta kosmetika spatna, ale vzhledem k vybave a investicim bych taky rekl super cena :wink:
JohnyB

#18 Příspěvek od JohnyB »

hele, zalezi co shanis...jestli topovku nebo auto ve kterym budes jen jezdit. Jinak auto se inzeruje dele, nez napovida inzerat. A inzerovalo se i predtim. Ale za ty prachy dle myho stoji. Myslim si, ze majitel by i neco slevil, ale jako vzdy - nejlepsi prijet s prachama a bavit se na miste...
xaler

#19 Příspěvek od xaler »

To auto se prodává dost dlouho a myslím si že už dost slevil. Je to jeho věc, já se na to dívám opačně, je to dvanáct let starej škopek po kroupách a není to TDI. To znamená, že nikdo normálně myslící si to nekoupí. Koupí si to buďto někdo jako ty a nebo my a nebo lidi tady v klubu. Ale my ani ty to nekoupíš, protože každý bude shánět to nejlepší a pokud jarax napíše že se to přehřívalo a další věci tak to odsud nikdo moc chtít nebude. A pro takový ty bežný trdla co si to koupí jen tak aby byly vidět je to hodně drahý, skoro nejdražší za daný rok v inzerci. A o 15, 20 tis to stejně zlevní a i tak se lidi moc nepřetrhnou.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od JaraX »

no já nevím, ona jako vyloženě špatná není, ale taky není jako vyloženě zajímá, když to srovnám třeba s tím co mám já nebo třeba JohnyB tak je to velkej rozdíl, to auto je dobrý, ale není to vonavka, je to spíš sedma pro někoho kdo se s tím bude jen jezdit a nebude řešit každou kravinu a že je to po kroupách apod.
Odpovědět