Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 745i - co tenhle inzerát ?
byl jsem tam cca před 1,5 mesícem na prohlídce se zákazníkem, tehdy to v moc dobrém stavu nebylo,
tekl vodní chladič, prasklá expanzka, zdiagnostikovat se to nedalo, protože bud se to hned uvařilo nebo když jsem to vypl tak se vybila baterka
stav kůže taky nic moc, v exterieru po kroupách, prostě žádná vonavka, spíš průměrný český stav, vrána to taky žádná není.
jo a má chycená gufera na ventilech a něco klepe na podvozku.
tekl vodní chladič, prasklá expanzka, zdiagnostikovat se to nedalo, protože bud se to hned uvařilo nebo když jsem to vypl tak se vybila baterka

stav kůže taky nic moc, v exterieru po kroupách, prostě žádná vonavka, spíš průměrný český stav, vrána to taky žádná není.
Allan01 píše:JaraX píše:byl jsem tam cca před 1,5 mesícem na prohlídce se zákazníkem, tehdy to v moc dobrém stavu nebylo,
aha tak už alespon můžu být v klidu a nemusím na ní furt koukat.A víš o nějaký sedmičce, která by za to stála? Nebo všechny budou na tom stejně jako tahle?
u nás je z mých statistik dobrá tak každá 10tá, lepší je jet do DE, vlastnemec se zminoval že bude prodávat svou 745i LPG ale tam je cena někde pod 3kilama, za 200 ji určitě neda
Allan01 píše:šedá kůže by mi nevadila, spíš ta kosmetika, to by musel nechat za nějakou zajímavější cenu.

sorry, ale kolik by sis představoval za "max. vybavenou" 745i?

to s tou mincí je opravdu působivé

To auto se prodává dost dlouho a myslím si že už dost slevil. Je to jeho věc, já se na to dívám opačně, je to dvanáct let starej škopek po kroupách a není to TDI. To znamená, že nikdo normálně myslící si to nekoupí. Koupí si to buďto někdo jako ty a nebo my a nebo lidi tady v klubu. Ale my ani ty to nekoupíš, protože každý bude shánět to nejlepší a pokud jarax napíše že se to přehřívalo a další věci tak to odsud nikdo moc chtít nebude. A pro takový ty bežný trdla co si to koupí jen tak aby byly vidět je to hodně drahý, skoro nejdražší za daný rok v inzerci. A o 15, 20 tis to stejně zlevní a i tak se lidi moc nepřetrhnou.
no já nevím, ona jako vyloženě špatná není, ale taky není jako vyloženě zajímá, když to srovnám třeba s tím co mám já nebo třeba JohnyB tak je to velkej rozdíl, to auto je dobrý, ale není to vonavka, je to spíš sedma pro někoho kdo se s tím bude jen jezdit a nebude řešit každou kravinu a že je to po kroupách apod.