Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kupujeme e65
na tu sedmičku v látce jsem taky čuměl jak lemur, když jsem na ní narazil.. fakt divný, ale i takový věci se dějou... něco mi říká, že to dlouho nikdo nekoupí a skončí na díly...
ta s béžovym interiérem není vůbec špatná... že "má kilometry a fleky na laku" ? To mají všechny E65, které se prodávají. Osobně by mi ale ty barvy nesedly takže bych hledal dál..
ta s béžovym interiérem není vůbec špatná... že "má kilometry a fleky na laku" ? To mají všechny E65, které se prodávají. Osobně by mi ale ty barvy nesedly takže bych hledal dál..
nejen u 7er záleží na zdroji zvuku. Pokud tam pošleš něco kvalitního, máš kvalitní zesík + repro, tak bude kvalitní i reprodukce. Je ale pravda, že i mně L7 dostal, když jsem ho slyšel poprvé.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
MP3 je dost ztrátová komprese a pokud je MP3 vytvořeno blbě, což je 90% souborů na netu je to na pikaču. FLAAC je oproti tomu beztrátová kompese.
Já zkoušel kdysi stáhnout DVD-AUDIO a bylo to parádní, jenže bohužel DVD-audio není moc k sehnání. Na druhou stranu je to jen auto, takže i když tam budeš mít super mega brutal kvatní B&O nebude to nikdy jako doma, kde je klid a ticho :-) Ale jasně, L7 je parádní a kdo neslyšel, moc nepochopí
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek ;)
Já zkoušel kdysi stáhnout DVD-AUDIO a bylo to parádní, jenže bohužel DVD-audio není moc k sehnání. Na druhou stranu je to jen auto, takže i když tam budeš mít super mega brutal kvatní B&O nebude to nikdy jako doma, kde je klid a ticho :-) Ale jasně, L7 je parádní a kdo neslyšel, moc nepochopí
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek ;)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Zdravím vás,
obracím se se na toto forum s dotazem ohledně určení ceny 7 z roku 2010.
Byl jsem tento rok 2x v Japonsku a 3x jsem navštívil aukci aut, kde se každý čtvrtek nabízí ke koupi cca 20 000 až 26 000 aut. Je to aukce jen pro obchodníky s auty. Japonský trh se vyznačuje opravdu skvělým stavem aut a mají najeto velmi málo km.
Můj dotaz je : 750i, r.v. 2010/11, najeto 10 760 km, jak by jste určili cenu téhle 7 ?
Jde mi jen o to, za kolik by tahle 7 byla prodejná v Čr. Stejně jako kterákoli další v Čr ? Byla by dražší vzhledem ke stavu km ? O kolik ?
Info : nejde mi o to dovážet auta z Jap. jen mě zajímá jak určit cenu této konkrétní 7.
P.S. problém s dovozem nemám, sám jsem si v únoru přivezl EVO 6.
Díky za příspěvky k věci.
obracím se se na toto forum s dotazem ohledně určení ceny 7 z roku 2010.
Byl jsem tento rok 2x v Japonsku a 3x jsem navštívil aukci aut, kde se každý čtvrtek nabízí ke koupi cca 20 000 až 26 000 aut. Je to aukce jen pro obchodníky s auty. Japonský trh se vyznačuje opravdu skvělým stavem aut a mají najeto velmi málo km.
Můj dotaz je : 750i, r.v. 2010/11, najeto 10 760 km, jak by jste určili cenu téhle 7 ?
Jde mi jen o to, za kolik by tahle 7 byla prodejná v Čr. Stejně jako kterákoli další v Čr ? Byla by dražší vzhledem ke stavu km ? O kolik ?
Info : nejde mi o to dovážet auta z Jap. jen mě zajímá jak určit cenu této konkrétní 7.
P.S. problém s dovozem nemám, sám jsem si v únoru přivezl EVO 6.
Díky za příspěvky k věci.
Tak třeba tady - http://www.tipcars.com/bmw-rada_7/bmw-r ... 41623.html
Je to sice holátko, ale průser u 750i je motor - hodně se sere (dost komplet motorů měněných v záruce), ta tvoje je už po záruce, ikdyž má jen 10K km najeto...
Aby se tady rychle prodala, musela by být pod mega (ale fakt hodně záleží na výbavě).
Je to sice holátko, ale průser u 750i je motor - hodně se sere (dost komplet motorů měněných v záruce), ta tvoje je už po záruce, ikdyž má jen 10K km najeto...

jtk545 píše:Tak třeba tady - http://www.tipcars.com/bmw-rada_7/bmw-r ... 41623.html
Je to sice holátko, ale průser u 750i je motor - hodně se sere (dost komplet motorů měněných v záruce), ta tvoje je už po záruce, ikdyž má jen 10K km najeto...Aby se tady rychle prodala, musela by být pod mega (ale fakt hodně záleží na výbavě).
dík za názor, ale já jí neprodávám, jen mě zajímá jak nastavit cenu auta, které v Čr nebo Evropě nemá obdoby - teoreticky
je mi jasné, že když budu prodávat auto, mrknu na Tipcars, Mobile atp a najdu podobné...ale co když mám najeto 10 760 km a nejbližší ekvivalent má 99 000 km, jak určím cenu auta ?
Dám ho stejně jako to co má najeto 99 000 km ?
Dám ho trochu dráž ? O kolik ?
Dám ho o hodně dráž, protože takové druhé jen tak neseženu ?