Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kupujeme e65
tohle je trochu zavádějící. Podle mě Ti tyhle servery a autobazary mohou obecně cca určit přibližnou cenovou hladinu. Ale dostl lidí má k autu vztah, takže provádá hlavně podle sebe. Třeba já kupoval svou 750Li před 1 rokem za 500tis a pokud bych prodával teď, nešel bych pod 480tis. A bylo by mi jedno, že jsou ceny podobných aut třeba o 150tis níže. Buď chceš nebo ne. Zmrdi, kteří si myslí, že stáhnou cenu na základě inzerátu v Annonci mne fakt nezajímají...222-222 píše:je mi jasné, že když budu prodávat auto, mrknu na Tipcars, Mobile atp a najdu podobné...ale co když mám najeto 10 760 km a nejbližší ekvivalent má 99 000 km, jak určím cenu auta ?
Dám ho stejně jako to co má najeto 99 000 km ?
Dám ho trochu dráž ? O kolik ?
Dám ho o hodně dráž, protože takové druhé jen tak neseženu ?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Nastavit cenu můžeš klidně od oka o 100-200k více ale jde o to kdy se prodá ... takže muže bejt klidně za 1100 000 nebo 1 290 000kč ale jde o to kdy ji prodáš.
Protože kupec kouká na stav a výbavu ale i záruku autosalonu.
Pokud má původní servisku kde je psáno co bylo děláno plus nějakej bonus. Hodně lidí věří takto drahým vozum a dávají i 1rok záruky.
Ty jako kupec koupíš auto za mega a chceš i tu aspon roční záruku.
Takže auto prodáš za 1 290 000 stím že třeba 3-4kila vyděláš ale musíš počítat pokud se něco podělá na tom autě dáš třeba 50-150tis abys skrytou vadu odstranil a tou zrovna 750il neoplívá ten motor je prostě časovaná bomba která muže vydržet sto či stopadesát tisíc ale taky ne.
Pokud to kupují firemní zákazníci zase musíš počítat stím že tam něco odejde a že stím jezdí klidně 50-60tis ročně ale i více. Většinou si to kupují manageri či obchodníci co cestují po evropě dlouhé štreky.
Protože kupec kouká na stav a výbavu ale i záruku autosalonu.
Pokud má původní servisku kde je psáno co bylo děláno plus nějakej bonus. Hodně lidí věří takto drahým vozum a dávají i 1rok záruky.
Ty jako kupec koupíš auto za mega a chceš i tu aspon roční záruku.
Takže auto prodáš za 1 290 000 stím že třeba 3-4kila vyděláš ale musíš počítat pokud se něco podělá na tom autě dáš třeba 50-150tis abys skrytou vadu odstranil a tou zrovna 750il neoplívá ten motor je prostě časovaná bomba která muže vydržet sto či stopadesát tisíc ale taky ne.
Pokud to kupují firemní zákazníci zase musíš počítat stím že tam něco odejde a že stím jezdí klidně 50-60tis ročně ale i více. Většinou si to kupují manageri či obchodníci co cestují po evropě dlouhé štreky.
taky mě už pár lidí tvrdilo jak má plnou nálož a pak se podívám a nemá to skoro nic ... jen výhřev a tempomat... a je jedno jakej model auta ... ale BMW snad už každej pozná výbavu i poslepu.
Ti co tyto auta neznají by aspon měli pátrat co mají mít v pořádné výbavě a trvat na tom.
Je to spíše k pláči, když se takto ojebávají lidi.
Ti co tyto auta neznají by aspon měli pátrat co mají mít v pořádné výbavě a trvat na tom.
Je to spíše k pláči, když se takto ojebávají lidi.
to je sice pravda, že ti auta dnes může prodávat ex-prodejce koberců, ale to spíše vina zaměstnavatele - že si je neproškolí
Na druhou stranu nikdy jsem neviděl FULL a viděl jsem hodně aut. Pro každého je full také něco jiného - jeden je šťastný za to že nemá švihadla, druhý potřebuje ve výbavě masérku. Některá výbava ani nejde kombinovat s jinou, takže určit / definovat co je full je i blbost
Na druhou stranu nikdy jsem neviděl FULL a viděl jsem hodně aut. Pro každého je full také něco jiného - jeden je šťastný za to že nemá švihadla, druhý potřebuje ve výbavě masérku. Některá výbava ani nejde kombinovat s jinou, takže určit / definovat co je full je i blbost
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
nevím, jestli bych mohl napsat full u mého auta, ale je pravda, že má dost věcí :-)
Přesně tak, myslím si, že to mají ale všechny automobilky stejně - jsou nějaké varianty a prostě nejde mít auto, které má 100% co se pro danou modelovou řadu vyrábí.
Přesně tak, myslím si, že to mají ale všechny automobilky stejně - jsou nějaké varianty a prostě nejde mít auto, které má 100% co se pro danou modelovou řadu vyrábí.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex