jak píše Hanz, Zimmermany sou dobrý, ale odstav auto na měsíc ven a uvidíš že dobrý nebudou

Přesně, taky jsem měnil před týdnem a v pohodě, jen jsem musel ubrat brzdovku (desky jsem přejel o 11k km podle BC, když jsem měnil i kotouče). Já jsem s nima zatím spokojený a žádný problém ani neočekávám. Taky je dost možné, že většina těch kopajících ATE jsou nějaké padělky z Polska...JaraX píše:to ste něco udělali špatně.
není tam moc brzdovky? co diagnostika?
proto využívám skvělou "AUTO P"Filozof píše:Problém je hlavně u lidí s automatem že hodně brzdí a pak nechají na horkém kotouči stále sevřené destičky. Stojí na brzdě. Místo aby se uvolnila brzda a dala parkovací brzda nebo P na rovině.
proč asi? Protože do téhlé zkurvené země jdou výrobky 2 či 3. jakosti, ale jsou označovány za prémiové. A blbý čecháčci to všem žerou a kupují, hlavně že je to levný. Stačí se podívat na jídlo, servisy, kvalitu práce (oprav silnic) a jiné věci. Zjebaný čechystán nefunguje a nikdy fungovat nebude. Vlastně funguje, okrádání, slušně řečeno vybírání daní na fyz. osobách či malých podnikatelích :cry:Filozof píše:Divné je že fandové BMW v německu tyto problémy nemají s vlnícíma se kotoučema ...jak to ???