Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e65 745 - problem brzdy,kotouce

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od JaraX »

má být DOT4 SL6, ale tím to asi nebude.

jak píše Hanz, Zimmermany sou dobrý, ale odstav auto na měsíc ven a uvidíš že dobrý nebudou :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RuDoSh »

JaraX píše:to ste něco udělali špatně.

není tam moc brzdovky? co diagnostika?
Přesně, taky jsem měnil před týdnem a v pohodě, jen jsem musel ubrat brzdovku (desky jsem přejel o 11k km podle BC, když jsem měnil i kotouče). Já jsem s nima zatím spokojený a žádný problém ani neočekávám. Taky je dost možné, že většina těch kopajících ATE jsou nějaké padělky z Polska...
milan7777

#23 Příspěvek od milan7777 »

Po dnešní jízdě po dálnici auto při jízdě pribrzduje nemůže to delat hlavní brzdový válec nebo abs ? Pripadne odhalí tyto věci diagnostika?
Jaris330D

#24 Příspěvek od Jaris330D »

Ahoj, mozna bych se zameril na brzdovku. Jestli byla vymenena spravne. Kdyz zvednes kolo a otocis s nim na prazdno, tak taky drhne?
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Snejk »

Spis jestli neni blba nejaka hadicka nebo se nekde neprehreje/neuvari a tim zabrzdi. Staci blbe odvzdusneno.
Jaris330D

#26 Příspěvek od Jaris330D »

Presne zavzdusneno jsem mel na mysli. Nevim, jak se to dela u 7er. Ale u 3er mel mechanik udelatko a nasroubovane na nadobce misto vycka, aby mel nekonecnou hladinu. Jeden dolejval novou, druhy slapal a treti kontroloval jestli uz tece cista nova ze trmenu. Pry na to jsou masiny, ktere to udelaj vse automaticky.

MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvěk
milan7777

#27 Příspěvek od milan7777 »

Snejk - to znamená zkusit vyměnit hadicky k brzdam a komplet prolejt trubky je pravda ze když se měnila brzdovka byla hodně spinava
milan7777

#28 Příspěvek od milan7777 »

Vyrezeno
jozzocz

#29 Příspěvek od jozzocz »

A čím to bylo?
Don

#30 Příspěvek od Don »

milan7777 píše:Vyrezeno
Super informace :roll:
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
bmwx544i

#31 Příspěvek od bmwx544i »

ahoj ma original brembo jstou dobre mam je na bmw x5 ate jsou slabe to co pises je kravyna ze jsou brembo slabe
:D 8O
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od JaraX »

dobře :D
milan7777

#33 Příspěvek od milan7777 »

Ja jsem zatim spokojen tak uvidime,brzdovka vymena za sl6
Filozof

#34 Příspěvek od Filozof »

problém je co jsem se dočelt. Proč se kotouče zvlní nebo spíše mají nános destičky na sobě.

Problém je hlavně u lidí s automatem že hodně brzdí a pak nechají na horkém kotouči stále sevřené destičky. Stojí na brzdě. Místo aby se uvolnila brzda a dala parkovací brzda nebo P na rovině.

To jsem se dočelt v tom odborném článku proč má tolik lidí problémy se zvlněnými kotouči - neboli nános destiček který způsobí změny na kotouči a zapečou se a pak se kotouč vlní ...

Další možnost je kupovat německé výrobky. Takže Brembo nebo Zimmermann či ATE ale z Německa.

Divné je že fandové BMW v německu tyto problémy nemají s vlnícíma se kotoučema ...jak to ???
bmwszene

#35 Příspěvek od bmwszene »

Vyděl bych to úplně stejně jako s jídlem co se prodává tady a stejná značka třeba salámů v německu - naprosto velikej rozdíl a nebo tutovka, co je ověřená známejma kolem mě - s práškem na praní, co se používá. Proč Ariel z německa pere líp než Ariel kterej si koupíš tady? Všichni známí si kupujou tohle tedy v německu, páč tady je to všechno šizený, tak bych se nedivil, kdyby tady se prodávali kotouče a destičky, který jsou méně kvalitní než v německu.
hurvajs77

#36 Příspěvek od hurvajs77 »

Filozof píše:Problém je hlavně u lidí s automatem že hodně brzdí a pak nechají na horkém kotouči stále sevřené destičky. Stojí na brzdě. Místo aby se uvolnila brzda a dala parkovací brzda nebo P na rovině.
proto využívám skvělou "AUTO P"
Filozof píše:Divné je že fandové BMW v německu tyto problémy nemají s vlnícíma se kotoučema ...jak to ???
proč asi? Protože do téhlé zkurvené země jdou výrobky 2 či 3. jakosti, ale jsou označovány za prémiové. A blbý čecháčci to všem žerou a kupují, hlavně že je to levný. Stačí se podívat na jídlo, servisy, kvalitu práce (oprav silnic) a jiné věci. Zjebaný čechystán nefunguje a nikdy fungovat nebude. Vlastně funguje, okrádání, slušně řečeno vybírání daní na fyz. osobách či malých podnikatelích :cry:
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#37 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Filozof píše:Místo aby se uvolnila brzda a dala parkovací brzda nebo P na rovině.
"P" rozhodně nedávat, pokud něco tak zatáhnout/aktivovat ručku, ale rozhodně nervat "P" automatu při každém dojezdu na světlech...
“Ability is what you're capable of doing.”
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od JaraX »

dávat P na světlech je kravina, to je tak na to si oddělat rychle automat.

a AUTO P drží brzdy uplně stejně jako když si na nich stojíš sám :)
Filozof

#39 Příspěvek od Filozof »

Proč je to tady tak zkurv.né v ČR ? Proč to v Rakousku nám nejbližší a nejpodobnější republika funguje parádně a korupce tam je ale mnohem nižší na urovni procent a ne desítek a stovek procent ?

Proč to tady za 25let rozkradli politici a skoro 8bilionu v majetku rozprodali a rozkradli ? Plus prachy na duchody co si lidi spořili ?

Proč se kapitalismus v ČR ale nejen zde definovanej tak že duležitej je zisk nad vším ostatním ...a morálka lidí tak upadá ..hlavně na vyšších postech ?

Proč se dělají nelogické zákony v EU ale i ČR jen pro hrstku nejbohatších miliardářů ...a pak pro SOCKY co se vezou s velkým dotováním cikánů a nemakačenků ?
Církevní restituce ... to nás okradly o majetky ... pěkně a lidi nic neřeknou nechají si vše líbit.... :-(

No klidně si odpovězme ... protože prostě lidi jsou takový ...po listopadu se tady sebranka Havloidů i 5té kolony snažila rozkrást vše co šlo. A tak jsme jen montovna na periferii německa a rakouska kde jsou 4-5x vyšší platy a bydlení je asi tak stejné a jídlo a jiné jsou kvalitnější a mnohem často i levnější..... je to tak bohužel.

Jsme země 3tí kategorie ...

kdyby se zde nekradlo a vše dělalo ve prospěch lidí jsme na tom dneska líp jak švýcarsko to si troufnu tvrdit....ale někdo tomu asi nechtěl...

Vždyt plno lidí ted žije z toho co naši rodiče a prarodiče vybudovali. V bytech a domech za sociku. Pujčit si 3-4mega za pruměrnej plat a ještě živit rodinu je na oběšení pro 65procent lidí.... jsou rádi za to co mají.

Co stím můžeme udělat ? Když nás tady takto ojebávají ?
tesil

#40 Příspěvek od tesil »

Já teda normálně stojím na brzde a nic se mi nevlni a to jezdím s automatama asi 20 let.
Auto P jsem ještě nikdy nepoužil, ale nedrží auto jenom za zadek?
Edit: než jsem to dopsal, objevilo se tady to nademnou. četl jsem to celý, ale nějak jsem nepochopil souvislost s brzdami. Nechtěl jsi to původně odeslat na diskuzi na Novinkách.? :lol:
Odpovědět