Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - nehoda u Stéblové
je mi na zvracení z toho, jak tu každý řeší hlavně jestli hoří nafta a kolik dotyčný jel. Místo toho, aby se vyjádřila lítost nad zbytečně vyhaslými životy... Ale to je dnes bohužel běžné. Pak má tenhle národ za stát za víc než za hovno...Kena píše:Zdar pánové,než začnu vůbec něco psát,tak chci říct,že je mi líto obou vyhaslých životů...
Sere mě i to, že tu moralizujete jiné řidiče. Každý má zodpovědnost za své chování a pokud přecenní své schopnosti, tak na to bohužel doplatí. Blbé na tom je to, že vzal s sebou i další a umírání uhořením musí být ošklivé... :-(
Tuším, že o téhle silnici byla zpráva i v médiích (na ČT), ve které se mluvilo o tom, že 80% řidičů netuší, že je to dálnice, ale normální silnice s max. povolenou rychlostí 90km. Já to také netušil a jezdil jsem tam 170... :-D
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jestli by jsi tuhle hovadinu vyplodil i po tom, co ti nějaká taková píča sejme někoho blízkyho.hurvajs77 píše:Sere mě i to, že tu moralizujete jiné řidiče. Každý má zodpovědnost za své chování a pokud přecenní své schopnosti, tak na to bohužel doplatí. Blbé na tom je to, že vzal s sebou i další a umírání uhořením musí být ošklivé...
- Don
Ne ono to neni jednodussi. Jen kvuli jeho a nikoho jineho ale kvuli jeho blbosti zemrel dalsi clovek. Kdyz na neci blbost doplaceji jini lide je to spatne a nic ho neomlouva. Sam at si jezdi jak hovado, ale at se zabije sam. Osobne uz jsem mel dost nehod, nikdy jsem nebyl vinikem, ale co z toho, kdyz si uvedomis jak to mohlo dopadnout. Hurvajz nejdriv premyslej a pak pis takove nesmysly. Na chyby se musi upozornovat a poucit se z nich. Naposled mi borec ve meste v prudke zatacce kde je 40km/h, ustrihl v 70km/h kus cumaku u auta, protoze z te zatacky krizem vyletl. Kdybych jel o 0.2s drive, jsem mrtvej, kdyby me vzal na zadni dvere, zemre moje dite. Nasi okruhovy zavodnici by se meli na porady od Besipu divat opakovane.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Hele, co mas zase s čechačkama. Uz jsem to tu psal jednomu expertovi. Pokud se ti čechačci nelíběj, tak se odstěhuj jinam. Treba do Sýrie, tam teď bude lidí nedostatek. Moralizování je lidská vlastnost, ať je to kdo je to.hurvajs77 píše:tak ono to je jednodušší, moralizovat ostatní, než se zaměřit na svůj píseček, že? Přesně tak to dělá 90% čeháčku...
videl jsem nekolik shorelych aut na kasi, vcetne x kusu 530d e39, typicky majitel prijel, sel domu, za 10-15min dym, auto v plamenech, nez to uhasili, total predek... ale souhlasim s tebou, ze sirkou naftu obtizne zapalis...Vlasta píše:Myslíš, že má turbo nebo výfukový potrubí vyšší teplotu, než hořící sirka? Nehledě na to, že u benzínu to blafne od výparů
“Ability is what you're capable of doing.”