Já jsem u Jaraxe seděl asi v nějkaým merinu či co to bylo, sedačky jsou opravdu důležité. Bez větrání bych je taky nechtěl, nebo spíš bez toho to mít prostě nemůžu. Každopádně bez komfortů fakt ne, to dávám za pravdu, teď chodtím tajně do garáže a hraju si s komfortama u ženy v autě

To nastavení snad nemá variabilty

Když mě Jarax do nich posadil tak sem říkal, hmm kulový takovýho humbuku kolem komfortu si říkám, potom mě dofouknul bederku a řííkám, no tak to je slušný a když mě ty komforty zlomil, tak jsem z toho už nechtěl vystoupit.
Když jezdím každej den štreku a jsem zvyklej ležet v autě, rozuměj u 7er by si za mě člověk se 185 nesedl, neměl by msto na kolena, tak největší problím je, že máš hlavu a řast zsad ve vzduchu, to té po 50km prostě začne bolet. Nemožnost nastavit si i hlavovku kolem hlavy to je taky blbý.
Prostě ty komforty někdo vymslele hlavou a tělem, né marketingovým oddělením, jakože SPORT 3xSPORT, ANATMO žlutá nit je ryhclejší atp. TOhle beru v autě jako nejpodstatnější věc jízdního komforut, potom EDC a poté erogonomie přístrojovky a volantu vůči nohám a tělu.