Poradíte někdo?
Podle mého pocitu má z hlediska duše k sobě blíž 39 vs 65. Protože den D se blíží. sleduji to tady intenzivněji. Zpočátku 3er nebo 5er? Teď musím dát za pravdu Jaraxovi,a pokročil jsem e39 530 - 540 nebo e65,66 745. 750 nepočítám, ta je je cenově trochu dál. Samozřejmě projev V8

.7er je 7er a je o výbavě,ale chtěl bych takový chopeer na 4kolech k dennímu dojíždění do zaměstnání - 15km - a i mimo o víkendech po ČR a užít si. Asfalt netrhám a 250 nejezdím. Nevím, jestli to se 7er nepřepálím. Nesnáším poddimenzované oturbované motory, obyč atmosféra je krásná. Na plné výbavě se stolečkama a ledničkou bych až tak netrval(nic proti), spíš bych kladl důraz na tech.stav a polovýbavu ve stejné cenové relaci vozu.(DD,L7 jsem pochopil jako základ)
Teď jsem si zajel s X1 2.5i v plné na předváděčce, docela pěkné auto, ale ten motor

.To už není BMW. R4 napříč, projev motoru otřesný a předohrab 90/10%. Cena 1,6 mega a vůbec mě nevadí, že na něj nemám. Tak rychle něco koupit, za pár let už tak babetu, když je v kurzu malý objem a málo válců.
Tož tak, děkuji za reakce a klidně mě oholte teď, než si rvát vlasy sám a pozdě.