Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
laik: E65 je jasná volba. Pokud hledáš auto na ježdění a ne top leštěnku tak to nebudeš mít tak těžký najít něco přijatelného... 745i je jasná volba, ale pokud s tím neplánuješ jezdit furt na krev tak bych se nebál ani 735i. Půlka lidí tu teď napíše, že 735i je demoverze a je slabá a nejde od spoda. Já myslim, že na denní ježdění to může stačit, ale především ty 735i bývají občas slušně vybavené ležáky.... lidi to nekupujou, protože raději jdou do 745i, ale pokud ti stačí jen 270 koní... myslím, že i 735i by ti mohla dělat radost a to navíc za lepší prachy.
Co se týče výbavy, abys měl sedmičku, potřebuješ:
- EDC + DD,
- Komforty alespoň s výhřevem,
- Logic7
- Softclose
- Dvojitá skla
- Nesmí chybět držák nápojů
- EDC + DD,
- Logic7
- Softclose
- Dvojitá skla
- Nesmí chybět držák nápojů

- vlastnemec
Na německé inzerci jsem viděl jednou sedadlo řidiče plnej komfort a spolujezdec základní holota a ovladač v loketce souhlasil
A Jaraxem jsme jeli kolem bazaru v Olomouci a stála tam sedma tak ji na tabletu vyjel a potahy v látce
Jo kombinací je mnoho, už to tu aji někdo psal, sposta lidí to auto koupila kvůli zevnějšku že mají sedmu ale na výbavě šetřila.

A Jaraxem jsme jeli kolem bazaru v Olomouci a stála tam sedma tak ji na tabletu vyjel a potahy v látce

Jo kombinací je mnoho, už to tu aji někdo psal, sposta lidí to auto koupila kvůli zevnějšku že mají sedmu ale na výbavě šetřila.
]
Nikdo nic nenamítá, takže tahle "povinná" výbava sedmy + navi stačí?
Takže výbavu musím podle VIN jsem pochopil, protože někteří inzerenti
píšou, že je v automatu a má ostřikovače a el okna a zrcátka a přitom se nezmíní ani o větraných sedačkách a na fotce to vidím i já.
Kde se výbava zjišťuje se tu psalo, ale 94stran.... Poprosil bych znovu o odkaz. Nakonec budu muset stejně někoho otrávit. Asi to vyjde na Jaraxe,
pokud se nechá.
- EDC + DD,
- Logic7
- Softclose
- Dvojitá skla
- Nesmí chybět držák nápojů Smile
píšou, že je v automatu a má ostřikovače a el okna a zrcátka a přitom se nezmíní ani o větraných sedačkách a na fotce to vidím i já.
Kde se výbava zjišťuje se tu psalo, ale 94stran.... Poprosil bych znovu o odkaz. Nakonec budu muset stejně někoho otrávit. Asi to vyjde na Jaraxe,
pokud se nechá.
Výbavu ti spolehlivě vyjede: http://www.bmwvin.com/
laik píše:]Co se týče výbavy, abys měl sedmičku, potřebuješ:
- EDC + DD,
- Logic7
- Softclose
- Dvojitá skla
- Nesmí chybět držák nápojů Smile
pokud se nechá.
Stačí do googlu napsat (bmw vin dekoder)

JaraXi bmwklub.sk už to tam mají > http://www.streetpro.cz/uploads/media/e60_nakup.pdf
Zdravim pánové
Potřeboval bych poradit s výběrem auta
Rozhodujeme se tak nějak mezi e65/6 a e61 případně i jiné modely
Nyní máme e39 toura v8. S tím autem jsme hodně spokojeni. Jedete to bezpečný to snad taky je a tak.
Problém je ten ze máme tři malé děti a tedy v e39 začíná být trochu tesno
Líbí se nám e65. Mě i manželce. Nikdy jsem s tím ale nejel a netuším kolik je tam místa vzadu na šířku pro děti. Jak ale koukám na to výrazně tvarování zadních sedadel tak si myslím ze tří sedačky tam stejně moc nedostanu. Nebo ne o moc pohodlněji jak do e39. Nebo aspoň dvě sedačky a jeden podsedak.
S e60 jsem už jel. Prostor uvnitř mi přijde úplně stejný jak v e39. A v případě e60/1 bych musel jít z v8 asi do 535d...to má tak nejlepší poměr výkonu vs cena ojetiny. V8 jsou zatím pro mě moc drahé.
Nebo pak by mohla být varianta x5. Jenže v te už jsem taky seděl a nepřišla mi moc prostornejsi vzadu v porovnání s e39 je to snad úplně stejný .
Další varianty jsou volvo xc90 (bezpečnost plus prostor) nebo ještě mergl S, E, R nebo ML (to jejich SUV) jenže bmw je pro me srdcovka....Tak mi hlavně neříkejte ze kdo má tři děti nemůže mít bmw....
Je to real do e65?
Najde se tu nějaký střelec jako já?
Dík za rady
Potřeboval bych poradit s výběrem auta
Rozhodujeme se tak nějak mezi e65/6 a e61 případně i jiné modely
Nyní máme e39 toura v8. S tím autem jsme hodně spokojeni. Jedete to bezpečný to snad taky je a tak.
Problém je ten ze máme tři malé děti a tedy v e39 začíná být trochu tesno
Líbí se nám e65. Mě i manželce. Nikdy jsem s tím ale nejel a netuším kolik je tam místa vzadu na šířku pro děti. Jak ale koukám na to výrazně tvarování zadních sedadel tak si myslím ze tří sedačky tam stejně moc nedostanu. Nebo ne o moc pohodlněji jak do e39. Nebo aspoň dvě sedačky a jeden podsedak.
S e60 jsem už jel. Prostor uvnitř mi přijde úplně stejný jak v e39. A v případě e60/1 bych musel jít z v8 asi do 535d...to má tak nejlepší poměr výkonu vs cena ojetiny. V8 jsou zatím pro mě moc drahé.
Nebo pak by mohla být varianta x5. Jenže v te už jsem taky seděl a nepřišla mi moc prostornejsi vzadu v porovnání s e39 je to snad úplně stejný .
Další varianty jsou volvo xc90 (bezpečnost plus prostor) nebo ještě mergl S, E, R nebo ML (to jejich SUV) jenže bmw je pro me srdcovka....Tak mi hlavně neříkejte ze kdo má tři děti nemůže mít bmw....
Je to real do e65?
Najde se tu nějaký střelec jako já?
Dík za rady